SZAKCIKKEK

Hyaluronsavas ráncfeltöltés antioxidánssal

Stylage, az antioxidáns tartalmú, 3D-s keresztkötésekkel tartósabbá tett hyaluronsavas ráncfeltöltő anyag

2011. január 26. 11:39
PROMEDICS/ The Future of Medical Technology
Nem csak feltölti, hanem lassítja is a bőr öregedését az antioxidáns tartalmú hyaluronsavas ráncfeltöltő készítmény, a Stylage.


Ráncfeltöltés, ajakfeltöltés előtt és után 30+ éves hölgy esetében /Stylage (XL, L) - PROMEDICS
Ráncfeltöltés, ajakfeltöltés előtt és után 30+ éves hölgy esetében /Stylage (XL, L) - PROMEDICS
Mára már minden esztétikai szakember nagy biztonsággal alkalmazza a hyaluronsavat ráncfeltöltés és ajakfeltöltés céljából. A hyaluronsav (hialuronsav, HA) egy olyan molekula (glycosaminoglycan), amely természetesen is megtalálható az emberi szervezetben (bőr, porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom). A hyaluronsav egyedi tulajdonsága, hogy tömegének 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítva az adott szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát. Azonban szervezetünk hyaluronsav tartalma a 20-as éveinktől fokozatosan csökkeni, kezd, majd a 30-as évektől már jelentősen romlik a bőr vízmegkötő képessége, vitamin és tápanyagellátása rohamosan csökken, ezáltal fokozódik a szabadgyök-képződése. Az öregedés látványosan beindul, tehát a bőr ráncosodni kezd és feszessége csökken (az ízületek fájdalmassá válnak, izomfelépítés lelassul, stb).
Ajakfeltöltés és az orr/száj melleti ráncok feltöltése Stylage készítménnyel (XL, L) / PROMEDICS
Ajakfeltöltés és az orr/száj melleti ráncok feltöltése Stylage készítménnyel (XL, L) / PROMEDICS
A ráncfeltöltésre használt hyaluronsav antioxidánssal való kiegészítése így igazán szerencsésnek mondható. Erre a megoldásra jutottak a STYLAGE ® ráncfeltöltő készítményt kidolgozó orvos-tudósok Az antioxidáns komponens továbbá segít abban, hogy a ráncfeltöltéssel járó szöveti duzzanat és pirosság hamarabb megszűnjön, valamint lassítja a bőröregedés folyamatát. A termékfejlesztés további célja az volt, hogy a hyaluronsav felszívódását lassítva egy tartósabb hatást érjenek el a STYLAGE ® esetében. Megoldásként a hyaluronsav láncokat speciális IPN technológiával kereszt kötötték, majd ezeket elforgatva egy 3 dimenziós térhálót kaptak. Ez a térhálós, stabil szerkezet biztosította, hogy a STYLAGE ® hatása sokkal tartósabbá vált, mint elődjei voltak, és ezáltal képessé vált akár 1,5 évig is kitölteni a ráncok barázdáit, vagy a beesett arcot, illetve fiatalosan teltté varázsolni az ajkakat.
Orca feltöltése 40+ éves hölgy arcán / Stylage- PROMEDICS
Orca feltöltése 40+ éves hölgy arcán / Stylage- PROMEDICS

A Stylage megoldást nyújt többféle indikációra is:A különböző STYLAGE ® fajtáknak köszönhetően (Hydro, Hydro- Max, S, M, L, XL) a kezelőorvos az ön bőrének egyéni igényeihez tudja igazítani a kezelést, hogy a különböző ráncok azonnal kisimuljanak.

A STYLAGE ® használatával az arc formája és kontúrjai újraalkothatók (orca- és ajakfeltöltés). Kérdezze meg kezelőorvosát az önnek legalkalmasabb STYLAGE ® termékről!

Magyarországi forgalmazó: PROMEDICS
A következő SzépségBróker.hu partner szakembereknek van nagy gyakorlata a STYLAGE ® használatában:

Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász-kozmetológus/ Fehérhajó Revital Center

Dr. Balogh György bőrgyógyász-kozmetológus/ Fehérhajó Revital Center
Dr. Kolat Zsuzsanna bőrgyógyász-kozmetológus/ Alfa-med
Dr. Tóth Gyöngyi bőrgyógyász-kozmetológus
Dr. Jánky Görgy plasztikai sebész© 2010 szepsegbroker.hu | Hyaluronsavas ráncfeltöltés antioxidánssal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink