BEAVATKOZÁSOK

Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel

Alsó szemhéj duzzanatának eltüntetése tűszúrás és fájdalom nélkül


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel 1.kep
Az alsó szemhéjduzzanat megszüntetésénél nagyon nehéz a kiváltó okot megtalálni, különösen az aszimmetrikusan jelentkező szemduzzanat esetében.

Az első-körös, otthoni megoldások közé tartozhat a különböző szemránckrémekkel való kezelésük. Azonban ha ezek néhány nap- óra alatt nem fejtenek ki látványos és tartós hatását, akkor sem kell kétségbeesnünk és a szemhéjplasztikára gondolnunk. Érdemes az innovatív kozmetológiára bíznunk igéző tekintetünket.

Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel 2.kep

Alsó szemhéjduzzanat eltüntetése nyirokkeringést fokozó szemkörnyéki masszázzsal + ultrahanggal + rádiófrekvenciával a Dr. Anti-Aging Centerben

/ 60 perc

1. Az arc- és szemkörnyéke 3 lépéses arctisztítása az aktuális bőrtípusnak és bőrállapotnak megfelelő Janssen Cosmetics professzionális készítményekkel + Hidroabrázióval / 15 perc

2.Szemduzzanat csökkentő, hidratáló, ránctalanító Janssen prof. szemránckrémek, illetve szérumok koktéljának felhelyezése, majd ezek felszívódását támogató ultrahang kezelést, illetve helyi keringést fokozó és ránctalanító hatású rádiófrekvenciás-LED-es gépi kezelést alkalmazunk a CILVARIS Smart Beauty készülékkel./ 15 perc

Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel 3.kep
3. Nyirokkeringést kifejezetten fokozó, valamint bőrfeszesítő szemkörnyék masszázs/ 15 perc

4. Szemduzzanat csökkentő szemmaszk felhelyezése/ 15 perc

Lásd jobbra az 1. alkalommal végzett szemhéjduzzanat csökkentő kezelés eredményességét!

60 perces szemduzzanat csökkentő kezelés díja/ Dr. Anti-Aging Center: 25.000 Ft
Lásd akciós ajánlatot jobbra fent!

A szemhéjduzzanat eltüntető kombinált kezelés lépései a Wellmed Stúdióban1. Speciális ultrahang berendezés segítségével bejuttatunk egy nanotechnológiával előállított hyaluronsav gél koncentrátumot
A hyaluronsav nanogél a hagyományos ráncfeltöltésre alkalmazott hyaluronsavtól eltérően egy nanotechnológiával előállított mikromolekulájú gél, amely méreténél fogva képes átjutni a bőr barrier rétegén a mélyebb rétegekbe is. A hyaluronsav a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ezáltal teltebb lesz a kötőszövet, a bőrfelszín pedig homogénné, ragyogóvá válik. A hyaluronsav napjaink anti-aging csodaszere, amely önmagában, vagy kombinálva ultrahangos és rádiofrekvenciás eljárással biztos hatást érhetünk el a bőrfiatalítás terén, így az alsó szemhéjduzzanat megszüntetése során is.

2. A speciális, nagyobb frekvenciájú ultrahang hullámokat generáló LDM technológia segítségével a hyaluronsav-nanogél gyorsan a megfelelő mélységbe jut, és támogatni képes a kezelt bőrfelület jobb vízeloszlását. Sőt, az egyedi ultrahang mikromasszás fokozza a helyi vér- és nyirokkeringést, felgyorsítva ezzel a szemhéj alatti duzzanat felszívódását. Valamint az LDM ultrahang elősegíti a bejutott hyaluronsav nanogél kollagén- és elatisztin-rostokhoz való kötődését is, ezzel hozzájárul a kötőszövet rugalmas térhálós szerkezetének kialakulásához is. Így az LDM ultrahang a hyaluronsav-nanogéllel együtt fokozni képes a bőrfelület regenerációs folyamatait, a zavaró duzzanat megszüntetését, mialatt jelentősen megnöveli a kezelt bőrterület rugalmasságát és feszességét is.

3. A szem alatti vékony bőr kezelésénél is kiválóan alkalmazható az innovatív kozmetológia technolgiája, a rádiofrekvenciás ELOS ReFirm® eljárás. Ezzel a módszerrel nem csak támogatni tudjuk a hyaluronsav és a speciális ultrahang kollagén indukciós hatását, hanem biztosítjuk a szemhéjduzzanat elleni kezelésünk hosszú távú hatását.
A ReFirme® ELOS kezelési technológia a rádiófrekvencia (RF) és az infravörös energia (IR) kombinációját alkalmazza bőrfeszesítés, bőrfiatalítás céljából. Az infravörös fény hőhatására a kollagén állomány szövettani javulása látható, és a rádiofrekvenciás hatás által az elasztin rostok rugalmassága növekszik és így szilárdítja, tonizálja és feszesíti a rugalmasságát veszített bőrt.

Az összetett technológiák és a legkedveltebb anti-aging hatóanyagot tartalmazó szemhéjduzzanat megszüntető program eredménye azonnal észrevehető, de kúraszerűen alkalmazva ( 4 héten keresztül hetente) a hatás tartós marad: a szem alatti bőr visszanyeri régi struktúráját, a duzzanat felszívódik, a bőr elsimul és a szem körüli ráncok (szarkalábak) is eltűnnek.

A szemhéjduzzanat megszüntető program nyáron is elvégezhető esztétikai kezelésünk.

Időtartam:30- 40 perc/ alkalom. Kúraszerűen javasolt. Heti 1 alkalom, 4 egymást követő héten, majd 1-2 havonta fenntartó kezelés
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Eredmény:Már egy kezelés után is van látható eredmény, kúraszerű alkalmazásával tartósabb hatás érhető el. A szem alatti duzzanat felszívódik, a bőr elsimul és a szem körüli ráncok (szarkalábak) száma és mélysége is csökken.


© 2010 szepsegbroker.hu | Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink