BEAVATKOZÁSOK

ZOOM® professzionális fogfehérítés
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


ZOOM® professzionális fogfehérítés  1.kep
Az amerikai ZOOM® professzionális fogfehérítés már Magyarországon is elérhető néhány fogászati központban. A biztonságos és gyors eljárás során egy speciális fényforrás és a hidrogén-peroxid tartalmú gél együttes hatására látványos fogfehérítés érhető el már egyetlen alkalom után is.

A ZOOM® professzionális fogfehérítés során a fog külső és belső rétegeiben képződött elszíneződés egyaránt eltávolítható. A mindössze 1 órás fogfehérítés alatt a fogfelszínre felvitt zselét 3x 20 percig világítják meg a speciális plazmalámpával. A fény hatására aktivizálódik a gél hidrogén-peroxid tartalma, s a keletkezett aktív oxigén már képes lesz eltávolítani a fog felszínén és mélyebb rétegeiben lévő elszíneződéseket. Ezután védőréteggel vonják be a fogakat érzékenységük csökkentése és a kapott fehér szín védelme érdekében.
Számos klinika teszt bizonyítja, hogy a hidrogén-peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb esztétikai fogászati eljárás. A fogorvosi kontroll alatt végzett fogfehérítő eljárások minden esetben engedélyekhez és szigorú előírásokhoz kötött fogászati beavatkozásnak számítanak. Forduljon hozzájuk bizalommal!

A ZOOM® fogfehérítés a legtartósabb színintenzitású fogfehérítő módszer a jelenlegi piacon. Egyórányi kezelés megközelítőleg 6-11 árnyalatnyi világosodást és egyenletes fehérséget biztosít.

A ZOOM® fogfehérítés ideális választás bárkinek, aki gyors és látványos eredményre vágyik.ZOOM® fogfehérítés :"A sikert mosolyban mérjük".


Időtartam:A ZOOM® fogfehérítés 1 órát vesz igénybe és csupán egy alkalommal szükséges elvégezni.
Mellékhatás, szövődmény:Átmeneti érzékenység észlelhető a ZOOM® fogfehérítés után 1-2 napig.
Ellenjavallat, kockázat:A a ZOOM® fogfehérítés nem ajánlott 13 évnél fiatalabb személyeknek és terhes hölgyeknek.
Gyógyulás:A ZOOM® fogfehérítés után néhány napig a gyors elszíneződés megakadályozásának érdekében tartózkodjon a színezőanyagokat tartalmazó ételektől, italoktól: vörösbor, kávé, erős feketetea, cola, piros szörpök, balzsamecet, szójaszósz, áfonya, fekete szeder, meggy, stb., és NE dohányozzon!

Eredmény:A ZOOM® fogfehérítés a legtartósabb színintenzitású fogfehérítő módszer a jelenlegi piacon. Egyórányi kezelés alatt megközelítőleg 6-11 árnyalatnyi világosodást és egyenletes fehérséget biztosít.


© 2010 szepsegbroker.hu | ZOOM® professzionális fogfehérítés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink