SZAKCIKKEK

Ünnepek utáni pocaktalanítás

5 tipp egy lájtos fogyókúrához

2012. január 01. 22:18
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
5 egyszerű értendi szokás bevezetésével már meg lehet szabadulni az ünnepek alatt megnövekedett pocaktól.


Ünnepek utáni pocaktalanítás 1.kép
Ünnepi habzsi-dőzsi

A Karácsony és a Szilveszter között hajlamosak vagyunk átadni magunkat az evés-ivás élvezetének. Majd elszörnyedve simigatjuk kifeszült pocakunkat. Az újévi fogadalmak így többnyire a plusz kilók leadásáról szól. De hogyan is kezdjünk egy szigorú diétába, amikor olyan jól hozzászoktunk az étkezés adta örömeihez? Próbálkozzunk inkább egyszerűbb, de annál hatásosabb zsírégető és étvágycsökkentő étkezési szokások bevezetésével.

Újévi ajándékunk az alábbi 5 tipp, amely segít a testzsír és a fölöskalóriák leküzdésében:


1. Élvezetesen együnk meg egy tányér levest minden főétkezés előtt. A leves csökkenti az éhségérzetünket és biztosítja számunkra, hogy ne együk túl magunkat.

2. Próbáljunk mindig bio gadaságok által tenyésztett állatokból főzni. Azokban biztosan nem található hormon készítmény, amelyek nem csak az állatok növekedését, hízását gyorsítják, hanem a mi anyagcserénket is a zsírraktározásra serkentik.

3. Együnk sok articsókát! Ez nem csak védi és regenerálja a májat, hanem garantálja a napi rostbevitelt is. Az articsóka segít abban, hogy ne együk túl magunkat és biztsítja az egszséges bélperisztaltikát.

4. A magas rosttartartalmú növények, mint például a száraz bab kiváló fogyókúrás táplálék, hacsak nem zsíros babgulyásként fogyasztjuk. Emésztése során testzsírt éget el, stabilizálja a vér inzulinszinjét, és sokkal több proteint tartalmaznak, mint minden más növényi táplálék.

5. Élvezzük az erős, salsa-s ételeket, amelyet a Jalapego paprikából készítíenek. A magas kapszaicin tartalmának köszönhetően felpörgeti az anyagcserénket, így gyorsítja a zsírégetést, de csökkenti az étvégyunkat is. A mexikói ételreceptek majdnem mindegyike tartalmazza a salasát. Míg a magyar erős paprikából készült csípős kolbásszal csínnyán bánjunk, hisz ez az ételünk az egyik legzsírosabb húsból készül.

Jó étvágyat a pocak leküzdéséhez!


© 2010 szepsegbroker.hu | Ünnepek utáni pocaktalanítás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink