SZAKCIKKEK

Akupunktúrával a ráncok ellen

Arcfiatalítás tűszúrásokkal

2013. május 22. 10:37
Gulyás Gabriella Anna
Az akupunktúra akár a botox-injekció alternatívája is lehet.


Akupunktúrával a ráncok ellen 1.kép

Botox vagy akupunktúra?Lauren Mathews denveri specialista szerint az akupunktúrával történő arcfeszesítést leginkább a botox-injekció alternatívájaként választják a páciensek. Lauren főleg azoknak ajánlja, akik ódzkodnak az idegen anyagok arcbőrükbe való beinjektálásától, valamint azt szeretnék, ha az egész arcfelületük megújulna.

Kozmetikai akupunktúra - Hogyan hat?Az akupunktúrás eljárás a kollagén termelés stimulálásával hat azokon a terülteken, ahol szükség van rá, például a homlokráncok, a mosolygó ráncok, a dohányzó ráncok és a száj körüli ráncok területén. Kisimítja a ráncokat, ráadásul a bőr színe és textúrája is javul, finomabb lesz, és a petyhüdtebb részek természetes úron kerülnek megemelésre. Nem olyan, mint egy sebészi ráncfelvarrás, hiszen nem olyan drasztikus.
A legtöbb páciens azért választja ezt az eljárást, hogy javítson megjelenésén és eltüntesse a nyomokat, amiket az idő múlása hagyott arcukon ráadásul bónuszként kapják a kiegyensúlyozottság érzését is, ami az akupunktúra „mellékhatása.” – mondta Lauren.
Egy 1996-ban megjelent, 300 páciens tapasztalatait összegző tanulmány szerint a résztvevők 90%-a a ráncok csökkenésére, tisztább bőrtónusra és a feszesség javulására lett figyelmes.

Hogyan történik az akupunktúrás arcfeszesítés?Az akupunktúrás kezeléshez nem szükséges a szervezetet megterhelő altatás, csekély fájdalmat érezhetnek csak, valamint semmilyen vegyi anyagra nincs szükség, ezért bátran kijelenthető, hogy ez az arcfeszesítő eljárás teljesen biztonságos. Legnagyobb hátránya a viszonylag hosszabb idő, ami a kívánt hatás eléréséhez szükséges. A kollagén újratermelődéséhez némi időre van szükség és sokan még mindig úgy vannak vele, hogy inkább kérnek egy injekciót az ebédszünetben, mert azonnal szeretnék látni a hatást – mondta a szakember.
Az American Cosmetic Acupuncture Association ajánlása szerint a kezelés körülbelül három órát, alkalmanként 90 percet vesz igénybe hetente, öt héten keresztül.

Az akupunktúrás arcfeszesítő eljárás eredményének tartósságáról nem számoltak be.

Forrás: http://life.gaiam.com
© 2010 szepsegbroker.hu | Akupunktúrával a ráncok ellen
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink