BEAVATKOZÁSOK

Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló arcfiatalítás

BioLifting + Hyaluronsavas hydro-töltés, Kombinált biostimuláló kezelés: MD kollagén indukció + Neauvia Hydro Delux töltés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló arcfiatalítás  1.kep

Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló arcfiatalító eljárás 35 év felettA "Duo" biostimuláló és mélyhidratáló kombinált arcfiatalító eljárás az arc egyes problémás területein (pl. szemkörnyékén, szájkörnyékén, áll régiója, orca, stb.) és a teljes arcra és a dekoltázsra is alkalmazható. A kombinált biostimuláló eljárást akkor célszerű kérni, ha a bőr apróbb egyenetlenségeit, mimikai ráncait, enyhe volumenhiányait (pl. szem alatt, ajkak feletti-alatti régió) és dehidratált, ráncosabb régiót szeretnénk simábbnak, egyenletesebbnek, hidratáltabbnak látni. A Duo- biostimuláló-mélyhidratáló eljárás hatására elsimulnak a száj és a szemkörnyéki, un. mimikai ráncok is, így az izmokra ható botulinos toxint egy jó ideig el lehet kerülni ezzel a módszerrel. Itt azért megjegyezném, hogy a haragos ráncot (a szemöldökök közötti ráncot) viszont csak a botoxszal lehet szépen és tartósan kisimítani.

A komplex mélyhidratáló-kollagén indukciós eljárás több lépcsőben, 2-4x kell ismételni 3 hetente a bőr állagától, megújulási képességétől, és a páciens életmódjától függően.
Viszont a Duo-biostimuláló-mélyhidratáló eljárás pozitív hatását már az 1. kezelés után azonnal élvezhető (lásd mellékelt előtte-utána fotókat), de a tartós és látványos eredményhez többszöri alkalom szükséges, hisz a kollagénfelépítő folyamat egy fokozatos felépülés, amelynek hatása 3 hét után kezd látványos lenni. Tehát az azonnali hatásért a keresztkötés nélküli hyaluronsav felelős, majd annak hosszabb hatását az MD kollagén biostimulációja eredményezi.
Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló arcfiatalítás  2.kep

Kollagén az esztétikábanSzámos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

DUO kezelés 1. lépése:
BioLifting, azaz az MD kollagén indukcióAz Orvosi, MD Kollagén (Guna / Biolifting) gyártója közel 30 év kutatási tapasztalattal az esztétikai kollagént (MD Mátrix; MD Tissue) a világ több, mint 40 országában értékesíti. Együttműködik nemzetközi kutatási csoportokkal, egyetemekkel, az évek során az egyik legnagyobb innovátorává vált a kollagénnel kapcsolatos bőrgyógyászati fejlesztéseknek.
A Biolifting kollagén-indukciós arcfiatalítást bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm) végezzük az arc akupounktúrás pontjaiban és a ránc vonalaiban, mellyel biztosítható a finom, célzott kezelés, limitálva ezzel a mikro-vérzések lehetőségét.
A BioLifting kollagén indukciós bőrfiatalító eljárás hatása fokozatosan, több alkalmas kezelés hatására válik teljessé, melyet az arcon kívül a nyak, dekoltázs és a kézfejek bőrének revitalizálására, regenerálása, ránctalanítására is alkalmas.

Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló 1. kezelése ELŐTT és közvetlen UTÁNA
Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló 1. kezelése ELŐTT és közvetlen UTÁNA

DUO kezelés 2. lépése:
Mélyhidratálás nem keresztkötött hyaluronsavvalA ráncfeltöltés során ismertté és az utóbbi 15 év alatt igen népszerűvé vált hyaluronsav hatóanyagból már nagyon sokféle létezik. Manapság már minden gyártó adott elnevezésű hyaluronsavjából min. 4-5 féle létezik, amelyeket különböző mértékben látják el keresztkötésekkel, melyeknek megfelelően ajánlják eltérő arc- és testrégiókra. A keresztkötés nélkülieket a finomabb ráncokra, mélyhidratálásra, rejuvenálásra szánják.

Ezek közül kiemelkedik az a legújabb svájci gyártó készítménye a Neauvia Hydra Delux, amelyben a keresztkötés nélküli tiszta hyaluronsavat (18 mg/ ml) kiegészítettek 0,01% kalcium-hidroxiapatittal. Ez az egyedülálló kompozíció nem csupán mélyhidratálja a bőrt, hanem aktiválja és támogatja a kollagén termelés természetes folyamatait, melynek köszönhetően a bőr vitálisabbá, vastagabbá és szilárdabbá válik.
Regenerálás, kollagén stimuláció. vagyis a revitalizálás és a mélyhidratálás hatására a felületes ráncok korrekciójánál tökéletes eredményt nyújt, a kezelt bőrfelület (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) megfiatalodik.
Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló arcfiatalító eljárás árai:

- teljes arc: 70.000 Ft/ alkalom
- száj- vagy szemkörnyéke: 45.000 Ft/ alkalom
- teljes arc + nyak: 85.000 Ft/ alkalom
- teljes arc+ dekoltázs: 95.000 Ft/ alkalom
- teljes arc + nyak+ dekoltázs: 115.000 Ft/ alkalom
- kézfejek: 50.000 Ft/ alkalom

AKTUÁLIS AKCIÓS ÁR ITT!


Időtartam:Kb. 30-50 percet vesz igénybe egy Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló kezelés, így akár ebédidőben is elvégezhető. Háromheti gyakorisággal javasolt megismételni a kezeléseket. Míg a 30+soknak már 1-2 kezelés is látványos és tartós hatást eredményezhet, a 40 +soknak szükségszerű a min. 3 alkalommal elvégezni a kezeléseket.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe bőrpír, duzzanat tapasztalható közvetlen a biostimuláló, mélyhidratáló arcfiatalítás után, amely néhány órán belül teljesen megszűnik. Egyes esetekben enyhe bevérzés előfordulhat, amely sminkelhető és néhány belül teljesen felszívódik. Ezen folyamatokat lehet gyorsítani Árnigel készítménnyel (patikákban, recept nélkül kapható)!
Allergiáról, csomók keletkezéséről ez idáig még nem számoltak be az MD Kollagén alkalmazása esetén, köszönhetően a természetes hatóanyagoknak.
Ellenjavallat, kockázat:Lézeres, rádiófrekvenciás arcfiatalító, bőrgyógyászati kezelések előtt nem ajánlott ez a hyaluronsavas mélyhidratálás sem, hisz ezek hatására a bevitt hatóanyagok gyorsabban lebomlanak.
Nem ajánlott aktív bőrbetegség (pl. akne) esetén sem.


© 2010 szepsegbroker.hu | Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló arcfiatalítás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink