BEAVATKOZÁSOK

DermaPen / MezoPen – az innovatív és kíméletes kollagénindukciós, bőrfiatalító megoldás

Mikrotűs, kollagénindukciós, bőrfiatalító, bőrregeneráló és arcfiatalító eljárás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


 DermaPen / MezoPen – az innovatív és kíméletes kollagénindukciós, bőrfiatalító megoldás  1.kep

Mi is ez az innovatív, biztonságos, mikrotűs eljárás?A DermaPen/ MezoPen nem más, mint a kollagénindukciós hatásáról jól ismert és bevált dermaroller (mikrotűs henger) továbbfejlesztett, gépi változata, mely egyesíti a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag bevitel előnyeit. Használata a dermorallernél fájdalmatlanabb, biztonságosabb, gyorsabb és nem okoz bevérzést, haematomát sem.

DermaPen / MezoPen hatása pedig magáról beszél:
- látványos bőrfiatalodás, bőrminőség javulás, egyenletes bőrfelszín
- tág pórusok összehúzódása
- pigmentfoltok-, bőregyenetlenségek-, hegek-, striák eltűnése – egynemű, egészséges bőrszín
- mimikai-, gravitációs ráncok számának és mélységének csökkenése
- általános bőrtónus javítás, feszesítés
 DermaPen / MezoPen – az innovatív és kíméletes kollagénindukciós, bőrfiatalító megoldás  2.kep

Kiknek, milyen bőrproblémák esetén ajánlott a DermaPen / MezoPen eljárás?• pórusos arcbőr
• akne heges, atrófiás hegek, egyenetlen bőrfelszín
• striás bőr (pl. hason terhesség után visszamaradt csíkok, vagy gyors hízást követően a combokon, fenéken, hason)
• pigmentfoltos arc-dekoltázsbőr (pl. napkárosodott bőr)
• dehidratált
• szürke, „oxigénhiányos, élettelen” bőr
• mimikai ráncok az arcon, apró rácok a dekoltázson
• gravitációs ráncok (pl. Marionett rác) – petyhüdt, megnyúlt arcbőr
• arcél elmosódása
DermaPen/ MezoPen alkalmazási területei
DermaPen/ MezoPen alkalmazási területei

DermaPen / MezoPen technológiaEgy vastag, nagyobb töltőtollhoz lehetne hasonlítani, amelynek végén egy kb. 5mm átmérőjű tűs kupak található egy műanyag védőhengerben. Ezt az apró tűs fejet (9-42 mikrotűk vagy nanotűk) egy elektromos kismotor mozgatja gyors egymásutánban fel- és alá a bőrbe, melynek mélységét 0,25-2 mm között lehet beállítani a kezelés megkezdése előtt.

A kezelési mélységet a szakember választja meg az adott bőrterületnek és bőrproblémáknak megfelelően. Pl. a szemkörnyékén és a homlokon 0,25-1 mm tűmélységet célszerű alkalmazni, a szemkörnyékén pedig a nanotűs, vagy a 36-42 mikrotűs fej nyújt biztonságos és fájdalmatlan kezelési lehetőséget. A heges, ráncos, vastagabb felhámú orcát lehet 1,5-2 mm-es mélységben kezelni a DermaPennel. Az apró bőrsérülések elérnek egy küszöbingert, amelynek hatására beindulnak a sebgyógyító, bőrmegújító növekedési faktorok termelődése, mindezek hatására az irha kocsonyás állományát alkotó GAG-ok, mint pl. a hyaluronsav, proteoglikánok, dermatán-, keratán-, kodroitinszulfát mennyisége megnő, de a bőr stabilitásáért, turgoráért, feszességért felelős kollagén-, elasztinrostok produkciója is jelentősen felgyorsul = ezt nevezzük kollagén indukciónak.

A DermaPen kezelés során a bőrre felkent szérumok hatóanyagai is ezeken a mikrosérüléseken keresztül jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A mikrocsatornácskák a kezelés befejeztével szinte azonnal zárulnak, megfelelő fertőtlenítéssel semmiféle kockázata nincs egy fertőzésnek. A kezelés után csupán enyhe bőrpír és bőrmelegség tapasztalható.

Az alkalmazandó DermaPen / MezoPen kezelések számát az aktuális bőrprobléma, vagyis a bőr állapota, és az életkor is meghatározza. Enyhe bőrprobléma, csupán néhány mimikai ránc esetén/ 30-40 év között/ elegendő minimum 4 kezelés 2-3 hetente, addig 40 év felett, vagy jelentős, több komponensű bőrprobléma esetén 6-8 kezelés is ajánlott a látványos és tartós hatás érdekében, ezért csakis kúraszerűen javasolt az eljárás.
 DermaPen / MezoPen – az innovatív és kíméletes kollagénindukciós, bőrfiatalító megoldás  4.kep

DermaPen / MezoPen kezelés menete

– az alkalmazandó hatóanyagok a bőrdiagnózis felállítása után egyénre szabottan eltérő:

• letisztítás/ tej vagy tisztítóhab – szennyeződés, smink eltávolítása
peeling – enzim-, vagy kémiai-, vagy mechanikai, vagy kombinál
Hidroabrázió - felpuhult, de elhalt hámréteg eltávolítása
• tonik – frissítés, bőr pH normalizálása
• igény esetén érzéstelenítő krém felhelyezése (a homlok-, szemkörnyék érzékenyebb, ide mindig ajánlott a krém felhelyezése) – hatóidő ált. 5 perc
• fertőtlenítés
DermaPen / MezoPen kezelés + szérum, ampulla hatóanyagának felvitele
• nyugtató pakolás vagy Árnigél felvitele
• búcsú krém - napfényvédőt is tartalmazó nappali krém felhelyezése
A kezelést követő este ajánlott egy kíméletes arctisztítás után az alapos hidratálás, majd Árnigél felkenése a kezelt területre.

DermaPen/ Mezopen kezelési árak:
- a felhasznált hatóanyagoktól + kezelési alap-protokolloktól (tisztítás + Cilvaris gép +anti-aging lifting masszázs) + kezelendő terület nagyságától (pl. arc+ nyak + dekoltázs) függően: 25.000-50.000 Ft/ alkalom


AKCIÓS BÉRLET ÁRAK kuponletöltéssel - Klikk ide!

 DermaPen / MezoPen – az innovatív és kíméletes kollagénindukciós, bőrfiatalító megoldás  5.kep

FONTOS!A DermaPen / MezoPen kúra alatt ne tegye ki bőrét erős napfénynek, a szoláriumozás és a síelés is TILOS! Minden nap használjon 20-30 SPF és magas UVA védelemmel ellátott nappali krémet (lehet színezett is)! Az 50 SPF -es készítmények viszont felesleges kémiai hatóanyagos terhelést jelentenek bőrének a nyári időszakon kívül.

Bár a DermaPen-hez hasonló kézi készülékek elérhetőek az interneten, de a kezelés önálló kivitelezése, elő- és utókezelése, a sterilitás betartása nem egyszerű a laikusok számára- bonyolult művelet a készülék megfelelő szögben tartása,és a specifikus irányú mozdulatok kivitelezése, önmagunk kezelése fájdalmasabb is... (én próbáltam de nem men ;-). Valamint az alkalmazandó hatóanyagok összetételének kiválasztását is jobb ha szakemberre bízzuk - hisz ők hozzáférnek megfelelő tisztaságú, steril és magas hatóanyagú professzionális készítményekhez.

DERMAPEN kezelés ára/ Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty CenterDERMAPEN/ MEZOPEN kezelés 4 lépéses arctisztítással (Hidroabrázióval) 1. alkalommal tejes arcra: 25.000 Ft +nyak kezelése= + 5.000 Ft
KIEGÉSZÍTŐ KOZMETIKAI KEZELÉSEK professzionális hatóanyagokkal

+ CILVARIS (UH, RF, EMS, LED) gépi lifting kezelés Lifting + Janssen c Ericsson Lab. amp + hidratáló, feszesítő hatóanyagot tartalmazó Janssen hidrogéllel / 15 perc alkalmanként + 6.000 Ft

+ Kényeztető DrAntiaging Arclifting + dekoltázs, hát-masszázs professzionális kozmetikai hatóanyagokkal (Janssen vagy Ericsson Lab.)/ 20 perc: alkalmanként + 8.000 Ft

+BIOLIFTING
szemkörnyéke + 10.000 Ft
teljes arc + 20.000 Ft


KOMPLEX MEZOPEN kezelés 1. alkalommal tejes arcra: 35.000 Ft-tól ;
arc+nyak= 41.000 Ft-tól (alkalmazott kiegészítő kezelések és hatóanyagoktól függően)

lásd AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES ajánlatunkat- Klikk ide!


Időtartam:1 kezelés időtartama 60-120 perc / függ z egyedileg meghatározott kezelési kombinációtól és a kezelési terület nagyságától, amelyeket 2-3 hetente javasolt kúraszerűen felvenni. Míg 30-40 év között elegendő minimum 4 kezelés 2-3 hetente, addig 40 év felett, vagy jelentős, több komponensű bőrprobléma esetén 6-8 Dermapen kezelés is ajánlott a látványos és tartós hatás érdekében, ezért csakis kúraszerűen alkalmazható eljárás.
Mellékhatás, szövődmény:Bőrpír, bőrmelegség, égő bőrérzet a kezelés után néhány óráig, amely Árnigél alkalmazásával csökkenthető. 1,5-2 mm-es mélységbe hatoló tűs fej használata esetén kismértékű, pontszerű vérnedv kiszivárgás tapasztalható, de az eljárás végére és az Árnigél hatására ez megszűnik.
Ellenjavallat, kockázat:Terhesség esetén, 18 év alatti életkorban, lázas állapotban, nyílt sebe helyén, súlyos aknés bőr, herpeszes területen, tetovált bőrfelületen...
Bizonyos betegségek fennállása, mint pl.: cukorbetegség, súlyos keringési zavarok, bőrbetegségek, rákos megbetegedések, epilepszia, szizstémás gyulladásos vagy allergiás betegség, aktív akne, valamint a következő gyógyszeres terápiák esetén: szteroid, isotretionin, kemoterápiás készítmény, stb. lásd itt!
Eredmény:DermaPen / MezoPen hatása:
- látványos bőrfiatalodás, bőrminőség javulás, egyenletes bőrfelszín
- tág pórusok összehúzódása
- pigmentfoltok-, bőregyenetlenségek-, hegek-, striák eltűnése – egynemű, egészséges bőrszín
- mimikai-, gravitációs ráncok számának és mélységének csökkenése
- általános bőrtónus javítás, feszesítés
Érzéstelenítés:Igény esetén érzéstelenítő krém


© 2010 szepsegbroker.hu | DermaPen / MezoPen – az innovatív és kíméletes kollagénindukciós, bőrfiatalító megoldás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink