BEAVATKOZÁSOK

Wellness bio-arckezelés

Jasmin Organics luxus biokozmetikummal történő wellness arckzelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Wellness bio-arckezelés 1.kep
A kezelés egy masszázsfotelben eltöltött relaxációval kezdődik, melynek stressz oldó hatása segíti a test és bőr önálló regenerálódási folyamatait. Az arc, nyak és dekoltázs bőrét megtisztítjuk a szennyeződésektől és elhalt hámsejtektől. A bőr regenerálódását egy vitaminos maszkkal segítjük, melynek hatóideje alatt kézfej és kar, illetve fejmasszázzsal segítjük a relaxációt. A kezelés lezárásaként a vitaminokban gazdag, bőrtápláló nappali krémet a bőrre felvisszük, ezzel is védekezőképességét és hidratáltságát fokozva.

A Jasmin Organics bioarckezelések olyan pozitív változásokat idéznek elő a bőr tónusában és struktúrájában, melyek azonnal láthatóak. A korábban aknés problémákkal küzdő bőr például a kezelés során teljes tisztulási folyamaton megy keresztül, aminek eredményeképpen a bőr egészségesebbé válik. A bőr rugalmas és élettel teli lesz a gondosan válogatott, legkiválóbb minőségű, természetes, bőrtápláló összetevőknek köszönhetően.

A Jasmin Organics termékcsalád a leghatékonyabb megoldás azok számára, akik kiemelt figyelmet fordítanak az üde és fiatalos külső megőrzésére.
A szépségpiacon jelenleg kapható, többségében vegyszertartalmú, hagyományos bőrápolási termékekkel ellentétben a Jasmin Organics termékekben kizárólag vegyszermentes, bizonyítottan organikus összetevők találhatóak, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr egészségének és fiatalságának megőrzéséhez.

A Jasmin Organics bioarckezelések hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesítik a bőrt, ami fiatalos, tiszta és egészséges arcbőrt eredményez. A Jasmin Organics termékcsalád sikerének titka a bizonyítottan organikus összetevők és természetes illóolajok tökéletes kombinációjában rejlik, melyek együtt fejtik ki hatásukat. Az akupresszúrás arckezelés és az aromaterápiás tulajdonságok együttes alkalmazásának pozitív eredménye azonnal tapasztalható a bőrön.
A kezelés része egy 30 perces táplálkozási tanácsadás, melynek során a táplálkozási szokások kerülnek elemzésre a bőr analízise után.

Időtartam:A wellness bio-arckezelés kb. 60 percet vesz igénybe


© 2010 szepsegbroker.hu | Wellness bio-arckezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink