BEAVATKOZÁSOK

Wiener tekercselő eljárás

Hideg-meleg fáslizás alakformálás céljából


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Wiener tekercselő eljárás 1.kep
Egy természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer, mely segítségével azokról a területekről faraghatunk le centimétereket, ahonnan leginkább szeretnénk. A hideg-meleg effektuson alapuló módszer a hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva fokozzák a vérkeringést a felső kötőszöveti rétegekben, vérbőséget okoznak. Ennek következtében a mélyebb rétegekben hidegségérzet lép fel. A szervezet automatikusan a hőegyensúly fenntartása érdekében a tartalék tápanyagokat kezdi el égetni. A hatóanyagok a zsírégetés mellett megszépítik, feszesítik a bőrt.

A

fáslizást térd

től a mell alatti területig végezzük 50 percen keresztül, 3-4 speciális fáslival. Hatékonysága azon alapul, hogy a szervezet a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át saját hőegyensúlyának fenntartására használja. Így ez a módszer négyszeres hatékonysággal égeti a lerakódott felesleget.

Fontos kiemelni, hogy a tekercselő, fáslizó módszer hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, vagyis a szaunahatás. Tehát folyadékfogyasztás következtében a korábban mért méretek nem térnek vissza.

A Wiener tekercselő módszer alkalmas:


• méret-, körfogat csökkentésre
• zsírbontás gyorsítására
• cellulit kezelésre
• bőr állagának javítására
• striák kezelésére
• bőrfeszesítésre
• diéta kiegészítéseként méregtelenítésre


Nem ajánlott: Súlyos betegségek esetén, I. típusú diabetes esetén, légzési- és szívproblémák esetén, terhesség, szoptatás, menstruáció esetén, lázas esetben, allergiás reakciók esetén.

Önállóan, illetve más alakformáló kezelésekkel kombinálva ajánljuk!

Ára: 5.000.-/ alkalmanként

Ellenjavallat, kockázat:Wiener tekercselő eljárás nem ajánlott: súlyos betegségek esetén, pl. visszérbetegség, I. típusú diabetes esetén, légzési- és szívproblémák esetén, terhesség, szoptatás, menstruáció esetén, lázas esetben, allergiás reakciók esetén.


© 2010 szepsegbroker.hu | Wiener tekercselő eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink