BEAVATKOZÁSOK

Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel

Alsó szemhéj duzzanatának eltüntetése a Wellmed Stúdióban- tűszúrás és fájdalom nélkül


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Szabó Judit Anna • Anti-aging specialista szakgyógyszerész, orvos-esztétikai asszisztens
    Kedvezmény: Ajándék AZONNALI szemduzzanat csökkentő krém alkalmazása + AJÁNDÉK otthoni SZEMMASZK letöltött kuponnal MÁRCIUS 31-ig (ajándékok összértéke: 5.000 Ft, fizetendő: 18.000 Ft)!
  2. Moncz Henriette WELLMED Medical & Beauty Spa • A Wellmed Medical & Beauty Spa alapító tagja és vezető kozmetikusa
    Kedvezmény: 5.000 Ft engedmény az alapárból (18.000 Ft, fizetendő 13.000 Ft)/ alkalom ÁPRILIS 30-ig

Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel 1.kep
Az alsó szemhéjduzzanat megszüntetésénél nagyon nehéz a kiváltó okot megtalálni, különösen az aszimmetrikusan jelentkező szemduzzanat esetében.

Az első körös, otthoni megoldások közé tartozhat a különböző szemránckrémekkel való kezelésük. Azonban ha ezek néhány nap- óra alatt nem fejtenek ki látványos és tartós hatását, akkor sem kell kétségbeesnünk és a szemhéjplasztikára gondolnunk. Érdemes az innovatív kozmetológiára bíznunk igéző tekintetünket.

Több mint 15 év szakmai gyakorlat és az eszközpark, hatóanyag-paletta folyamatos bővítése, fejlesztése mellett a Wellmed Stúdió vezető kozmetikusának/ Moncz Henriette sikerült kidolgoznia egy speciális, KOMBINÁLT kezelést az alsó szemhéjduzzanat tartós eltüntetésre.

A szemhéjduzzanat eltüntető kombinált kezelés lépései a Wellmed Stúdióban1. Speciális ultrahang berendezés segítségével bejuttatunk egy nanotechnológiával előállított hyaluronsav gél koncentrátumot
A hyaluronsav nanogél a hagyományos táncfeltöltésre alkalmazott hyaluronsavtól eltérően egy nanotechnológiával előállított mikromolekulájú gél, amely méreténél fogva képes átjutni a bőr barrier rétegén a mélyebb rétegekbe is. A hyaluronsav a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ezáltal teltebb lesz a kötőszövet, a bőrfelszín pedig homogénné, ragyogóvá válik. A hyaluronsav napjaink anti-aging csodaszere, amely önmagában, vagy kombinálva ultrahangos és rádiofrekvenciás eljárással biztos hatást érhetünk el a bőrfiatalítás terén, így az alsó szemhéjduzzanat megszüntetése során is.

2. A speciális, nagyobb frekvenciájú ultrahang hullámokat generáló LDM technológia segítségével a hyaluronsav-nanogél gyorsan a megfelelő mélységbe jut, és támogatni képes a kezelt bőrfelület jobb vízeloszlását. Sőt, az egyedi ultrahang mikromasszás fokozza a helyi vér- és nyirokkeringést, felgyorsítva ezzel a szemhéj alatti duzzanat felszívódását. Valamint az LDM ultrahang elősegíti a bejutott hyaluronsav nanogél kollagén- és elatisztin-rostokhoz való kötődését is, ezzel hozzájárul a kötőszövet rugalmas térhálós szerkezetének kialakulásához is. Így az LDM ultrahang a hyaluronsav-nanogéllel együtt fokozni képes a bőrfelület regenerációs folyamatait, a zavaró duzzanat megszüntetését, mialatt jelentősen megnöveli a kezelt bőrterület rugalmasságát és feszességét is.

3. A szem alatti vékony bőr kezelésénél is kiválóan alkalmazható az innovatív kozmetológia technolgiája, a rádiofrekvenciás ELOS ReFirm® eljárás. Ezzel a módszerrel nem csak támogatni tudjuk a hyaluronsav és a speciális ultrahang kollagén indukciós hatását, hanem biztosítjuk a szemhéjduzzanat elleni kezelésünk hosszú távú hatását.
A ReFirme® ELOS kezelési technológia a rádiófrekvencia (RF) és az infravörös energia (IR) kombinációját alkalmazza bőrfeszesítés, bőrfiatalítás céljából. Az infravörös fény hőhatására a kollagén állomány szövettani javulása látható, és a rádiofrekvenciás hatás által az elasztin rostok rugalmassága növekszik és így szilárdítja, tonizálja és feszesíti a rugalmasságát veszített bőrt.

Az összetett technológiák és a legkedveltebb anti-aging hatóanyagot tartalmazó szemhéjduzzanat megszüntető program eredménye azonnal észrevehető, de kúraszerűen alkalmazva ( 4 héten keresztül hetente) a hatás tartós marad: a szem alatti bőr visszanyeri régi struktúráját, a duzzanat felszívódik, a bőr elsimul és a szem körüli ráncok (szarkalábak) is eltűnnek.

A szemhéjduzzanat megszüntető program nyáron is elvégezhető esztétikai kezelésünk.

Időtartam:30- 40 perc/ alkalom. Kúraszerűen javasolt. Heti 1 alkalom, 4 egymást követő héten, majd 1-2 havonta fenntartó kezelés
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Eredmény:Már egy kezelés után is van látható eredmény, kúraszerű alkalmazásával tartósabb hatás érhető el. A szem alatti duzzanat felszívódik, a bőr elsimul és a szem körüli ráncok (szarkalábak) száma és mélysége is csökken.


© 2010 szepsegbroker.hu | Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink