SZAKCIKKEK

Piroche Cosmetiques az egészség kozmetikája

Natúrkozmetika – kívülről belülről

2012. november 20. 10:29
Cikkünk szerzője Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa
A filozófia: A Piroche Cosmetiques az öntudatra, az életenergiára és a testi-szellemi egyensúlyra fókuszál, amely esszenciája a jól vezetett életnek. Úgy tekinti a kozmetikát, mint egy kezelési forma, ami gyengéden táplálja belülről az emberi létet, és kifejezésre juttatja a külsőben megnyilvánuló belső harmóniát.
A Piroche Cosmetiques kombinálja a keleti orvostudományt és a fitoterápiát, valamint a modern kozmetológiai technológiát. Így alkotta meg a modern kozmetikai vonalát és kezelési metódusát, amely a belülről fakadó szépséget szolgálja.


Piroche Cosmetiques az egészség kozmetikája 1.kép

Természetes és aktív összetevők- esszenciális bioaroma olajokA termékek természetes és aktív összetevőkben gazdagok. A magas minőségű gyógynövénykivonatok, tiszta, esszenciális bioaroma olajok, az agyag és az algák teszik ki azt a csodálatos kombinációt, amely egy speciális formulát biztosít a célzott hatásnak. Egyedülálló Bioaroma sorozata lehetővé teszi, hogy a kozmetikai problémákon túl az egész szervezetre hatással a bír és a megfelelő gyógynövényolaj (bioaroma) kiválasztásával, az öngyógyító képességet indítja be.
A Piroche természetes bőrápoló sorozatai széles palettában nyújt kezelési lehetőségeket a különböző típusú bőröknek.

Piroche Cosmetiques az egészség kozmetikája 2.kép

Piroche Cosmetiques kezelési metódusaA Piroche egyedülálló metódusa az arckozmetikán túl az összes szervre kiterjedő megelőző és öngyógyító folyamatot indít be a szervezetben az alkalmazott kezelésekkel.

A Piroche kezelések három fontos részből állnak:1. Méregtelenítés: a Piroche Cosmetiques által kifejlesztett bioenergetikai hátdrenázs, amely minden kezelés alapja, az aktív összetevők hozzáadásával tisztítja és méregteleníti a szervezetet.
Ez elősegíti a káros anyagok kiürülését, amik egyrészt a táplálkozáson keresztül, másrészt a stressz és a negatív környezeti hatások által kerültek be a szervezetbe.

2. Stimuláció: a Piroche Cosmetiques által kifejlesztett esszenciális olajok (bioaroma) nem egy sémára, hanem - a kozmetikus tudása és megítélése mellett - a vendég igényeihez alkalmazhatóak: a bőrtípus, a kötőszöveti jellemzők és a személyiségjegyek figyelembevételével.

3. Regeneráció: E kezelések következtében létrejön egy holisztikus eredmény, ami egy regenerációs folyamatot hoz létre és aktiválja a sejteket. Regenerál és segít felépíteni a belső egyensúlyi folyamatokat.

Piroche Cosmetiques az egészség kozmetikája 3.kép

LEGNÉPSZERŰBB PIROCHE COSMETIQUE KEZELÉSEKAknés bőr kezelése


Tisztító, gyulladáscsökkentő kezelés esszenciális bioaroma olajokkal

Az aknés, gyulladásos bőr legideálisabb ápolása. Főleg a serdülőkorban lévő pattanásos bőr hormonális folyamatainak külső kezelésére, de a felnőttkori aknés bőr kezelésére is rendkívül javasolt. A kezelés során a hatóanyagoknak köszönhetően a gyulladásos folyamatok javulnak, a faggyútermelés (a bőr zsírosodása) csökken. Részletek, kupon...
Piroche Cosmetiques az egészség kozmetikája 4.kép

Vitaminos kezelés


Noasis vitamin terápia

A Noasis kezelés főleg dohányosoknak, vagy vitaminhiányban szenvedőknek javasolt.
A dohányzás csökkenti a szervezetben C-vitamin mennyiségét, hatástalanítja a B-vitamin egy részét, valamint. A vitaminhiány alakul ki az egész szervezetben. Részletek, kupon...
Piroche Cosmetiques az egészség kozmetikája 5.kép

Rosalpine Növényi őssejtes kezelések


Bőrfiatalítás növényi őssejtekkel, bőrfiatalító növényi őssejt terápia

Az innovatív kozmetikai kezelés a rhododendron (alpesi rózsából) kivont őssejtekre épül. Sajnos a bőr öregedésével a bőrben található sejtek száma jelentősen csökken, őssejtek sejtmegújító képessége is gyengül. Számos kutatás alátámasztja, hogy a növényi őssejtek együttműködnek a bőr hasonló felépítésű sejtjeivel, ezáltal a bőr nagymértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket. Részletek, kupon...
© 2010 szepsegbroker.hu | Piroche Cosmetiques az egészség kozmetikája
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink