SZAKCIKKEK

Cindy Crawford véleménye megváltozott az arcfiatalító eljárásokról

"Lehet plasztikáztatni, de csak mértékkel!"

2010. augusztus 18. 17:05
Szépség Bróker
A 44 éves, két gyermekes, egykori szupermodell bevallotta, hogy a még ma is tündöklő szépségét bizony már nem csak jó génjeinek köszönheti, ugyanis ő is kipróbálta már a botox-kezelést.


Cindy Crawford véleménye megváltozott az arcfiatalító eljárásokról 1.kép
Bár pár évvel ezelőtt, a világ egyik legsikeresebb topmodelljeként Cindy Crawford még nem gondolta volna, mégis a 11 éves Presley és a 8 éves Kaia anyukájaként ma már szükségesnek látta a beavatkozást. „30 évesen még úgy gondoltam, teljesen természetes lesz, hogy megöregszem, és változik a külsőm, ennek ellenére eljött az a pont, amikor úgy gondoltam, mégis tenni szeretnék ellene.” - mondta Cindy Crawford, majd hozzátette: „A botox kezelést próbáltam ki. Az arcfiatalító plasztikai sebészeti beavatkozások ijesztőnek tűnnek számomra, mégsem ellenzem azokat addig, míg nem torzítják el teljesen az ember arcvonásait.”

Az egykori topmodell azt is elmondta, nem várja el, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint fénykorában, ugyanis már cellulitisszel együtt is boldogan éli az életét anyukaként és feleségként egyaránt. És, hogy mi a boldog házasság titka Cindy Crawford szerint? Heti egy romantikus este, amit a párjával, Rande Gerberrel kettesben töltenek. „Nem szabad hagyni, hogy elmúljon a varázs, a tüzet táplálni kell!” - tette végül hozzá Cindy Crawford.

SzépségBróker kommentje: Bizony ám, gyorsan megváltozik egy nő véleménye az esztétikai kezelések szükségességéről, ha túljut a 4. X-en. Ezért sem kell komolyan vennünk a huszonéves, vagy a 30 évhez közelebbi ismerőseink gúnyos megjegyzéseit, ha kipróbálunk egy-egy újabb esztétikai megoldást, vagy rendszeresen járunk ráncfeltöltésre, esetleg botox kezelésre. Inkább nyugtassuk meg magunkat, hogy néhány év, és ők is a mi klubunkba fognak tartozni:).
Forrás: www.monstersandcritics.com© 2010 szepsegbroker.hu | Cindy Crawford véleménye megváltozott az arcfiatalító eljárásokról
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink