BEAVATKOZÁSOK

Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting

Dohányzóráncok eltüntetése Orvosi Kollagénnel mezoterápiás technikával, Kollagén Indukció ajakfiatalításra


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting 1.kep

Kollagén az esztétikábanSzámos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd, keresztkötött hialuronsavas feltöltőanyag mentes kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

Az Orvosi, MD Kollagén (Guna / Biolifting) gyártója közel 30 év kutatási tapasztalattal az esztétikai kollagént (MD Mátrix; MD Tissue) a világ több, mint 40 országában értékesíti. Együttműködik nemzetközi kutatási csoportokkal, egyetemekkel, az évek során az egyik legnagyobb innovátorává vált a kollagénnel kapcsolatos bőrgyógyászati fejlesztéseknek.Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting 2.kep

Ajakfiatalítás a BioLifting / BIO-mezoterápia technikájával, orvosi kollagénnelAz MD Kollagénnel (Guna) végzett BioLifting kezelések biztonságosak, mivel a kollagén stimulációjával a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési folyamatokat. Ezért a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében, és így a száj körüli dohányzóráncok is kisimulnak, az ajkak szélei és a felső ajak és az orr közötti terület ránctalanná és természetes feszessé, teltté válhat. A túltöltéstől, un. "kacsacsőrtől" nem lehet tartani. A ajakfiatalítás során bejuttatott kollagén egyenletesen eloszlik, és a beadás után közvetlenül tapasztalható reaktív, enyhe ödéma néhány órán belül teljesen megszűnik.

A Biolifting ajakfiatalítás bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm) végezhető, mellyel biztosítható a finom, célzott kezelés, limitálva ezzel a mikro-vérzések lehetőségét.

Azok számára, akik idegenkednek még az injekciós tűs szúrásos módszertől, azoknak a Mezopen/Dermopen hatóanyagbeviteli módot ajánlom.

A DermaPen/ MezoPen nem más, mint a kollagénindukciós hatásáról jól ismert és bevált dermaroller (mikrotűs henger) továbbfejlesztett, gépi változata, mely egyesíti a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag bevitel előnyeit, de nélkülözi az elektromosság hatóanyag-destruáló hatását. Ezért ez a beviteli módszer tökéletesen alkalmas a sejtüzeneteket is tartalmazó Guna MD Kollagén steril oldat mélyebb rétegekbe való bevitelére, a rejuveláló, regeneráló, stimuláló hatásának gyorsabb kifejlődéséhez.
Használata a dermorallernél fájdalmatlanabb, biztonságosabb, gyorsabb és nem okoz bevérzést, haematomát sem, csupán bőrpírt, bőrmelegséget tapasztalhat a kezelés után néhány óráig.

Az ajakfiatalító BioLifting kezelést mindig kúraszerűen ajánljuk, bár bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után láthatóvá válik. Azonban a régi kollagénrostok regenerációja, és az új , rugalmas szálak kialakulás egy hosszabb folyamat (3-6 hét), így a látványos hatáshoz többszöri kollagénes stimuláció szükséges, általában 4-6 BioLifting alkalomra van szükség.


Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting 3.kep

Milyen eredmény várható a Bio-ajakfiatalító (BIOlifting) + Dermapen kombinált eljárástól?A száj feletti dohányzóráncok száma és mélysége csökken, az ajkak környékén a bőr állaga, feszessége jelentősen javul és a bőrfelszín fiatalosan ragyogóvá válik. A Dermapen mikrotűs, kollagénindukciós eljárás kombinálása a BIOLIFTING-es GUNA MD kollagén +keresztkötés nélküli nanohialuronsav hatóanyagokkal (ez a molekulaméret már az irháig is el tud jutni) biztosítja a többrétegű fiatalodást, hidratálást és az ajkak teltsége is TERMÉSZETES módon látványossá válik.

Ajakfiatalítás Biolifting + Dermapen + híg hialuronsavval kombinálásával - injekciós szúrás mentesen:
Ára: 22.000 Ft/ 1 alkalom
3 alkalmas bérlet 15% engedménnyel: 56.000 Ft
Duo-Ajakfiatalítás 2 lépésben / MD Kollagén + HA + Kollagenstimuláló hatóanyagok Előtte, Utána 1. és 2. alk
Duo-Ajakfiatalítás 2 lépésben / MD Kollagén + HA + Kollagenstimuláló hatóanyagok Előtte, Utána 1. és 2. alk

Azonnali hatású Duo-AJAKFIATALÍTÁS


Tartós hyaluronsav + MD Kollagén kombinálásával

Rohanó világunkban alapelvárássá vált a gyorsaság, és persze az eredményesség, a tartósság is. Ez a BIO orvos-esztétikai, kozmetológiai eljárásokkal szemben ugyanúgy fennáll. Mivel a BIO orvos-esztétikai eljárások hatásmechanizmusának fő jellemzője, hogy bio-stimulálnak, vagyis beindítanak egy felépítő, fokozatos folyamatot (pl. az új kollagén-rostok 3 hét alatt épülnek fel) , így az azonnali eredményhez egy kis segítség, kiegészítő hatóanyag, megoldás kell. A több, mint 15 éve ismert és bevált, természetes forrású hyaluronsav erre tökéletesen megfelelő.
De azok közül is csakis azok, amelyek a bőr hidratálására és/vagy az ajakfeltöltésre lettek kitalálva és törzskönyvezve.
A tűs mezoterápiás technikával alkalmazható hyaluronsav készítmények közül azok a leghatékonyabbak, amelyek pluszban képesek támogatni a collagenesist, vagyis plusz bio-stimuláló hatással rendelkeznek . Ilyen kiegészítő hatóanyagok pl.: az aminosavak (Glylicin; L-Prolin), vagy a 0,01% hydroxyapatit (CaHa).

Így az MD Kollagénes BioLiftinget kiegészítve azonnali + biostimuláló + tartós hatással is rendelkező hyaluronsavval már valóban gyors, látványos és hosszas eredményre számíthatunk. A fokozatosság elvét vallva, illetve az egyenletes, arányosan szép ajkakért érdemes ezt a kezelést 2 ülésben (alkalommal) végeztetni.

Duo-ajakfiatalítás ÁRA: 65.000 Ft/ alkalom

AKCIÓS ajánlatunk ITT!


Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló eljárás teljes arcra/  száj- és szemkörnyék kezelés előtt és utána azonnal
Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló eljárás teljes arcra/ száj- és szemkörnyék kezelés előtt és utána azonnal

"Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló eljárás TELJES ARCra/
BioLifting + Hyaluronsavas hydro-töltésA "Duo" biostimuláló és mélyhidratáló kombinált eljárás a teljes arcra is alkalmazható, különösen akkor, ha nem egy-egy mélyebb ránc eltüntetése a cél, hanem az egész arcon lévő kisebb törésvonalakat, dehidratált régiókat szeretnénk simábbnak, egyenletesebbnek, hidratáltabbnak látni. Így a száj és a szemkörnyéki, un. mimikai ráncok is szépen elsímulnyultnak az izmokra ható botulinos toxin nélkül is. Természetesen a haragos ráncok teljes eltüntetésére ez nem alkalmas, de azok mélységét és hosszát is lehet enyhíteni ezzel a komplex, több lépcsős, természetes módszerrel (2-4x 3 hetente a bőr állagától, megújulási képességétől, a páciens életmódjától függően).
A Duo-biostimuláló-mélyhidratáló eljárás pozitív hatását már a kezelés után azonnal élvezhető (lásd mellékelt előtte-utána fotókat), de a tartós és látványos eredményhez többszöri alkalom szükséges, hisz a kollagénfelépítő folyamat 3 héten belül indul be és fokozatosan éri el a maximális hatását.

Teljes ARC Duo-Biostimuláló-Mélyhidratáló eljárás ÁRA: 80.000 Ft/ alkalom

AKCIÓS ajánlatunk ITT!

Időtartam:Kb. 20-30 percet vesz igénybe egy ajak- BIOLIFTING kezelés, így akár ebédidőben is elvégezhető. Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Biolifting bőrfiatalító kezelés. Míg a 30+soknak már 2-3 kezelés is látványos és tartós hatást eredményezhet, a 40 +soknak szükségszerű a min. 4 alkalom ajakfiatalító Biolifting. Az MD kollagénes ajakfiatalító kúra elegendő félévente egy-két emlékeztető Biolifting kezelés.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe bőrpír, duzzanat tapasztalható közvetlen az ajakfiatalítás után, amely néhány órán belül teljesen megszűnik. Egyes esetekben enyhe bevérzés előfordulhat, amely sminkelhető és néhány belül teljesen felszívódik. Ezen folyamatokat lehet gyorsítani Árnigel készítménnyel (patikákban, recept nélkül kapható)!
Allergiáról, csomók keletkezéséről ez idáig még nem számoltak be az MD Kollagén alkalmazása esetén, köszönhetően a természetes hatóanyagoknak.
A hyaluronsavas kombinációknál a kezelés után sem gyakoribbak a fenti mellékhatások, azonban közvetlenül a kezelést követő este érdemes enyhén masszírozni az ajkakat az egyenletes vízmegkötés érdekében. Lehetőleg ne jegeljük olyan hűtőgéllel, amelyet közvetlenül a mélyhűtőből vettünk ki, néhány percet tegyük ki az asztalra, pultra, majd utána lehetséges az ajakduzzanat ellen használni.
Ellenjavallat, kockázat:Hyaluronsavas ajakfiatalítás/ ajakfeltöltés/ szájfeltöltés esetén fontos megemlítenünk, hogy a sok keresztkötést tartalmazó, un. sűrűbb/ viszkózusabb hyaluronsavas (24 mg/ml HA felett) készítmények gyakran egyenetlen ajakfelszíneket hoznak létre, vagy a legrosszabb esetben csomósodást okozhatnak.
És véletlenül se essünk a tartósság és az olcsóság miatt csapdába, hogy elfogadjuk a szilikonolajos feltöltést, hisz ez az esetek 50%-nál gyulladásos csomókat okoz! Ezeket már csak műtétileg lehet eltávolítani, ha sikerül, ha nem, akkor végérvényesen egyenetlen, heges és torz maradnak az ajkak.

Gyógyulás:Az ajakfiatalító Biolifting után azonnal folytathatja napi szokásos tevékenységét. Ez valóban egy "ebédidős"/"lunch time" esztétikai eljárás.
Érzéstelenítés:Ajánlott helyi érzéstelenítő krém használata az ajakfiatalítás előtt 15 perccel


© 2010 szepsegbroker.hu | Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink