SZAKCIKKEK

Kipróbáltuk a legújabb arcfiatalító kezelést, a SCULPTRA-t

Aktív volumenpótlás a bio-aktív, poli-L-tejsav kollagén-indukciójával és a természetes arcvonások megtartásával

2014. június 11. 10:50
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center, Dr. Kriston Renáta
A bőr öregedése 40 éves korunk felett felgyorsul. Ezt a folyamatot lelassíthatjuk az életmódunk és táplálkozásunk tudatos változtatása által, de visszafordítani csakis a kollagén-termelés fokozásával tudjuk. Ennek megvalósítására alkalmas egy újabb arcfiatalító megoldás, a SCULPTRA bioaktív-volumenpótlás.


Kipróbáltuk a legújabb arcfiatalító kezelést, a SCULPTRA-t 1.kép
A bőrünk az egyik legcsodálatosabb szervünk. Képes a regenerációra és számos funkciója ismert: részt vesz a hőszabályozásban és a kiválasztásban, a tapintás, a hőérzés és a felszíni fájdalomérzés érzékszerve, valamint megvéd bennünket a külvilág káros behatásaitól, ugyanakkor össze is köt bennünket vele.

Szépségének, egészségének megőrzése érdekében fontos, hogy gondos odafigyeléssel ápoljuk életünk során. Helyes életmóddal sokat tehetünk ennek érdekében: fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot, kerüljük a zsíros, fűszeres ételeket, valamint az alkoholt erős dehidratáló hatása miatt. Mellőzzük a dohányzást, hiszen dohányzás során a mikrokeringés zavara révén könnyen alakul ki oxigén –és tápanyaghiány a bőrben, így a kötőszöveti rostok megnyúlnak, a szöveteink ellenállóképessége csökken. Védjük bőrünket az UV sugárzástól, mivel ez is roncsolja a kötőszöveti rostokat, valamint szabadgyök felhalmozódást eredményez.
Azonban ezen jó tanácsok betartása mellett is az életünk során ható hormonális változások, a természetes, kor előrehaladtával a bőrben zajló öregedési folyamatok, valamint a külső és belső környezet hatásai következtében bőrünk veszít fiatalos ragyogásából.

Az öregedésének folyamata: 35 évesen, 45 évesen, 55 évesen
Az öregedésének folyamata: 35 évesen, 45 évesen, 55 évesen

A bőr és az arc öregedési folyamataA bőr öregedésének folyamatát két periódusra oszthatjuk: a kezdődő bőröregedés, amely 30 éves kor körül kezdődik és a kialakult bőröregedés, amely nagyjából 40 éves korra tehető.
A változások eredményeként az arcbőr fakóvá, mattá válik, veszít fiatalos ragyogásából. A bőr tartását és rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása miatt a bőr rugalmassága csökken, megjelennek a karakteresebb ráncok, míg a felszínesebb ráncok száma és hossza is megnő. Az arc ívét és teltségét biztosító zsír-tasakok kiürülnek, az arc vékonnyá, beesetté válik nem csak az orca, hanem a szemgödör és a száj környékén is. A bekövetkező vízvesztés még jobban fokozza a bőr tónusvesztését és mélyíti a ráncokat.

59 éves nő páciens arcfiatalodásának eredménye  SCULPTRA hatására
59 éves nő páciens arcfiatalodásának eredménye SCULPTRA hatására

SCULPTRA (poli-L-tejsav) a bio-aktív volumenpótló arcfiatalító megoldásHa arcunk elveszett teltségét, fiatalos ragyogását szeretnénk visszanyerni, önmagában a passzív térfogatpótlás nem mindig nyújt tökéletes eredményt: a szervezet saját természetes kollagéntermelését kell serkentenünk. Tökéletes megoldást nyújt erre a SCULPTRA program: egy egyedülálló, arcon alkalmazható injektálható poli-L-tejsav mikrorészecskéket tartalmazó viszkózus oldat, amely a beinjektálás után közvetlenül is csökkenti a mély ráncok árnyékait, míg a kollagéntermelés beindításával és fokozásával erősíti meg a bőrszerkezetet, állítja helyre a kontúrt és tölti ki a ráncokat több mint 2 évig. A SCULPTRA valóban visszaforgatja az idő kerekét, hisz a folyamatos kollagén-indukciós hatásának köszönhetően az arc a természetes vonásaink megőrzése mellett válik fiatalosan telté és feszessé.

Nézzük meg hogyan alakul ki a SCULPTRA (poli-L-tejsav) arcfiatalító hatása!


A poli-L-tejsav, mint kollagén stimulátor által elindított változások 4 hét után válnak igazán láthatóvá. A kívánt eredmény eléréséhez 2-3 kezelésre lehet szükség, melynek hatása több mint 2 éven keresztül megmarad.

A Sculptra kollagén-indukcióját,
sőt, a teljes élethosszt meghosszabbító életmódi tanácsok:- szénhidrátban és transz-zsírokban szegény, de rostokban, zöld és nyers növényekben gazdag táplálkozás
- napi min. 2 liter cukormentes folyadék fogyasztása
- dohányzás, alkohol- és a kólafogyasztás mellőzése
- heti 3 aktív mozgás beiktatása

A SzépségBróker SCLUPTRA kezelés előtt és közvetlen utána
A SzépségBróker SCLUPTRA kezelés előtt és közvetlen utána

Miért a SCULPTRA megoldást választotta a SzépségBróker?- Mert a természetes vonásaim megmaradhattak, túltöltés lehetősége kizárható a 2-3 szekciós beadás alkalmazásával.
- A kezelés akut és tartós hatástartama szintén mérvadó szempont volt.
- Sok éves szakmai tapasztalat áll a Sculptra mögött, az esztétikai orvosok a nemzetközi konferenciákon és a szaklapokban pozitívan nyilatkoznak róla
- Az interneten talált vélemények és előtte-utána fotók meggyőzőek voltak számomra.
- Az adott hatóanyag biztonságossága talán a legfontosabb szempont számomra egy új arcfiatalító eljárás kiválasztásánál:
- A poli-L-tejsav hatóanyagot már 25 éve biztonsággal használja a sebészet felszívódó fonalak formájában.
- A poli-L-tejsav Európa számos országában használatos esztétikai célokra, míg az amerikai FDA is engedélyezte e célú felhasználását 2009-ben.
- A Sculptra (poli-L-tejsav) bio-kompatibilis, ezért az allergiás reakció esélye minimális
- A termék forgalmazója (Valeant) több mint 50 éves múltra visszatekintő nemzetközi gyógyszergyártó és forgalmazó cég (folyamatos minőség-ellenőrzés alatt álló gyártás és forgalmazás)
- De a kezelést végző szakorvos szakmai felkészültsége és kézügyessége is befolyásolta pozitív döntésemet Dr. Kriston Renáta, a Fehérhajó Revital Center bőrgyógyász-kozmetológusa mellett

A Sculptra eredményénének követése


2014.07.10.
A Sculptra kezelés óta 1,5 hónap telt el és már látható a készítmény bioaktív hatása: az orcám kisimult, a szem alatti és az orca közepén korábban egy árnyékot adó un. fáradtság ránc volt látható, az most eltűnt- így most sokkal kipihentebben tűnök. Az arcélem kifejezettebb, a szemöldököm kezd kissé feljebb kerülni.
Arcfiatalodás SCLUPTRA hatására a 2., a 7. és a 22. hónap után az első injekció után
Arcfiatalodás SCLUPTRA hatására a 2., a 7. és a 22. hónap után az első injekció után

És miért választották a SCULPTRA injekciós eljárást oly sokan mások is?Videó beszámoló ITT!

SCULPTRA kezelések árai/ Fehérhajó Revital Center:

- Szájkörnyék fiatalítása: 1. alkalom 52.000 -78.000 Ft;
- Orca kezelése vagy a beesett fül előtti terület: 1. alkalom 26.000- 52.000 Ft;
- Teljes arc: 1. alkalom: 120.000 - 140.000 Ft
A 2. alkalomra minden esetben szükség van az első kezelés után 1 hónappal, míg a 3. alkalomra egyénenként változóan van szükség 2 hónappal az első után.

A SzépségBróker olvasói számára az 1. kezelés árából 5% engedmény,
a 2. kezelés árából 10% engedmény,
az esetleges 3. kezelés árából 15% engedmény érvényesíthető a letöltött kupon által!
© 2010 szepsegbroker.hu | Kipróbáltuk a legújabb arcfiatalító kezelést, a SCULPTRA-t
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink