HÍREK

Bio-Meyisun az új bioszálas eljárás

2015. március 23. 14:20
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center,

A Bio-Meyisun szálas módszerével az arc akupunktúrás pontjain keresztül stimulálhatjuk a bőrt, elősegítve annak megújulását és a fiatalos, szép arcvonások kialakítását.


Bio-Meyisun az új bioszálas eljárás 1.kép

Bio-Meyisun thread lifting eljárás lényegeAz ismert szálas (angolul thread) technikák, a liftingek új generációját képviselő Meyisun tűk az akupunktúrás pontokon keresztül bio-aktív, felszívódó készítményt juttatnak a bőr ún. SMAS rétegébe és a bőr alatti izmokba. Az ún. SMAS réteg a szubkután zsírszövetek és az izomszövet között helyezkedik el, összetartva a bőrt és az izmokat. A SMAS réteg kollagén-, elasztin-tartalmának csökkenése felelős főként az arc és a nyak ráncosodásáért, az arc öregedéséért, a bőr rugalmasságának eltűnéséért.

Bio-Meyisun arcfiatalító és bőrfeszesítő hatásának elméleteA Bio-Meyisun szálas módszerével az arc akupunktúrás pontjain keresztül stimulálhatjuk a bőrt, elősegítve annak megújulását és a fiatalos, szép arcvonások kialakítását. A Bio-Meyisun tűk és szálak speciálisan kialakított formájuknak és hatóanyaguknak köszönhetően hatékonyan stimulálják a SMAS réteget, elősegítve ezzel a sejtek ön-stimulációját és a SMAS réteg szerkezeti megújulását. A Bio-Meyisun ezáltal feszesíti a bőrt, elősegíti a bőr fiatalodását és a bőrfehérjék termelődését (kollagén, elasztin), a feszesítő hatásának köszönhetően nagyon hatékonyan simítja el a mélyebb ráncokat is. Az ellazult, ráncosodott részeket így lassan, fokozatosan és természetes módon regenerálja, mindeközben folyamatosan növelve azok rugalmasságát.

Bio-Meyisun az új bioszálas eljárás 2.kép
A Bio-Meyisun bioszálas kezelést követő 4-6 hónap során a szálak folyamatosan aktiválják a kollageninszintézis, majd a szálak lassan teljesen, nyomtalanul felszívódnak a környező szövetekben.

A Bio-Meyisun az alábbi esztétikai célok megvalósítására alkalmas1. Acrbőr feszesítése
A Bio-Meyisun akupunktúra technika nem csak a bőrt, de az alatta levő izomrétegeket is stimulálja, és a petyhüdtséget megszüntetve járul hozzá a szép arc kialakításához.

2. Arcbőr ránctalanítása
A Bio-Meyisun hidratálja, regenerálja a bőrszöveteket az egész arc területén, többek közt az ajkak és a szemek körül, ahonnan látványosan eltünteti a kisebb, de sűrűn egymás mellett húzódó ráncok.


Bio-Meyisun az új bioszálas eljárás 3.kép
3. Nyak ránctalanítása
A Bio-Meyisun fonalakat a nyakbőr megfelelő vonalaiba vezetve megszünteti az öregedés okozta nyak körüli ráncokat, megfeszíti, kisimítja az állkapocs és a nyak közötti lógó bőrredőt is.

4. Dekoltázs ránctalanítása, feszesítése
A készítmény erőteljesen stimulálja az SMAS réteget, feszesíti a bőrt, ezáltal megszünteti a dekoltázs területén a petyhüdtséget és ráncokat.

5. Orr- áll és az orca bőr-pórusosságának csökkentése
A bőranyagcsere és a vérkeringés javulása révén fokozódik a bőrlégzés, a hám hidratáltsága javul és csökken a faggyúmirigyek aktivitása, így a bőr pólusai kitisztulnak és körméreteik szinte láthatatlanná válnak.

6. Bőrhibák, hegek, bőrelszíneződések halványítása

A Meyisun tű a normál szövetrészhez lejutva képes a normális és a zsugorodott, hegesedett és az elszíneződött bőrszövetek szétválasztására, az anyagcsere folyamatokat felgyorsítani, valamint az új kötőszövet kialakulását támogatni és az ép szövet károsodása nélkül a nem kívánatos szövetrészek eltávolítására a nyirok- és a vérkeringés keringés javítása révén.

7. Hajhullás csökkentése
A kezelés jellege a hajhullás típusától függ. A Meyisun tűket a fejbőr megfelelő pontjainál bevezetve a készítmény képes a haj általános állapotát javítani, a haj gyökereinek regenerációját elősegíteni, javítani a sejtek anyagcseréjét, aktiválni és serkenteni a fejbőr működését, és ezáltal látványosan csökkentetni a hajhullást.
Bio-Meyisun az új bioszálas eljárás 4.kép
8. Testbőr-feszesítés, alakformálás
A Bio-Meyisun a has, alkar, csípő, derék, fenék, stb. formálására is alkalmas az alábbi hatások révén:
• A fascia és lágy szövetek folyamatos stimulálása, a rugalmas fascia növelése
• A környező szövetek vérkeringésének javítása
• A bőr-anyagcsere felgyorsítása
• Kollagéntermelés felgyorsítása
• Módosított, új kollagén képződése
• Rugalmasabb, feszesebb bőr és szövetek
Mindezek összesítéseképpen a testbőr felület feszesebb, rugalmasabb és simább lesz. A derék és a csípő kezelés hatására méretcsökkentés is megfigyelhető. A bőrbe juttatott Bio-Meyisun hatása fokozatosan alakul ki, 6-8 hónap alatt épül fel illetve szívódik fel.

Bio-Meyisun szálas akupunktúra alkalmazásának pozitív bőr hatásai:• A bőr-anyagcsere felgyorsítása
• Kollagén- és elasztintermelés felgyorsítása
• Módosított kollagén normalizációja
• Bőröregedés késleltetése
• Vérkeringés javítása
• Nyirokkeringés javítása
• Logó bőrterületek megemelése
• Bőrelszíneződések halványítása


Az alábbi szakembereinknél érhető el a Bio-Meyisun thread lifting eljárás:- Dr. Jánky György/ plasztikai sebész, Budapest XI. ker.
- Dr. Kolát Zsuzsanna/ bőrgyógyász, Budapest II. ker.
- Dr. Kriston Renáta/ bőrgyógyász, Budapest V. ker.
- Dr. Szendrődi Rita/ fül-orr-gégész, esztétikai szakorvos, Hévíz
- Dr. Szemerey István/ plasztikai sebész, Budapest, I. ker

További információk:

A care Kft.


1024 Budapest
Keleti Károly u. 4.

Bakó Renáta
E-mail: bako.renata@acare.hu
Mobil: +3620/273 96 23
© 2010 szepsegbroker.hu | Bio-Meyisun az új bioszálas eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink