SZAKCIKKEK

Bio-szemcsepp a gyulladt, irritált szemre - OCULOCIN Propo

Végre, egy igazi bio-szemcsepp, ami hatékonyan csökkenti a gyulladásos, irritált szem tüneteit

2017. szeptember 24. 14:55
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center, SURGAMED Kft.
Az OCULOCIN® PROPO bio-szemcsepp csak bio hatóanyagokat tartalmaz, és nincs benne tartósítószer! FONTOS! Amelyik szemcsepp többszöri felhasználású, az biztosan tartalmaz tartósítószert! Ezért is számít innovatívnak az OCULOCIN® PROPO kis műanyag tubusai, amelyek 1-2 alkalmas használatra alkalmas mennyiséget tartalmaznak csupán!


Bio-szemcsepp a gyulladt, irritált szemre - OCULOCIN Propo 1.kép

Az OCULOCIN® PROPO bio-szemcsepp hatóanyagai


gyulladáscsökkentő, anti-mikróbás, antibakteriális, antivirális, anti-irritatív, a tapadást elősegítő és regeneráló hatásúak


PROPOLISZA méhviasz sajátos válfaja, amelyet évszázadok óta különféle gyógyászati célokra használnak világ- szerte. Számos tudományos vizsgálat szerint antibakteriális, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, és immun-stimuláló hatással rendelkezik. Bizonyítottan tartalmaz ferulasavat, amely baktériumölő és baktériumfejlődést gátló hatású a külsődleges felhasználás során. Az Oculocin bio-szemcseppekben lévő propolisz polifenolokat, és egyéb természetes összetevőket tartalmaz, ezért is tölthet be fontos szerepet a szemfelszín védelmében.

Bio-szemcsepp a gyulladt, irritált szemre - OCULOCIN Propo 2.kép

ALOE VERA (Aloe barbadensis)Síkosító hatásairól jól ismert széles körben alkalmazott gyógynövény. Míg az aloin és emodin tartalma miatt kifejezett vírus-, baktériumölő és fájdalomcsökkentő hatása is van. Számos tudományos vizsgálat igazolta, hogy az aloe vera kivonata hatékony gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló képességű, amelyet a magas antioxidáns kapacitású polyphenol és flavonoid hatóanyagainak köszönhet. Így az Oculocin Propo bio-szemcsepp képes csökkenteni a gyulladásos, szúróan fájdalmas, irritált szem tüneteit, valamint főszerepet játszik a szemfelszín védelmében és regenerálásban.

KAMILLA (Chamomilla matricaria)


Az egyik legismertebb és a legszélesebb körben alkalmazott gyógynövényünk, amely többek között alfa-bisabolt és azulént tartalmaz, melyekről igazolódott a gyulladáscsökkentő, anti-mikróbás, antiszeptikus és anti-irritatív hatásuk. Az Oculocin bio-szemcseppben a kamilla kivonat a szemfelszín védelmét és az irritációs érzet megszüntetését szolgálja.

Bio-szemcsepp a gyulladt, irritált szemre - OCULOCIN Propo 3.kép

Klinikailag igazolt hatásosság - Jelentős, 97%-os javulás 7 napon belül!A placebo kontrollos tanulmányban 60 páciens vett részt, akinek szemtüneteit az első, majd a 3. és a 7. napon figyelték meg. Visszajelzésük alapján 97%-ban jelentős javulásról számoltak be az OCULOCIN® PROPO 7 napos használata során. Igazolódott a bio-szemcsepp alábbi hatásai:
- gyulladáscsökkentő
- regeneráló hatás
- filmbevonat és védelem a szem felszínén


* (BEC-LSMU/R-402) tanulmány alapján, amelyet a az LHSU KC kórházban végeztek.Mennyire biztonságos az OCULOCIN® PROPO szemcsepp?Maximálisan, hisz gyógyszergyárban, az előírásoknak megfelelően, steril körülmények között készítik, melyet az innovatív csomagolásnak számító, mini-műanyag tubuskák felbontásig biztosítanak.

Az OCULOCIN® PROPO nem tartalmaz sem tartósítószer, sem szintetikus anyagokat
, így nem okozhat allergiát, de nem is igényel hűtőt az eltartására! Így nyugodtan magunkkal vihetjük az útra, a munkahelyre, a napi bevásárló körútra! Mivel a kis tubusoknak csak 3-4 cseppnyi mennyiség van, így ez 1-2 alkalomra elegendő, tehát hosszas tárolása nincs is igényünk. Egyébként visszazárható a kis tubus sapkája, ha még aznap fel akarjuk használni a visszamaradt 1-2 cseppet. Ha pedig kollégánk is kérne 1-2 cseppet, nyugodtan adhatunk neki egy külön kis tubust anélkül, hogy aggódnunk kellene a saját szemcsepp tárolónk szennyeződésétől vagy a fertőzés továbbterjedésétől.

Mellékhatásokat nem figyeltek meg és nem is jelentettek.
Mivel az OCULOCIN® PROPO bio-szemcsepp hipoallergén készítmény, így erre nem volt szükségszerű tesztelni, ezért az allergiára hajlamosak ellenőrizzék az összetevőket és használják óvatosan!

Gyermekek is használhatják az OCULOCIN® PROPO szemcseppeket?Igen, a 3 évesnél idősebb gyerekek! Az OCULOCIN® PROPO-t nem tesztelték kisgyermekeken, ezért 3 évesnél kisebbeknek csak körültekintéssel használható!

Kontaktlencsét viselők számára is megfelelő az OCULOCIN® PROPO?Igen. A nagyobb hatás elérése érdekében inkább kontaktlencse nélkül ajánljuk használni a készítményt, mivel a lencse fizikai barrierként gátolja, hogy a szemcsepp eljusson a szaruhártyára.

OCULOCIN® PROPO bio-szemcsepp ajánlott fogyasztói ára: 2.210 Ft, amely patikánként változhat.


Keresse a patikákban!


Az OCULOCIN® PROPO szemcsepp recept nélkül megvásárolható, orvostechnikai eszköz.

BEVEZETŐ AKCIÓ23% ENGEDMÉNNYEL (1699 Ft) elérhető a Pingvin és a Mosoly Patikákban!>
Mosoly Patikalista ITT

Online megrendelés ITT


GYÓGYSZERÉSZEK Figyelem!Az Oculocin Propo szemcsepp megrendelhető DECEMBER 15-ig a TEVA Nagykereskedéstől!


Gyártó: UAB ORIGMED, Raguvos st. 5, Kaunas, LT-44275 Litvánia
Forgalmazó: SURGAMED Kft, 1131 Budapest, Dolmány u. 12. 2. emelet


Ha további kérdése van, itt felteheti: surgamed@gmail.com
© 2010 szepsegbroker.hu | Bio-szemcsepp a gyulladt, irritált szemre - OCULOCIN Propo
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink