SZAKCIKKEK

Lakatos Márk is az UltraShape Extra Karcsúsító Programra bízza alakformálását

A tökéletes külső érdekében a szike mentes alakformáló megoldásokat is szívesen kipróbálja Lakatos Márk és Judy is

2015. április 18. 11:39
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center
Lakatos Mák sztár-stylist munkájából adódóan folyamatos rivaldafényben van, így kritikus szemek követik minden pillanatban és minden lépését. Nem könnyű ennek megfelelni, így a tökéletes kinézet érdekében szívesen kipróbálja a szike mentes alakformáló és szépítészeti megoldásokat.


Lakatos Márk is az UltraShape Extra Karcsúsító Programra bízza alakformálását 1.kép

Lakatos Márk fiatalkorában súlyproblémákkal küzdöttLakatos Márk kisgyermekkorában duci, kövér kisfiú volt, 120 kg-ot nyomott a mérlegen- vallotta be őszintén. Már akkor megfogadta, hogy soha többé nem hagyja így el magát, figyelni fog az étkezésére és a rendszeres sportot is beiktatja napirendjébe. Mint tapasztaljuk, ezt az elhatározását eddig sikeresen követi. Ennek részeként és mint stylist munkájából adódó elvárásoknak megfelelve nem nélkülözheti az alakformáló megoldásokat sem. Ami számára is igazán hatásos módszernek bizonyult, az az UltraShape Extra Karcsúsító Program.

Lakatos Márk véleménye a Fehérhajó Revital Center alakformáló programjárólIgazán kellemes, kényeztető érzés, és már egyetlen kezelési sorozat után szemmel látható az eredmény! Persze minél többször megyek, annál látványosabb a hatása, és ez nem - csak a testnek jó, hanem a lelkemnek is.

Dr. Poroszkai Mária elmagyarázza Márknak az UltraShape működési elvét
Dr. Poroszkai Mária elmagyarázza Márknak az UltraShape működési elvét

Miből épül fel a Fehérhajó Revital Center UltraShape Extra Karcsúsító Programja?Minden alakformáló programot orvosi konzultáció előz meg (válaszható orvosok: Dr. Poroszkai Mária és Dr. Szabó Gábor), így személyre szabott kezelési tervet állítanak össze a pácienseink számára, legyen az UltraShape kezelés, VelaShape kúra, UltraTone, Hullámmaszszázs vagy Speedfitness. Amennyiben a páciens igényli, vagy a konzultáció során felvett adatok alapján anyagcsere-probléma (pajzsmirigy működési zavar, cukorbetegség, inzulrezisztencia) lehetősége merül fel, a Fehérhajó Revital Centerben vérvétel alapján szűrés is elvégezhető.
Lakatos Márk a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center törzsvendége már évek óta
Lakatos Márk a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center törzsvendége már évek óta

Miért ez a kedvenc alakformáló eljárás a Fehérhajó Revital Centerben?A Fehérhajó Revital Center egyik leghatékonyabb és ezáltal a legnépszerűbb kezelése az UltraShape Extra Karcsúsító Program, amely során három hét alatt látványos változást tudunk elérni. A program tartalmazza a rádiófrekvencia, a vákuumterápia, a gördülő hengeres masszázs és az infravörös fényterápia együttes, egymást erősítő hatását, amellyel kiváló és tartós eredményt érhetünk el a körfogat - csökkentésben és a cellulit kezelésében. Az UltraShape kontrollált hőhatásának köszönhetően a zsírsejtek mérete jelentősen csökken, élénkül az adott terület vér- és nyirokkeringése, helyreállnak az anyagcsere-folyamatok, valamint felszabadulnak a lerakódott méreganyagok. Az infravörös fény hatására fokozódik a bőr rugalmasságát biztosító kollagénrostok termelődése, amely feszesebb bőrt és jobb oxigenizációt biztosít. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során látványosan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulit látványosan javul, a bőr megújul. Rövid idő alatt hatékony kezelést, látványos eredményeket tudunk biztosítani.
Judy alakját is az UltraShape Extra Karcsúsító Program formálta
Judy alakját is az UltraShape Extra Karcsúsító Program formálta

Kik számára alkalmas ez az alakformáló megoldás?Az az átlagos és enyhén túlsúlyos nő/férfi páciensek számára.

Mikor kontraindikált?


Terhesség és szoptatás esetén nem javasolt.

Milyen célból alkalmazható?

Alakformálás, karcsúsítás a test minden területén (has, fenék, comb). Kockázata nincs, ha a kezelési program alatt naponta minimum 2,5-3 liter alkohol és cukormentes folyadékot fogyaszt a páciens.

Kezelés időtartama: 60-90 perc.

Ára: 80.000,-Ft-tól /alkalom (Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center)

Bérlet AKCIÓS ÁRON ITT!
Letöltött kuponnal érvényes!


Judy is az UltraShape Extra Karcsúsító Programmal formálta alakját


a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben!

Lásd alább az Egészségkalauz videó beszámolóját!

Judy nálunk járt kezelésen! from e-Communication on Vimeo.© 2010 szepsegbroker.hu | Lakatos Márk is az UltraShape Extra Karcsúsító Programra bízza alakformálását
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink