BEAVATKOZÁSOK

Dekoltázs/ nyak fiatalítás BIO-innovatív módon

4 féle bőrfiatalító, ránctalanító kezelés kombinációja: 4 lépéses bőrtisztítás + ultrahangos hatóanyagbevitel + rádiófrekvenciós bőrfeszesítés, ránctalanítás + Guna BioLifting kollagén indukciós Mezopen kezeléssel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Dekoltázs/ nyak fiatalítás BIO-innovatív módon 1.kep

Dekoltázs/ nyak fiatalítása 4 féle kezelés kombinálásávalMivel a dekoltázs bőre igen vékony és ki van téve az UV sugaraknak, így csakis gyengéd és komplex megoldásban gondolkozhatunk. Az alapos tisztítás után biostimuláló, tápláló, anyagcserejavító és az UV / oxidatív stressz ellen védő összetevők mellett a kollagénindukcióra is fókuszálni kell, ha látványos és tartós #bőrfiatalító eredményt szeretnénk elérni.
Ezekre fókuszál az alábbi komplex dekoltázsfiatalító, rejuvenáló kezelés, amely képes 2 hónap alatt (4 alkalommal végzett kezeléssel) látványosan megfiatalítani, ránctalanítani a dekoltázs bőrét.Dekoltázs/ nyak fiatalítás BIO-innovatív módon 2.kep

Kombinált, innovatív dekoltázs/ nyak fiatalítás menete:- 1. Tisztítás 4 lépcsőben:
1. szennyeződés eltávolítása tisztító balzsammal (Janssen Cosmetics)
2. Enzimatikus biológiai peeling proteolikus hatással (Janssen Cosmetics)
3. Hidroabrázió - felpuhított epidermis elhalt hámsejtjeinek eltávolítása
4. Bőr pH helyreállítása + hidratálása Janssen tonikkal

- 2. Mélyhidratálás, bőrfeszesítés a Janssen Cosmetics professzionális kozmetikai hatóanyagaival egyénre szabottan + Ultrahangos hatóanyag bevitel + piros LED fényterápiás anyagcserejavítás /CILVARIS Smart Beauty-val

- 3. Bőrfeszesítés rádiófrekvenciás technológiával
A CILVARIS Smart Beauty készülék rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelése során a felhám alatt a kötőszövet felmelegszik, hatására a meglévő kollagén rostok azonnal összehúzódnak, így már az első kezelés hatására is egy feszesebb rugalmasabb dekoltázsbőrt tapasztalhatnak a vendégek. Míg az elöregedett kollagén - elasztin rostokat az RF hullámok megtörik, s a letöredezett fehérje fragmentek beindítják az új kollagén- elasztin rostok termelődését a fibroblasztokban. Ez egy lassúbb folyamat, így az kezelést követően egy folyamatos bőrfiatalodás, a bőrfeszesedés figyelhető meg dekoltázson.


4. Rejuvenálás, ránctalanítás kollagén indukció BIOLIFTING orvos-kozmetikai mezoterápiával

Dekoltázs/ nyak fiatalítás BIO-innovatív módon 3.kep
- A Biolifting by GUNA egy kollagén indukciós technika, amely serkenti és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait, hatására a kezelt bőrfelület megújul és revitalizálódik. Természetes eredetű, steril, Guna MD kollagént és egyéb bio forrású hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek erősítik az extracelluláris mátrix állományát, fokozzák a fibroblasztok aktivitását, ezzel beindítva a bőr saját kollagén és elasztin termelő folyamatát, így a kezelt bőrfelület újraépül, megfeszül, ránctalanná válik.
Az Guna Made, MD-Matrix, méregtelenítő hatása révén fokozva a kötőszöveti drenázst pedig elősegíti a szövetközti salak- és méreganyagok eltávolítását, hatására a bőr rejuvenálódik, megfiatalodik. Antioxidáns összetevői védelmet nyújtanak a szabadgyökök károsító hatásaival szemben, segíti a normál malonocyta aktivitást, így támogatják az egészséges barnulás folyamatát, míg gátolják a pigmentfoltok kialakulását.
A Biolifting kezelés során mikroinjekciós (32G) mezoterápiás technikával alkalmazzuk (mikroinjekciók egy igen vékony és rövid tűvel, subcután több apró papullákat hozunk létre) a kezelendő bőrterületen: arc, nyak, dekoltázs és esetleg a has bőrén.

Amennyiben a páciens a mikroszúrásoktól idegenkedik, úgy van lehetőség a fájdalmatlan Mezopenes technikával is bejuttatni a BioLifting steril MD kollagén ampullák hatóanyagát .


Dekoltázs/ nyak fiatalítás BIO-innovatív módon 4.kep

Mit várhatok egy BIO-innovatív dekoltázs-/nyakfiatalítástól és mennyibe kerül?A kombinált dekoltázsfiatalító kezelés hatása már az első kezelés után észlelhető, de egy érett bőr esetén (35 év felett) a látványos és tartós hatás érdekében 4 kezelés ajánlott.

Kombinált Dekoltázs VAGY Nyak fiatalítás ÁRA:

1 alkalom díja: 18.500 Ft

Nyak- ÉS Dekoltázsfiatalítás együtt:
1 kezelési díja: 28.500 Ft

+ dekoltázsmasszázs: 3.500 Ft
+ mélyhidratáló kollagénes dekoltázs alga-maszk: 3.000 Ft
+ fényvédős zárókrém: 1000 Ft

4 alkalmas bérlet 15% ENGEDMÉNYES csomagáron ITT!
Fizetési könnyítés: 2 részletben is fizethető (1. és a 3. kezelés során 50-50%)

Időtartam:Biolifting kezelés időtartama: 60-120 perc, 4 alkalom ajánlott 10-14 napos időközönként.


© 2010 szepsegbroker.hu | Dekoltázs/ nyak fiatalítás BIO-innovatív módon
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink