SZAKCIKKEK

SENTIREE – a hajregeneráló oldat

Új, növényi összetételű hajregeneráló az egészséges, dús hajért

2015. február 02. 15:04
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
A kutatók munkájának köszönhető az az új hajregeneráló oldalt, amely megszüntetheti a fejbőr leggyakoribb problémáit: a korpásodást, a seborrhoeat, és megnyugtatja az irritált és gyulladt fejbőrt.


SENTIREE – a hajregeneráló oldat 1.kép

SENTIREE Hair Master hajregeneráló oldatEz egy új generációs hajgyógyászati készítmény, amely természetes eredetű hatóanyagai segítségével képes helyreállítani a fejbőr egészséges állapotát és normál pH értékét. Ennek eredményeképpen megszüntetheti a fejbőr fokozott korpásodását, megnyugtatja az irritált és gyulladt, seborrheás területeket. Másodsorban, mivel ezen tünetek fennállása következtében gyakran túlzott hajvesztés is tapasztalható, képes a hajhullás mértékét a normális szintre csökkenteni.


SENTIREE – a hajregeneráló oldat 2.kép

Hajhagymák, hajbőr regenerálása SENTIREE-velEz a megújítási folyamat nem egyik napról a másikra történik, 4- 8 hónapot is igényel.
A modern tudományos ismeretek segítségével kifejlesztett SENTIREE hatóanyagai, amelyek rendkívül hatékony lipohidrofll növényi peptidek hámszövet mélyebb rétegeibe kerülve serkentik a bőr újraképződésének természetes folyamatát. Míg ez a megújulási folyamat az életkor előrehaladtával jelentősen lelassul, addig a SENTIREE hajregeneráló oldat használatával ez a folyamat újra felgyorsul, és a fejbőrben található hajhagymák újra képessé válnak szép és egészséges hajszálak termelésére.


SENTIREE – a hajregeneráló oldat 3.kép

Mitől más a SENTIREE Hair Master Hajregeneráló oldat, mint a legtöbb hajregeneráló oldat?A legtöbb eddig elterjedt hajhullás elleni készítmény alkoholos összetételű, amely csak fokozza az irritált, száraz fejbőr problémáját. Mivel az SLS (Sodium Lauricym Sulfate) az egyik leghatékonyabb zsíroldószernek és habkeltő anyagnak minősül a kozmetikai iparban, így a legtöbb hajsampon is tartalmazza. Viszont az SLS erősen irritatív, felületaktív anyag, amely képes megbontani a fejbőr elsődleges védelmi vonalát, a felszíni emulzióját. Az immunitását vesztett hajas fejbőrön az irritatív anyagok könnyebben okoznak allergiás reakciókat, gyakrabban tapasztalható a fejbőr korpásódása, a haj intenzívebb hullása és a gyorsabb őszülése. A szilikont szintén gyakran használják a hajregeneráló oldaltokban, hisz selymessé és könnyen fésülhetővé teszik a hajat, de vékony filmbevonatot képez a fejbőrön és a hajszálakon, ezért blokkolják a hajas fejbőr sejtjeinek működését. Ezeket az általánosan alkalmazott összetevőket és parabéneket SEM TARTALMAZ a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat

Hogyan hat a SENTIREE Hair Master Hajregeneráló oldat?A SENTIREE hatása kettős. Az első, hogy megtisztítja a fejbőrt a káros lerakodásoktól, védi és hidratálja azt.

A második, hogy újra működésbe hozza szervezetünk öngyógyítási képességét és megújulásra készteti a fejbőrt. Ezáltal helyreállítja a hajas fejbőr megfelelő vérkeringését, ami már biztosítja a folyamatos tápanyag és oxigén ellátást.

SENTIREE – a hajregeneráló oldat 4.kép

Kinek segíthet a SENTIREE Hair Master Hajregeneráló oldat?Azoknak, akik a következőket tapasztalja hajas fejbőrén:
- korpás fejbőr
- gyorsan zsírosodó haj
- viszkető, irritált fejbőr
- seborrhoeás fejbőr
- gyakori vagy jelentős hajhullás
- korai vagy a normálisnál gyorsabb őszülési folyamat


Aki úgy érzi, hogy rajta már csak a hajátültetés segíthet, azoknak is érdemes egy 4-6 hónapos kezelést végrehajtani a műtét előtt. Egyrészt azért, hogy a meglévő és részben átültetendő hajhagymáit tökéletes formába hozza. Másrészt a beültetendő terület egészségessé tétele is nagyon fontos, hisz egy kiégett, szikes talajba hiába is vetnénk a legjobb búzát, nem teremne semmi. A SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldat használata a hajátültetés után szintén ajánlott, mert különleges hatóanyagainak segítségével nagymértékben gyorsítja a műtéti hegek gyógyulását, segíti az átültetett hajhagymák beépülését, megmaradását és egészséges működését.

A SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldat alkalmazása biztonságos.Az egészségre ártalmas hatással nem rendelkezik. Nem tartalmaz parabéneket, szilikont, SLS (Nátrium Lauryl Szulfát)

SENTIREE Hair Master Hajregeneráló oldat összetevői: Aqua, Saccharomyces Lysate extract, Aesculus Hippocastanum Seed extract, Aloe Barbandensis Leaf extract, Betula Alba Leaf extract, panthenol, Hydrolízed Milk Protein, Fragrance (perfume), Coper (II) chloride, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Allantoin.

SENTIREE hajrenegeráló oldat ára és csomagárai!


KÍVÁNCSI CSOMAG:

1 doboz 100 ml-es SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldatot tartalmaz, ára:

11.990.- FtBIZALOM CSOMAG:

A csomag 2 doboz 100 ml-es SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldatot tartalmaz, a csomag ára:

19.700.-Ft

(megtakarítás: 4.280,- Ft)

ELÉGEDETTSÉG CSOMAG:

A csomag 3 doboz 100 ml-es SENTIREE Hair Master Hajregeneráló Oldatot tartalmaz, a csomag ára:

28.050.-Ft

(megtakarítás: 7.920,- Ft)

INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, utánvételes fizetéssel ITT!


Vásárlási szándékát kuponletöltéssel jelzi, melyre visszaigazoló email-t küldünk, címének megadása után küldjük a terméket!


Figyelmeztetés: A SENTIREE HAIR MASTER Hajregeneráló oldat esetenként az őszülő vagy festett hajszálak felületét enyhén elszínezheti. A hatóanyagaira fokozottan érzékenyeknél enyhe bőrpír keletkezhet, ezért használata előtt a következő bőrteszt elvégzését javasoljuk. Permetezzen a termékből egy keveset a fül mögötti területre, majd néhány óra múlva vizsgálja meg a bőr állapotát. Amennyiben irritációt vagy fokozott érzékenységet észlel, ne használja a terméket.
A készítmény kizárólag külsőleg alkalmazható. Amennyiben véletlenül a szemébe került, bő vízzel öblítse ki onnan. Lenyelése esetén forduljon orvoshoz. Nyílt sebre ne használja!

A SENTIREE HAIR MASTER Hajregeneráló oldat tárolása:
Közvetlen napfénytől védet helyen, 7-27 Celsius fok között tárolandó.© 2010 szepsegbroker.hu | SENTIREE – a hajregeneráló oldat
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink