BEAVATKOZÁSOK

Dekoltázs fiatalítás BIO-innovatív módon

4 féle bőrfiatalító, ránctalanító kezelés kombinációja: bio-kollagén + nano-hialauronsav + LDM SonoSkin + ELOS Refirm ST


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Szabó Judit Anna • Anti-Aging és Dermaspecialista szakgyógyszerész / szabo.judit@szepsegbroker.hu; Tel: 06309856602
    Kedvezmény: 3 alkalmas dekoltázsfiatalító csomag 195.000 Ft helyett 165.000 Ft (fizetendő két részletben, az 1. és a 3. kezelés során 82.500-82.500 Ft) OKTÓBER 31-ig letöltött kuponnal!

Dekoltázs fiatalítás BIO-innovatív módon 1.kep

Dekoltázs fiatalítása 4 féle kezelés kombinálásávalA mellkas, dekoltázs vékony bőre komplex megoldást igényel a gyors és látványos bőrfiatalítás céljából. Viszont a nyári, erős napsugárzás beköszöntével korlátozódtak az esztétikai kezelési lehetőségek, a lézeres kezeléseket helyett előtérbe kerülnek az ultrahangos, rádiófrekvenciás és a bőrfiatalító hatóanyagos megoldások.
A Wellmed Medical Spa egyedi, kombinált rejuvenáló kezelése képes 6 hét alatt (3 alkalommal végzett kezeléssel) látványosan megfiatalítani a dekoltázs bőrét.Dekoltázs fiatalítás BIO-innovatív módon 2.kep
Dekoltázs fiatalítás menete:

1. Kombinált, innovatív dekoltázs fiatalítás- Tisztítás : Az elhalt hámsejtek eltávolítása

- Bőrfeszesítés rádiófrekvenciás ELOS technológiával
Az ELOS készülék ReFirm ST bőrfeszesítő kezelése során a felhám alatt a kötőszövet felmelegszik, hatására a meglévő kollagén rostok azonnal összehúzódnak, így már az első kezelés hatására is egy feszesebb rugalmasabb dekoltázsbőrt tapasztalhatnak a vendégek. A mélybe hatoló RF hullámok beindítják a fibroblasztok kollagén termelődését, amely igaz, hogy egy lassúbb folyamat, de biztosítja a ReFirm ST rádiófrekvenciás eljárás hosszú távú bőrfeszesítő hatását.

- Mélyhidratálás nano-hialuronsavval
A nano méretű ún. nano-hialuronsav molekulák már képesek a bőr mélyebb rétegeibe behatolni erre alkalmas egyedi ultrahanggal ellátott LDM Sonoskin készülékek segítségével.

- Rejuvenálás, ránctalanítás és hatóanyag bevitel LDM sonoskinnel
A nagyobb frekvenciájú ultrahang hullámokat generáló LDM technológia segítségével a hialuronsav-nanogél gyorsan a megfelelő mélységbe jut, és támogatni képes a kezelt bőrfelület jobb vízeloszlását. Sőt, az egyedi ultrahang mikromasszás fokozza a bejutott hialuronsav nanogél kollagén- és elatisztin-rostokhoz való kötődését is, ezzel elősegítve a kötőszövet rugalmas térhálós szerkezetének kialakulását. Így a hialuronsav-nanogéllel kezelt bőrfelület teltsége, rugalmassága és feszessége jelentősen megnő.
Dekoltázs fiatalítás BIO-innovatív módon 3.kep

2. BIOLIFTING - kollagén indukció


- Tisztítás: Az elhalt hámsejtek eltávolítása

- A Biolifting egy kollagén indukciós technika, amely serkenti és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait, hatására a kezelt bőrfelület megújul és revitalizálódik. Természetes eredetű, steril, MD kollagén tartalmazó MD-Tissue erősíti az extracelluláris mátrix állományát, fokozza a fibroblasztok aktivitását, ezzel beindítva a bőr saját kollagén és elasztin termelő folyamatát, a kezelt bőrfelület újraépül, megfeszül, ránctalanná válik.
Az MD-Matrix méregtelenítő hatása révén fokozva a kötőszöveti drenázst pedig elősegíti a szövetközti salak- és méreganyagok eltávolítását, hatására a bőr rejuvenálódik, megfiatalodik. Antioxidáns összetevői védelmet nyújtanak a szabadgyökök károsító hatásaival szemben, segíti a normál malonocyta aktivitást, így támogatják az egészséges barnulás folyamatát, míg gátolják a pigmentfoltok kialakulását.
A Biolifting kezelés során 2 féle természetes eredetű kollagént, az MD-Tissue és az MD-Matrix készítményeket kombináltan mezoterápiás technikával alkalmazzuk (mikroinjekciók egy igen vékony és rövid tűvel, subcután több apró papullákat hozunk létre) a kezelendő bőrterületen: arc, nyak, dekoltázs és esetleg a has bőrén.

- Bőrnyugtatás, mélyhidratalás nano-hialuronsavval

Mit várhatok egy BIO-innovatív dekoltázsfiatalítástól és mennyibe kerül?

A kombinált dekoltázsfiatalító kezelés hatása már az első kezelés után észlelhető, de egy érett bőr esetén (35 év felett) a látványos és tartós hatás érdekében minimum 3 kezelés ajánlott.

Kombinált dekoltázs fiatalítás lépései és alap ÁRA:

1. kezelési szakasz: Refirm ST bőrfeszesítés + LDM Sonoskin + Hyaluronsav: 35.000 Ft
2. kezelési szakasz: BIOLIFTING a dekoltázs bőrén: 30.000 Ft
Összesen: 65.000 Ft


3 alkalmas bérlet ENGEDMÉNYES csomagáron NOVEMBER 30-ig TT!
Fizetési könnyítés: 2 részletben is fizethető (1. és a 3. kezelés során 50-50%)

Időtartam:Biolifting kezelés időtartama: 45 perc, 4 lépcsős kezelés időtartam: 60 perc/ 2-2x ajánlott a kétféle kezelést megismételni 7-10 napos időközönként.


© 2010 szepsegbroker.hu | Dekoltázs fiatalítás BIO-innovatív módon
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink