BEAVATKOZÁSOK

Nyári EXPRESSZ 8:1-ben arcfiatalító kezelés 45 év felett

8:1-ben, komplex és gyors arcfiatalító kezelés a saját arcvonások megtartása mellett, a nyugati és a keleti orvostudomány ötvözésével


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Szabó Judit Anna • Anti-aging specialista szakgyógyszerész, orvos-esztétikai asszisztens
    Kedvezmény: 2 alkalmas csomagár: 80.000 Ft (megtakarítás 10.000 Ft); 4 alkalmas csomagár: 150.000 Ft (megtakarítás 30.000 Ft) SZEPTEMBER 30-ig!

Nyári EXPRESSZ 8:1-ben arcfiatalító kezelés 45 év felett 1.kep

Nyári EXPRESS arcfiatalító kezelés 45 év felettMivel 40 év felett már igen gyorsan jelzi arcbőrünk, hogy törődésre van szüksége.
Különösen fontos arcbőrünket felkészíteni a nyári napsütés bőrkárosító és bőröregítő hatására, fel kell ébresztenünk a bőrünk immunitását, helyre kell állítani a bőrregeneráló képességét.

Mindezek érdekében egy 2-4 alkalmas EXPRESS gyorsasággal ható kezelési kombinációt ajánlunk a 45 év feletti hölgyeknek és férfiaknak is.

Nyári EXPRESSZ 8:1-ben arcfiatalító kezelés 45 év felett 2.kep

Nyári EXPRESS arcfiatalító kezelés menete:1. Bőrtisztítás: Hidrodermabrázió
A peeling mechanikai módszerrel történik. A kezelőfej/lapát ultrahangos vibrációja több tízezer rezgést kelt másodpercenként, így az útjába kerülő vizet, híg vizes oldatot elporlasztja. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppekben mikro-robbanások jönnek létre, amely finoman leválasztja, elporlasztja a bőrfelszín elhalt szarulemezkéit, eltávolítja a felületi szennyeződést és kitisztítja a pórusokat.
A hidrodermabrázió csak a bőr legfelső, elszarusodott rétegét érinti, ezért irritációt, bőrsérülést NEM okoz. A víz porlasztása által hűsíti a bőr felületét (mint pl. nyáron az éttermek teraszán lévő vízpermet gép teszi), míg az ultrahang hullámok kellemes mikro masszázst nyújtanak a bőrnek, fokozva ezzel annak anyagcseréjét, regenerációját.

2. Peptidbomba hidratáló és tápláló hatóanyagbevitel sonoforézissel, ultrahanggal
A kezelés során egy innovatív hatóanyag koktélt használunk, melyben a 6 féle hi-tech peptid molekula mellett hylauornsav és egy speciális, fényvisszaverő optikai hatású mikro-szféra is megtalálható. Mindezen innovatív hatóanyagok mélyebb rétegekbe jutását elősegíti az alginátos arcmaszk és az ultrahangos hatóanyagbevitel. Így válik a Skinjexion kezelési program egy az igazán látványos és gyors eredménnyel kecsegtető kényeztető anti-aging, ránctalanító arckezeléssé.
Az ultrahangos sonoforézis segítségével az egyedi összetételű biostimuláló és bőrtápláló hatóanyagokat tartalmazó oldatokat, szérumokat, géleket, illóolajokat a bőr mélyebb rétegei felé juttatja.
48 éves dehidratált, napkárosodott bőr gyors regenerálása 1 alkalom Skinjexion kombinált kezelés hatására
48 éves dehidratált, napkárosodott bőr gyors regenerálása 1 alkalom Skinjexion kombinált kezelés hatására
3. Bőr detoxikáló, és a bőr ellenálló képességének növelése EMS technológiával
Az EMS (electo muscular stimulation) technológia elektromos impulzusai izometriás izomösszehúzódást és elernyedést keltenek, amely hatására nem csak az izomerőt növeli meg, hanem fokozza a kezelt terület vér – és nyirokeringését, anyagcseréjét. Ez által gyorsabban elszállítódnak az anyagcseretermékek, a toxinok és a felesleges zsír is, míg az arteriolák által tápanyagban gazdag vér támogathatja a bőr megújulását.

4. Biostimulálás BIO orvos-technikai módszerrel, a Bioliftinggel – az arc saját vonásainak megtartásával, mellékhatás és rizikó mentesen, nyáron is
Számos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait. A Biolifting kollagén-indukciós arcfiatalítást bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm) végezzük az arc akupounktúrás pontjaiban és a ránc vonalaiban, mellyel biztosítható a finom, célzott kezelés, limitálva ezzel a mikro-vérzések lehetőségét.
A BioLifting kollagén indukciós bőrfiatalító eljárás hatása fokozatosan, több alkalmas kezelés hatására válik teljessé, melyet az arcon kívül a nyak, dekoltázs és a kézfejek bőrének revitalizálására, regenerálása, ránctalanítására is alkalmas.

49 éves hölgy arcbőrének változása 1 alkalom kombinált Biolifting+ Biolipolysis kezelés hatására
49 éves hölgy arcbőrének változása 1 alkalom kombinált Biolifting+ Biolipolysis kezelés hatására
5. BioLipolyzis a tokacsinosítás és az eredeti arcél visszanyerésének céljából
Ha az eredeti, fiatalos arcvonásainkat, arcélünket szeretnénk előcsalogatni, vagy megőrizni, akkor olyan esztétikai-kozmetikai eljárást érdemes választanunk, amely egyenletes hat az arcbőr kollagéntermelődésre, nem pedig egy-egy területen vonalban alkalmazunk feszesítő, hiánypótló (pl. hyaluronsav) anyagot. Természetesen azoknak is megvan a megfelelő indikációs körük, de az arcél, arckontúr javítása komplex feladat.
Ha az arcél alatt és a toka területén a BioLipolízis módszerével lebontjuk a felesleges zsírmennyiséget és egyben aktiváljuk a bőrfeszesítő kollagén termelődését, melyet az orca, teljes arcra alkalmazható BioLifting hatóanyagaival feszessé tesszük az arcbőr, így az arcvonások visszanyerik eredeti, fiatalos formájukat.

6. Skinejxion No Age Vaxin Matt krém felvitele (hidratálás, ránctalanítás) + kényeztető 20 perces LIFTING arc- és dekoltázsmasszázs

7. Mimikai és a gravitációs ráncokra is ható bőrfeszesítő arcmaszk
Skinjexion Endotermic 2-komponensű maszk: alginát textúrájú, piros színű extra ásványi anyagú és algakivonat tartalmú maszk fokozatosan felmelegszik, így felfokozza Skinjexion kezelési sor hatóanyagainak biostimuláló hatását, de meg is nyugtatja és fiatalosan ragyogóvá teszi a bőrt.
48 éves hölgy arcélének javulása 2 alkalom Biolifting+Biolipolysis kezelsé hatására
48 éves hölgy arcélének javulása 2 alkalom Biolifting+Biolipolysis kezelsé hatására
8. Szemkörnyéki duzzanatot és ráncokat eltüntető maszk az ajurvédikus gyógyászatot és a biotechnológiai módszereket ötvöző német orvosi professzionális kozmetikummal (Dr. Juchheim)

9. Bőrvédelem: antioxidánsokban gazdag, színezett, fizikai fényvédővel ellátott Janssen nappali krém felvitele

Nyári Express arcfiatalító kezelés ÁRA / alkalom: 45.000 Ft

2 és a 4 alkalmas Csomagár ITT!Időtartam:120 perces kezelés, melyet 2-4 alkalommal ajánlunk 2 hetes szünetekkel.


© 2010 szepsegbroker.hu | Nyári EXPRESSZ 8:1-ben arcfiatalító kezelés 45 év felett
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink