SZAKCIKKEK

Győrfi Pál kipróbálta a vékonyszálas kontúrterápiát COG, fogazott bioszálakkal

Kifejezettebb Arc-Lifting hatás COG bioszálakkal a Fehérhajó Revital Centerben

2015. december 04. 11:46
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center, Dr. Szabó Judit Anna
A felszívódó bioszálak egy újabb generációját képezi a fogazott, úgynevezett "COG" szálak, melyekkel kifejezett arcemelő, „lifting” hatást tudunk elérni.


Győrfi Pál is a COG bioszálas kontúrterápiát választotta
Győrfi Pál is a COG bioszálas kontúrterápiát választotta

A vékonyszálas kontúrterápia újabb generációja/ COG bioszálakA vékonyszálas kontúrterápia során igen vékony, rugalmas tűk (mikrokanülök) segítségével a bőr megfelelő rétegébe juttatunk bio-aktív, vagyis teljesen felszívódó (PDO Polydioxanone Sutur), steril szálakat.
A bioaktív szálak a bőr rögzítésén túl fokozzák a kollagén termelődését fokozódását, élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat. Az így kontúrozott és megemelt arc megjelenése fiatalossá válik.

A felszívódó bioszálak egy újabb generációját képezi
a fogazott, úgynevezett "COG" szálak,
melyekkel kifejezett arcemelő, „lifting” hatást tudunk elérni.A COG (fogazott) bioszálak használatakor egy kicsivel vastagabb rugalmas mikrokanülben belül helyezkedik el a szintén felszívódó, apró sörteszerű fogacskákkal borított bioszál. A bioszálat a megfelelő vektoriális irányba behelyezve a gravitáció ellen tudunk fellépni. Hatékonyságát fokozza, ha a páciens megelőzően már részt vett egy teljes vékonyszálas kontúrterápia kezelésen, hiszen a kissé megereszkedett bőr megtömörítésével még látványosabb eredmény érhető el.

Általánosságban arc-felenként 3-3 COG bioszálat szoktunk behelyezni. A konzultáció során egyénre szabott terápiás megoldásokra törekszünk, így a COG szálak mennyisége változhat.
A vendégeink által igen jól tolerált a beavatkozás, mivel kevesebb tűszúrást igényel, mint a más vékonyszálakkal történő kontúrterápia, és csupán minimális diszkomfort érzés tapasztalható.

COG bioszálas bevezetése UTÁN közvetlenül és a kezelés ELŐTTI arcfél/ Dr. Poroszaki Mária, Fehérhajó Revital Center
COG bioszálas bevezetése UTÁN közvetlenül és a kezelés ELŐTTI arcfél/ Dr. Poroszaki Mária, Fehérhajó Revital Center

Kiknek ajánljuk a COG bioszálas kontúrterápiát?Minden olyan, elsősorban 35 év feletti páciensnek, NŐKNEK és FÉRFIAKNAK egyaránt, akinek lazává vált a bőre, az arckontúrja elvesztette a határozottságát és ezt nem sebészeti úton szeretné korrigálni.

Győrfi Pál is kipróbálta a COG bioszálas kontúrterápiát a Fehérhajó Revital Centerben!


Személyes élményeit és a kezelés részleteit megtudhatod a videóból.

Győrfi Pál vékonyszálas kontúrterápián a Fehérhajó Revital Centerben from e-Communication on Vimeo.Milyen cél elérésében segít a kezelés?• az arckontúr feszesítése,
• arc-lifting

Hány alkalommal javasolt a kezelés, hogy tartós legyen az eredmény

ez?

Ez az egyedülálló, biztonságos bőrfiatalító eljárás mindössze egyszer 1 órát vesz igénybe és nem igényel speciális előkészítést, a szubjektív panaszok enyhítésére helyi fájdalomcsillapító krémet alkalmazunk. Minimális felépülési idő mellett az azonnali, de 6-8 hét alatt kiteljesedő és tartós eredmény garantált.

Milyen mellékhatásokkal járhat a COG bioszálas kezelés?Gondos előkészítés és a sterilitás szabályainak betartásával, a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. A kezelést követő néhány napban, enyhe duzzanattal, bőrpírral, esetleg bevérzéssel számolhatunk.

COG szálas arcemelés ellenjavallataiAkut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a COG, fogazott szálas konturterápia?Vékonyszálas kontúrterápia (nem fogazott szálakkal)
Lézerkezelések
PRP (Drakula terápia)
Ránctöltés, térfogatpótlás
Izomrelaxáló botulinum toxin kezelés
Hyaluronsavas szemkörnyék revitalizálás

COG fogazott bioszálas kezelés ára a Fehérhajó Revital Centerben:Teljes arc esetén (6 db szál) - 150.000 Ft

AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES AJÁNLATUNK ITT!© 2010 szepsegbroker.hu | Győrfi Pál kipróbálta a vékonyszálas kontúrterápiát COG, fogazott bioszálakkal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink