SZAKCIKKEK

Budai New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-Aging Központ bemutatkozása

Bemutatkozik Buda legújabb orvos-esztétikai központja/ Dr. Széchenyi Kornél

2017. október 17. 15:24
Cikkünk szerzője Dr. Széchenyi Kornél / Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ
Életünk jelentős részét töltjük a tükör előtt. Az emberek többségének fontos, hogyan néz ki. Sokszor fogjuk rá, hogy ez hiúság, pedig pszichológusok tudományosan bizonyították, hogy ennek fontos, meghatározó szerepe van, és nem csupán a párválasztás során. A vonzó emberek általában sikeresebbek a magán életben és a munkahelyen is. Ez egyrészt köszönhető a nagyobb önbizalomnak, másrészt pedig a belőlük áramló pozitív kisugárzásnak is.
Az idő azonban halad előre, és ez bizony nyomot hagy rajtunk. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nem ugyanaz néz vissza a tükörből, akik fiatalon voltunk. A kor előrehaladtával látjuk és érezzük testünk minden pontján. Noha az idő kerekét nem lehet visszaforgatni, de nagyon sokat tudunk tenni annak érdekében, hogy korunkat feledtetni tudjuk.


Budai New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-Aging Központ bemutatkozása 1.kép

Az öregedést lehet lassítani!A Budai New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-aging központ ebben tud segíteni, hiszen látjuk és tapasztalatból tudjuk, hogy mire képes az esztétikai orvoslás és az egészségmegőrzés együtt.

Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni, és szereti jól érezni magát a bőrében. A kisugárzásból adódó szépség nem pusztán a külső megjelenést takarja. A szépség belülről is fakad. Lehet valaki nagyon szép külsőleg és eközben nem érzi jól magát a lelkében, nem látja magát szépnek. Hiába van valaki kitűnő külső adottságokkal megáldva, ha nem étkezik egészségesen, nem visz be a szervezetébe megfelelő mennyiségű és minőségű antioxidánst, egy idő múlva bőre elveszti állagát, megjelennek rajta a különböző bőrhibák, ráncok, aminek szinte elkerülhetetlen következménye, hogy az illető idő előtt elkezd öregedni.


Budai New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-Aging Központ bemutatkozása 2.kép
A New Beauty Központ orvosaként komplex öregedésgátlással foglalkozunk. Alapos konzultáció után célzottan kezeljük az öregedés tüneteit, holisztikus szakemberként hangsúlyt fektetünk a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra is – hangsúlyozza
Dr. Széchenyi Kornél, a szépészeti központ tulajdonosa.

Célunk, hogy a hozzánk fordul páciensek kezelés után ne csak a külsejükkel legyenek elégedettek, hanem olyan életmódbeli útmutatást is kapjanak tőlünk, ami segítségével koruknak megfelelően nagyobb önbizalommal, és energiával feltöltve teljes életet élhessenek.

Ebben nyújtanak segítséget

a legkorszerűbb tudományos orvos-esztétikai és anti-aging eljárások,


amelyeket központunkban egyénreszabottan alkalmazunk. Ilyenek például:

- a frakcionált CO2 lézeres (Biopixel)
- vagy Drakula terápiával végzett bőrfiatalítás,
- nem-sebészeti arclifting,
- volumenpótlás
- és arcszobrászat hialuronsavval,
- valamint a legkorszerűbb ránctalanító eljárások (pl. HIFU).
Természetesen ezekkel a kezelésekkel nem csak az arcra fókuszálunk, hanem olyan kezeléseket is végzünk, amelyekkel testünk egyéb esztétikai hiányosságait is korrigálni tudjuk.

Az alakformálás és bőrfiatalítás persze akkor a leghatékonyabb, ha azt megfelelő életmóddal is kiegészítjük. Ennek megfelelően alapos és részletes életmódbeli és diétás tanácsokkal is ellátjuk a hozzánk forduló pácienseket.
Budai New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-Aging Központ bemutatkozása 3.kép
Dr. Széchenyi Kornél, a Budai New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-Aging Központ tulajdonosa,
orvos-esztétikai specialista


Csapatunk tagjai nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik rendszeresen vesznek részt a világ legnevesebb orvos-esztétikával és öregedésgátlással foglalkozó kongresszusain és továbbképzésein. Az itt megszerzett tudást kedvességgel és odafigyeléssel kiegészítve alkalmazzuk annak érdekében, hogy pácienseink azt kapják tőlünk, amit szeretnének, és ennek megfelelően elégedettek legyenek az eredménnyel.

Szeretettel várjuk a SzépségBróker.hu oldal olvasóit nyílt napunkra
NOVEMBER 14-én
17.00 órától!


Regisztráció ITT!
Jelezze, hogy a Budai New Beauty nyílt napra jelentkezik!
© 2010 szepsegbroker.hu | Budai New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-Aging Központ bemutatkozása
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink