BEAVATKOZÁSOK

Arckontúr, arcél fiatalítás BIOstimuláló módszerrel - visszakapod a fiatalos arcvonásaidat

BIOstimulálás: BioLifting és a BioLipolízis kombinálása a saját, fiatalos arcvonásokért


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arckontúr, arcél fiatalítás BIOstimuláló módszerrel - visszakapod a fiatalos arcvonásaidat  1.kep

Műtétmentes, biostimuláló BioLifting és a BioLipolízis kombinálása a saját, fiatalos arcvonásokértAz orvos-esztétikai és kozmetikai módszerek fejlődésével felcsillant bennünk a remény, hogy visszakaphatjuk a fiatalosan feszes arcvonásainkat, s ráadásul műtétmentesen, arcplasztika nélkül.
És ez nem csak hiú ábránd, hanem ma már valóság is!

A BioLifting és a BioLipolízis (biolipolysis) mára már egy jól ismert és bevált orvos-esztétikai arcfiatalító és alakformáló módszer, mely során BIO hatóanyagot tűs- mezoterápiás technikával juttatunk be a bőr epidermis-dermis határvonalába, ahonnan az aktív, dinamizált hatóanyag eljut a célsejtekbe, a fibroblasztokba, illetve a BioLipolízis oldata a helyi zsírsejtekbe. Itt felébreszti a célsejtek aktivitását és a felgyorsult anyagcsere révén a sejt visszanyeri eredeti, fiatalosan gyors regenerációs képességét, így a fibroblasztok kollagént és hyaluronsavat kezdenek el gőzerővel termelni- így az arcbőr feszesedni és hidratálódni tud újra, míg a zsírsejtek felesleges zsírtartalma kiürül, a nyirokrendszer pedig gyorsan el is szállítja az anyagcseretermékeket, így a toka, arcél csinosabbá tud válni.
Biolifting - BioLipolízis kombinációja - előtte és a 3. alkalom után
Biolifting - BioLipolízis kombinációja - előtte és a 3. alkalom után

Maximális BioStimulálás megfelelő ütemezésselA regeneráló, felépítő folyamat fokozatosan megy végbe, hisz az új I-es, II-es és III-as kollagénrostok képződéséhez min. 3 hét szükséges. Ezért a biostimuláló kezeléseket érdemes kúraszerűen alkalmaznunk, s két kezelés között 1-2 hét időtartamot hagyni, hogy a stimuláló, rejuvenáló és regeneráló hatások ki tudjanak teljesedni és össze is tudjanak adódni. Ugyanis a GUNA Kollagén (BioLifting és BioLipolízis hatóanyagai) mezoterápiás alkalmazása során nem adunk be egyszerre nagy mennyiséget (mintpl. a hyaluronsavakból), csak jelzés értékű szignálokat adunk a sejteknek, amelyeket nem túl hosszú idő után (10-15 nap) újra kell stimulálni, hogy a hatásuk kumulálódjon. Ha 3-4 hetet kihagyunk 2 kezelés között, akkor a várva várt látványos eredmény elmarad.


Arckontúr, arcél fiatalítás BIOstimuláló módszerrel - visszakapod a fiatalos arcvonásaidat  3.kep

Arcél, arckontúr öregedéseA gravitációs ráncok nem mások, mint a megnyúlt, feszességéből veszített arcbőr leesése az arcél vonala alá. Ha a 45-50 év feletti hölgy hormonális változások vagy betegség köztüzében áll (pl. hypothyreosis, IR, PCOS, menopauza), úgy a tokánál, az arcél alatt közvetlenül felhalmozódott zsírréteg torzíthatja az arcot idősebbé. De általánosságában megfigyelhető, hogy 50 év felett az arc háromszöge megfordul, mégpedig lent, az áll részen szélesedik ki az arc, míg feljebb, a halánték, az orca környékén beesetté válik.
Tehát az arcot nem az apró mimikai ráncok, hanem ezek a morfológia változások okozta árnyékok, vonal elmosódások teszik öregessé.
Biolifting - BioLipolízis kombinációja - előtte és az 1. alkalom után 1 héttel/ Dr. Szabó Judit Anna
Biolifting - BioLipolízis kombinációja - előtte és az 1. alkalom után 1 héttel/ Dr. Szabó Judit Anna

Arcél, arckontúr fiatalodásaHa az eredeti, fiatalos arcvonásainkat, arcélünket szeretnénk előcsalogatni, vagy megőrizni, akkor olyan esztétikai-kozmetikai eljárást érdemes választanunk, amely egyenletes hat az arcbőr kollagéntermelődésre, nem pedig egy-egy területen vonalban alkalmazunk feszesítő, hiánypótló (pl. hyaluronsav) anyagot. Természetesen azoknak is megvan a megfelelő indikációs körük, de az arcél, arckontúr javítása komplex feladat.
Ha az arcél alatt és a toka területén a BioLipolízis módszerével lebontjuk a felesleges zsírmennyiséget és egyben aktiváljuk a bőrfeszesítő kollagén termelődését, melyet az orca, teljes arcra alkalmazható BioLifting hatóanyagaival feszessé tesszük az arcbőr, így az arcvonások visszanyerik eredeti, fiatalos formájukat.

Már az 1. kombinált kezelési alkalom után 1 héttel látható a változás, de a bőr eredeti állapotától függően - pl. egy 40+-os rendszeresen ápolt bőr esetén - elegendő a 4 BioLifting+ BioLipolízis kezelési alkalom a maximális és tartós hatáshoz (10-15 naponta ismételve), míg egy 50+-os, kezeletlen bőr esetén min. 6 alkalom kell a látványos hatáshoz.

BioLipolízis - Biolifting kombinációja - előtte és az 5. alkalom után 1 héttel / Dr. Szabó Judit Anna
BioLipolízis - Biolifting kombinációja - előtte és az 5. alkalom után 1 héttel / Dr. Szabó Judit Anna

Melyek a BioLifting és a BioLipolízis biostimuláló kezelések előnyei?- természetes, BIO hatóanyagok alkalmazása
- gyors látványos és tartós hatás
- minden bőrtípusnál és bőrvastagságnál van hatása
- minden évszakban végezhető
- műtétmentes, szikementes megoldás
- minimális, "szúnyogcsípés"-szerű szúrási fájdalom, amely pillanatokon belül megszűnik
- gyors, ebédidő kezelés
- nincs gyógyulási idő, a páciens azonnal folytathatja a napi rutinját
- minimális mellékhatása (átmeneti apró szúrási nyom, lilás elszíneződés- Arnigéllel gyorsítható a mikrohaematoma, vagy a kezelés előtt néhány órával 5 pellet Arnica montana 15 CH javasolt)
- allergiás reakciót eddig még nem tapasztaltak
- számos esztétikai megoldással kombinálható, csupán arra kell ügyelni, hogy közvetlen a kezelés után, ill. 1-2 napon belül ne végezzenek a kezelt területen lézeres, UH-os (pl HIFU), RF-es, ELOS-os, vagyis bármilyen termikus hőhatással járó kezelést (ez ugyanis fokozná a hatóanyag lebomlását, inkativálná azt)

Megjegyzés: a rendszeresen dohányzó, alkoholt fogyasztó, szoláriumozó és huzamosan ideje alvászavarokkal küzdő személyeknél a hatás lassabban alakul ki. Valamint számukra minimum 6 alkalom javasolt a sejtanyagcsere jelentős károsodása miatt.


Arckontúr kezelés, arcél csinosítás - ÁRAKBioLifting + BioLipolízis kombinált kezelés arcél, toka régiójára - ÁRA (mely tartalmaz egy 4 fázisú tisztítást bőrkímélő peelinggel és hidroabrázióval!)/ 30 perc:
- alkalmanként 30.000 Ft; akciós csomagárat lásd alább!

+ kényeztető arckontúr lifting masszázs professzionális kozmetikai hatóanyagokkal (Janssen vagy Ericsson Lab.)/ 15 perc: alkalmanként + 6.500 Ft

+ CILVARIS (UH, RF, EMS, LED) gépi lifting kezelés Lifting/ Janssen c Ericsson Lab. amp + hidratáló, feszesítő hatóanyagot tartalmazó Janssen hidrogéllel / 15 perc alkalmanként + 6 500 Ft

+ ránctalanító, hidratáló algapakolás (Janssen v. Ericsson Lab.)/ 10 perc: 3 000 Ft

KOMPLEX arckontúr kezelés 1. alkalommal: 46.000 Ft


lásd BÉRLET + AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES ajánlatunkat- Klikk ide!

Időtartam:1 alkalom kb. 20-30 perc, de ezt az eljárást csakis kúraszerűen végezhető, így minimum 4 kezelés ajánlott 30 év felett, majd a bőr állapotának és az életmódnak megfelelően 6-8 alkalom ajánlott. Két kezelés között 7-15 napnak érdemes eltelni, 3 hétnél ritkább kezelés nem tudja meghozni a kívánt eredményt.
Ellenjavallat, kockázat:Mikroheamatoma, mely kis területen, az esetek kb. 10%-ban jelentkezhet, mely 3-4 nap alatt teljesen felszívódik.
Eredmény:Az arcvonalak, arcvonások visszanyerik eredeti, fiatalosságukat, az arcszín fiatalosan rózsaszínné válik, pigmentfoltok halványodnak, heges, egyenetlen bőrfelszín látványosan megjavul.
Érzéstelenítés:Érzéstelenítő krém használható, de nem feltétlen szükségszerű.


© 2010 szepsegbroker.hu | Arckontúr, arcél fiatalítás BIOstimuláló módszerrel - visszakapod a fiatalos arcvonásaidat
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink