SZAKCIKKEK

Ageless Cell / Genoproterctor - visszafordítja az idő kerekét

A legújabb anti - aging tápanyagaink

2017. március 29. 13:27
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center, Rácz Szabina
A Life extension és Insilico Medicine tudósai kidolgozták a legújabb genoproterctorokat, amelyek csoportját AGELESS CELL-eknek neveztek el.


Ageless Cell / Genoproterctor - visszafordítja az idő kerekét  1.kép

GEROPROTECTOR - az öregedés-gátló táplálékkiegészítőLife Extentsion öregedés-gátló táplálék-kiegészítőket gyártó cég társult az Insilico Medicine, az öregedés-gátló gyógyszergyártó céggel, hogy kidolgozzanak újabb geroprotector-ként funkcionáló speciális tápanyag kombinációkat. Célkitűzésük olyan újító módszereknek a fejlesztése, amelyek elősegítik az egészséges öregedés folyamatát.


Ageless CellAz első közös GEROPROTECT kutatásuk eredménye „Ageless Cell”, amely áttörő sikert aratott az öregedésgátlás tudományos vonalán. Az „Ageless Cell” (kortalan sejt) egyedi összetevőket szállít azokba az öregedő sejtekbe, amelyek már nem funkcionálnak kellőképpen.

„Ageless Cell visszafordítja az idő kerekét a sejtekben. Az elöregedett sejteket megfiatalítja és támogatja a szervezet egészséges folyamatait”: Mondta Michael A. Smith M.D. a Life Extension egészség kutatója.
Modern tudomány felfedte a természetes anyagok variációját, amelyek képesek kiterjeszteni az egészséges élettartamot, ezeket a szereket nevezzük GEROPROTECTORoknak.


Ageless Cell / Genoproterctor - visszafordítja az idő kerekét  2.kép
Mindazok mellett, hogy a klinikai öregedési tanulmányokat elvégezni extrém nehezek és költségesek, de mégsem teljesen lehetetlenek manapság. A Life Extension és az Insilico Medicine együttműködése lehetővé tette, hogy a mesterséges intelligencia felhasználásával kifejlesszék a geroprotector készítményeket, amelyek 4 különböző kiegészítő és erősítő tulajdonságot tartalmaznak. - Számolt be Andrew G. Swick, Ph.D., a Life Extension termékfejlesztés és tudományos ügyek alelnöke.


4 speciális GENOPROTECTOR / AGE-LESS tápanyagot dolgoztak kiLife Extension és Insilico Medicine tudósai együtt dolgoztak a négy speciális tápagyag alcsoport azonosításán, melyeket GENOPROTECTOROoknak, AGELESS CELL-eknek neveztek el:
1. Myricetin,
2. NAC (N-acetylcysteine),
3. Gamma tocotrienol
4. és EGCG;

amelyek mindegyike lassítja az öregedés-indukáló folyamatokat.

A tudósok megállapították, hogy a 4 tápanyag együtt működik a leghatékonyabban, de nagyon különböző módon, hogy jótékonyan befolyásolják a legfőbb öregedés-gátló folyamatot. Együtt leküzdenek számos öregedési tényezőt az egész szervezetben. Ezek a vegyületek mind pozitívan módosítják azokat a specifikus folyamatokat, amelyek felelősek a fiatalság és egészség megőrzésében.

„Ezeknek az összetevőknek a kombinációja elősegítik az anti-aging mechanizmusokat a sejtek szintjén az egész testben, néhány egyedi és átfedéses módszert többszörösen alkalmazva.” mondta Alex Zhavoronkov, Ph.D., Insilico Medicine vezérigazgatója.
„ Együtt, ez a négy természetes vegyület képviseli a jövő kezdetét, amelyet anti-aging tápanyag-koktélok fogyasztásával lehet elérni. Mindezt csakis a legmodernebb mesterséges intelligencia felhasználásával és a legjobb anti-aging szakértők felügyelet alatt volt lehetséges megalkotni.„ tette hozzá Zhavoronkov.

Forrás: MARCH 9, 2017 - www.prime-journal.com/life-extension-set-to-introduce-ageless-cell/© 2010 szepsegbroker.hu | Ageless Cell / Genoproterctor - visszafordítja az idő kerekét
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink