HÍREK

Bioenergetika és biokozmetikum / Piroche Cosmetiques

Piroche biokozmetikumok és a shiatsu masszázs ötvözése= meridián kezelés

2011. május 02. 15:19
Szépség Bróker
A Piroche biokozmetikumok a siatshu masszázzsal kombinálva képes pozitív irányba befolyásolni a szervezet energetikai folyamatait, ezzel lelassítva az öregedés folyamatát, csökkentve a zsír lerakódását, és enyhítve a stressz okozta pszichés panaszokat.


Arc shiatsu masszázs + Piroch biokozmetikum = bioenergikus hatás
Arc shiatsu masszázs + Piroch biokozmetikum = bioenergikus hatás
A természetes szépséget nemcsak a kozmetikumokkal lehet fokozni, hanem a belső harmónia, a testi -lelki egészség fejlesztésével is. A Piroche Cosmetiques nem csak a külsőt veszi figyelembe természetes alapanyagú termékeivel, hanem a szervezet energetikai folyamataira is hatással van. A holisztikus szemléletmód lehetőséget ad arra hogy, a Keleti Orvostudomány alapjaira építve megállapítható legyen a szervezet működése. A Piroche Cosmetiques szakemberei a külső tünetek alapján látják a belső működési folyamatok zavarait, és a képesek helyreállítani az egyensúlyt.


Meridián pontok az arcon
Meridián pontok az arcon

A Piroche bioenergetikai metódusa- meridián kezelés:



A hát asszociációs (energiapontjain) keresztül, bioaromák segítségével felállítható az un. BIOENERGETIKAI EGYENSÚLY. Az akupresszúrás pontok pontos helyi ismeretével és a vákuumos harangokkal történő hát drenázs alkalmazása (meridián kezelés) beindítja a szervezetben az öngyógyító folyamatait. Ezzel a metódussal kezdődnek az arcfiatalító Piroche kezelések és az egészségmegőrző testkezelések is.

Piroche arcfiatalító kezelései:



A prémium minőségű, rendkívül tiszta alapanyagú Piroche Cosmetiques aktív natúrtermékei külsőleg erősítik a kezelés hatását, míg a szervezet működése és vitalitása belülről is helyreáll. Az arckezeléseknél alkalmazott ARC SHIATSU masszázs szintén befolyással van a szervezet energia háztartására, valamint csodálatos szépítő, fiatalító hatással is rendelkezik.


Meridián  kezelés
Meridián kezelés

Egészségmegőrző, meridián testkezelések:



Az egészségünk nagymértékben függ a testünket behálózó energiapályákban keringő un. chi energia folyásától. A meridiánok (energiapályák) kezelésével a cél , hogy az energiapálya meghatározott pontjain az energiafolyam zavarát kiküszöbölje, visszaállítsa az energiák egyensúlyát: ahol túlteng, onnan az energiát el kell vezetni, ahol hiány mutatkozik, oda energiát kell irányítani.
A meridián masszázsok a Piroche Cosmetiques természetes növényi kivonatokat tartalmazó anyagaival nemcsak egy preventív kezelési módot ajánlunk, hanem nagymértékben javíthatóak a
1. külső tünetek is pl.:
- akne, rozácea
- fokozott izzadás
- elhízás stb.
2. illetve a pszihés eltérések, pl.:
- depresszió
- pánikbetegség
- szorongás
- függőségek stb.

A Piroche Cosmetiques/ shiatsu bioenergetikai kezeléseket a WELLMED STUDIO-ban , Moncz Henriette kozmetikus mesternél veheti igénybe!




© 2010 szepsegbroker.hu | Bioenergetika és biokozmetikum / Piroche Cosmetiques
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.





Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink