SZAKCIKKEK

Anti-Aging Tematikus Napok a Hotel Villa Naturában

Mi sose öregszünk meg! És Te?!

2017. július 17. 09:10
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center, Sólyom György/ Hotel Villa Natura
Szereted tudatosan élni az életedet?
Épp most érett meg benned az elhatározás, hogy változtass eddigi rossz szokásaidon?
Itt az első, és megismételhetetlen alkalom, hogy 3 napra belekóstolj az anti-aging életmódba, élvezd a magyar vidék szépségét, nyugalmát, illatát és ízeit! Itt kipihenheted a családi nyaralások fáradalmait, vagy inspirálódhatsz, erőt gyűjthetsz a szeptemberi hajrához!Anti-Aging Tematikus Napok a Hotel Villa Naturában  1.kép

Anti Aging Életmód Tematikus Napok a Villa Naturában


Tudd meg a hosszú élet titkát!

Itt a remek alkalom, hogy végre elkezd a tudatos életed új fejezetét, vagy csak pihend ki a családi nyaralások fáradalmait!
Hozd el párodat, barátnődet, és a kutyádat se hagyd otthon!
Élvezd a Kis-Balaton vad természetét, harapj bele a vidék tiszta levegőjébe, pattanj biciklire és tekerj át Zalakarosra!
Ha pedig maximális nyugalomra, pihenésre vágysz, csak hűsölj a Hotel Villa Natura tópartján és élvezd a remek házi ízeket tányérodon, poharadban!
+ Nyerj értékes AJÁNDÉKOKAT!

Közben néhány órában felvilágosítást kaphatsz anti-aging életmódról,
megtudhatod a titkot, mivel fiatalodhatsz 10-20 évet!
Már 40 éves kortól ajánljuk a részvételt!


Mi is az az Anti-Aging Életmód?Tévedsz, ha ilyenkor csak a bőrfiatalításra gondolsz!
Az anti-aging életmód egy élettani, egészségügyi, táplálkozástudományi ismeretanyagon alapuló, céltudatos, önkontroll alatt tartott, mindennapi cselekvések sorát takarja.
Tudjuk, ezt nem könnyű elkezdeni és tartósan követni.

Megkaphatod a személyre szabott Anti-Aging RECEPTEDET!- Biofizikai állapotfelmérés során információt kaphatsz 120 paraméterről, amely befolyásolja jelen egészségi állapotodat és valós, biológiai korod
- BIO-impedancia mérés során az intra-extracelluláris vízteredről, az össz-zsír és sejttömeged arányaidról
- De mérünk vérnyomást is, vagy letesztelhetjük laktóz-, glutén-, stb. érzékenységedet (plusz szolgáltatási díj ellenében)

= 3 nap alatt több hetes- hónapos vizsgálatsorozatot spórolhatsz meg,
mindezekkel PÉNZT, IDŐT é EGÉSZSÉGET nyerhetsz!


Állapotfelméréseket végzi:
Dr. Szabó Judit Anna.

- Az előadások során pedig olyan tudásanyagot kaphatsz, amellyel konkrét "to-do" listát állíthatsz össze magadnak a tudatos életedhez (előadó: Dr. Szabó Judit Anna és meghívott anti-aging szakemberek, orvosok).

- Természetesen alkalmat és lehetőséget nyújtunk a gyors, látványos arcfiatalodásra is, melyet a Wellmed Medical and Beauty Spa kozmetikusa, Moncz Heni fogja biztosítani + meglepetés AJÁNDÉKKAL is készül! ;-)
ÉS

Az Anti-Aging Tematikus Napjai alatt 30% engedménnyel veheted igénybe az alábbi gyors és látványos ARCFIATALÍTÓ kezeléseket:- Arcfiatalítás tű nélkül hialuronsav -nanogéllel
- Bőrfiatalítás növényi őssejtekkel, bőrfiatalító növényi őssejt terápia
- Antistressz és vitalizáló Shiatsu japán arcmasszázs
- Szemhéjduzzanat megszüntetése kényeztető módszerekkel
- Bio-arclifting Expression szérummal
- Biolifting arcra, nyakra, tokára, dekoltázsra/ orvosi -kollagén indukciós mezoterápia/ Dr. Szabó Judit Anna

Kérlek, előre jelezd kezelési igényedet az alábbi telefonszámon!:
+36309856602


- Az esti szauna, jakuzzi élményét növelheti a kert gyönyörű leandereinek és a tópart látványa. A teljesség jegyében masszázs sem maradhat ki.

Mert az Anti-Aging Életmód nem a bőrfiatalítással kezdődik és végződik;-)


Anti-Aging Életmód Tematikus Napok a Kis-Balaton és Zalakaros ölelésében, Garaboncon
Anti-Aging Életmód Tematikus Napok a Kis-Balaton és Zalakaros ölelésében, Garaboncon

Program Anti-Aging módraA szervezett programokon, előadásokon való részvétel nem kötelező, de a hosszú, minőségi élet megéléshez nélkülözhetetlen! ;-) A személyre szabott konzultációs, mérési, kezelési, egyéb kényeztetési szolgáltatásokat előre bejelentkezve, és a helyszínen fizetve (persze engedményesen;-) veheted igénybe!
+ Rengeteg értékes nyeremény is vár!

1. nap/ Szept. 18. hétfő- Érkezés, szobák átvétele + frissítő, IR csökkentő ital + fehérjében gazdag, de kalória csökkentett falatkák
- 11.00-12.30 - Vitaindító előadás: Miért öregszünk? Mennyire védenek a gének? Mit mondanak az epigenetikusok? Miért tudott a nagyapám is 92 évig élni, ha zsírosan táplálkozott és dohányzott? Melyek a „szívbarát életmód” legfontosabb alapelvei?
- 12.30 – Ebéd – A vidéki ízei anti-aging köntösben;-) / mindig 2 féle menüből választhatsz!
- Ebéd utáni toscanai szieszta a Villa kertjében, a tóparton
VAGY
SZABADIDŐS PROGRAMOK:
- Számos sportolási lehetőség adott a környéken: biciklitúra a Kis-Balaton látnivalóihoz http://balcsi.net/termeszet/kis-balaton, görkorizás Zalakarosra (korit hozz magaddal), pinpong a teraszon, úszás a tóban (saját felelősségre), vagy a 3 km-re lévő Zalakaroson http://www.furdo-zalakaros.hu/csaladi-elmenyek
VAGY
EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI LEHETŐSÉGEK:

- Személyes Anti-Aging Állapotfelmérés (EWS kvantufizikai/ biorezonanciás és/vagy BIA testanalízis) és egyénre szabott életmód és/vagy fogyókúrás tanácsadás (javaslatot adok orvosi vizsgálatokra, laborvizsgálatokra, szükséges táplálék kiegészítőkre, de igény szerint a jelen gyógyszerelésedet is racionalizálhatom) / Dr. Szabó Judit Anna - Anti-aging specialista szakgyógyszerész
Díja: mérések/ 3.000 Ft/ alk. + kiértékelés, egyénre szabott tanácsadás: 5.000 Ft/ fél óra
Lehetőséget adunk Glutén- laktózérzékenységi gyorsteszt elvégzésére is: 6.000 Ft/ teszt
Ezek a’la-cart vehetők igénybe, DE előzetes időpont egyeztetéssel!
- 17.30-18.00 – Alkoholfogyasztás pro és kontra anti-aging életmód - avagy a „borban az igazság” és pl. a resveratról is!
- 18.00-19.30 – Ismerkedési est vacsora mellett Bussay borkóstolóval egybekötve;-)
- 19.30 - x - túra a hegyre, a házigazda borospincéjébe

2. nap/ Szept. 19. kedd- 8.00-9.00 – Gyomorkímélő, zsírégető, alkohollebontást fokozó, C vitaminban és egyéb antioxidánsokban gazdag reggeli ital fogyasztása, majd nyújtó, jógás alapgyakorlatok a reggeli, friss gyepen (jóga-, vagy napozószőnyeg javasolt; rossz idő esetén a fedett teraszon)
- 9.00-10.00 – Reggeli – fehérjében gazdag, gluténszegény, de sok zöldséggel, rosttal, gyümölccsel színesítve mindenki megtalálhatja majd a pillanatnyi kívánságának megfelelőt. Laktózérzékenyeknek lesz alternatív „tej” és laktózmentes joghurt is! ;-)
- 10.00-11.00 – Nem csak menopauza, hanem andropauza is van. Mit takar ez? Hogyan mérsékelhetjük a bajokat természetes módszerekkel? / Dr. Szabó Judit Anna
- 11.00-12.00 – Hogyan fokozhatjuk a fizikális és mentális teljesítőképességünket 40 év felett?
- 12.00-12.30 – Osszuk meg pozitív tapasztalatainkat!
- 12.30-13.30 – Ebéd anti-aging elvek szerint
- 13.30 -17.30 – Szabadfoglalkozás VAGY lásd előző napi délutáni programokat, vizsgálatokat
- 17.30 – 18.30 – A hízás és a fogyás pszichológiája. És pl. mi az az ortorexia, miért hízunk leggyakrabban a hasunkra? / Dr. Szabó Judit Anna
- 18.30 – 19.30 – Fogyókúrás, de laktató vacsora
- 19.30 – 00.00 – Anti-aging csapatjáték értékes nyereményekért

3. nap/ Szept. 20. szerda- 8.00-9.00 – Gyomorkímélő, zsírégető, antioxidánsokban gazdag reggeli ital fogyasztása, majd nyújtó, jógás alapgyakorlatok a reggeli, friss gyepen (jóga-, vagy napozószőnyeg javasolt; rossz idő esetén a fedett teraszon)
- 9.00-10.00 – Reggeli – fehérjében gazdag, gluténszegény, de sok zöldséggel, rosttal, gyümölccsel színesítve mindenki megtalálhatja majd a pillanatnyi kívánságának megfelelőt.
- 10.00 – 11.00 – Leggyakoribb betegségek és azok elkerülése 40 év felett / Dr. Szabó Judit Anna
- 11.00 – 11.20 - Mennyibe kerül az egészség és a hosszú, de minőségi élet?
- 11.20 – 12.45 – Hogyan alakíthatunk ki új szokásokat?
- 12.45-13.30 – Ebéd anti-aging elvek szerint
- 13.30 -17.00 – Szabad-foglalkozás VAGY lásd előző napi délutáni programokat, vizsgálatokat
- 17.00- 17.30 – Sajtkóstoló! ???
- 17.30 – 18.30 – Arc öregedésének folyamata- Milyen arcfiatalító megoldást érdemes választani? Új nemzetközi trendek már Magyarországon is! Milyen kozmetikumokat használjunk? Csak a BIO a jó?
- 18.30 – 19.30 – Fogyókúrás, de laktató vacsora
- 19.30 – x Holdfénytúra
Élvezd a vidék izét egy gyönyörű kertben, a tóparton a Hotel Villa Naturában
Élvezd a vidék izét egy gyönyörű kertben, a tóparton a Hotel Villa Naturában

4. nap/ Szept. 21./ csütörtök- 8.00-8.30 – Gyomorkímélő, zsírégető, antioxidánsokban gazdag reggeli ital fogyasztása, majd nyújtó, jógás alapgyakorlatok a reggeli, friss gyepen (jóga-, vagy napozószőnyeg javasolt; rossz idő esetén a fedett teraszon)
- 8.30-10.00 – Reggeli – fehérjében gazdag, gluténszegény, de sok zöldséggel, rosttal, gyümölccsel színesítve mindenki megtalálhatja majd a pillanatnyi kívánságának megfelelőt.
- 10.00 – 10.30 – Hazatérés az új, nagybetűs, ANTI-AGING életedbe ;-)

Mielőtt elröppenne a nyár,
ismerd meg az anti-aging életmód technikáját,
amivel megduplázhatod szellemi és testi teljesítőképességedet!- Az Anti-Aging Tematikus Napjai alatt feltérképeztetheted jelenlegi egészségi állapotodat a legmodernebb biofizikai módszerekkel, megtudhatod a pontos testösszetételedet (BIA mérés-összzsír, sejttömeg, intra-extracelluláris víz)/ Dr. Szabó Judit Anna – Anti-aging specialista szakgyógyszerész.
- A keleti és nyugati kozmetológiát ötvöző arcfiatalító kezeléseket is kérhetsz (Wellmed Medical and Beauty Spa, Bp- növényi őssejtes Piroche kozmetikumok + UH+ Shiatsu masszázs/ Moncz Henriette kozmetikus.
- De relaxálhatsz is a szaunában, jakuzziban, vagy a masszőr kezei alatt.
- Megtudhatod, hogy jogosan aggódsz-e a vélt glutén-, vagy laktózérzékenységed miatt.

DE! Sajnos nem tudjuk biztosítani a szélsőségesen VEGAN (no állati fehérje) és GLUTÉN és LAKTÓZ-INTOLERANCIÁSOK (pl. glutén ás laktóz mentesített edények, ételek) ellátását!
De igyekszünk laktóz- és gluténmentes étel-, itallehetőségeket is biztosítani;-)

Hotel Villa Natura + szolgáltatásai: biciklizés, pinpong, szauna, jakuzzi, masszázs
Hotel Villa Natura + szolgáltatásai: biciklizés, pinpong, szauna, jakuzzi, masszázs
A 3 nap alatt megkapod azokat az információkat, melyek segítségével akár 10 évvel is meghosszabbíthatod életedet!
Konkrét tudás-uticsomagot kaphatsz anti-aging életmódból, táplálkozástudományból, mozgáskultúrából.
Belekóstolhatsz az anti-aging ételekbe, élvezheted a frissítő, fogyasztó italokat (bor azért lesz;-).
Bővítheted tudásodat arcfiatalítás és alakformálás kapcsán is, ki is próbálhatsz néhány tuti arcfiatalító megoldást és krémet, amiből haza is vihetsz engedményesen!
A csapatjátékok során értékes nyereményekért versenghetsz egy remek, laza, fiatalos, de érett, 40 pluszos csapatban!

A jó hangulatért a Házigazda, Hotel Villa Natura,
az előadók és Te, mint aktív részvevő lesz a felelős!


Plusz szolgáltatások a Hotel Villa Naturában előfoglalással:
- szauna, jakuzzi
- pinpong
- bicikli (4 db)
- masszázs (+ szolgáltatási díj)

Várunk szeretettel!
Fiatalodj velünk!Anti-Aging Tematikus Napok Részvételi díja: 53.700 Ft /fő

,
amely tartalmazza a 3 éjszakát + teljes ellátást + közös programok, előadásokon való részvételt,
Elhelyezés: 2 fős szobákban
Egyágyas felár: + 5.000 Ft/ éj
Kutyás szállás: + 3.000 Ft/ éj

JELENTKEZÉS ITT!
Add meg nevedet, hány fővel, esetleg kutyusoddal jössz-e, milyen állapotfelmérést, tanácsadást és szépítészeti kezelést szeretnél!


Ha a link nem működik, akkor ITT is regisztrálhatsz: szabo.judit@szepsegbroker.hu

Részvételedet

: az ELŐLEG 30% befizetésével (16.100 Ft)
erre az OTP bankszámlára:
Georgie's Hotels Kft. 11736006-20406226, MEGJEGYZÉS rovatba: Anti-Aging Tematikus Napok
biztosíthatod az első és megismételhetetlen Anti-Aging Tematikus Napokon!


Érdeklődni lehet alábbi telefonszámokon
Szervezőnél: Dr. Szabó Judit Anna +36309856602
Hotel Villa Natura: +36702728238

Igyekezz dönteni, mert a férőhelyek száma korlátozott!
Nagykutyás, fsz-i szobák 3 db, az emeleti szobákba csendes zsebeb vihető! ;-)Dr. Szabó Judit Anna; Moncz Henriette; Csörgő Attila
Dr. Szabó Judit Anna; Moncz Henriette; Csörgő Attila
EARLY BIRD-öknek AJÁNDÉK is jár:

Az 1., és a 2., jelentkezőnek/ előleg átutalónak
(ha párosan, csoportosan jelentkeztek, akkor mindegyikőtök kap ajándékot!)

BIA mérés+ fél óra fogyókúrás konzultáció (8.000 Ft/ fő értékben)
Regisztráció ITT: szabo.judit@szepsegbroker.hu

A’la carte, EGYÉNILEG igénybe vehető, személyre szabott mérési, tanácsadói, kezelési lehetőségek:- Biofizikai Állapotfelmérés (EWS/ 120 egészségügyi paraméterre): 3.000 Ft/ fő + kiértékelése, személyre szabott anti-aging életmód tanácsadás, táplálék kiegészítők, gyógymódok megadása: 5.000 Ft/fél óra/ szolgáltatások Dr. Szabó Judit Anna - Anti-aging specialista szakgyógyszerész
- BIA (Bio Impedancia Mérés): 3.000 Ft/ fő + Orvosi Fogyókúrás Program beállítása, táplálkozástudományi tanácsadás: 5.000 Ft/ fél óra / Dr. Szabó Judit Anna - Anti-aging specialista szakgyógyszerész
- Glutén érzékenység gyorsteszt elvégzése: 6.000 Ft/ db / Dr. Szabó Judit Anna - Anti-aging specialista szakgyógyszerész
- Laktóz érzékenység gyorsteszt elvégzése: 6.000 Ft/ db / Dr. Szabó Judit Anna - Anti-aging specialista szakgyógyszerész
- Személyre szabott, szépség-szolgáltatóktól, plasztikai sebészektől és kozmetikai cégektől független tanácsadás ARCFIATALÍTÁS, ALAKFORMÁLÁS céljából: 5.000 Ft/ fél óra
- Arcfiatalító kezelések Piroche növényi őssejtes, bio-olajos, algás kozmetikumokkal http://www.wellmedstudio.hu/kozmetika/arckezelesekrol/, és/ vagy UH-gal, és/ vagy Shiatsu masszázzsal a budapesti listaárhoz képest 20% engedménnyel ;-)/ Moncz Henriette kozmetikus , Wellmed Medical and Beauty Spa, Bp
- Pulzus diagnosztikára: 5.000 Ft/ fél óra/ Csörgő Attila – Tranditional Chinese MD
-
Kérlek, jelezd előre igényedet a fenti személyes mérésre, tanácsadásra, masszázsra, kezelésre!
Tel: 06309856602 / Dr. Szabó Judit Anna

Hasznos linkek a környék programjairól:
Hotel Villa Natura
Kis-Balaton Programok
Termeszet/ Kis-Balaton
Zalakaros-Fürdő
www.wellmedstudio.hu/kozmetika/arckezelesekrol/
© 2010 szepsegbroker.hu | Anti-Aging Tematikus Napok a Hotel Villa Naturában
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink