SZAKCIKKEK

Testszobrászat mesterfokon

Kombinált testformáló kezelések: Venus Legacy, Ultratone

2015. november 24. 21:45
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta
Hatásos testszobrász megoldások kombinációja: végleges zsírbontó hatással rendelkező Ultracontour, a gyengéd zsírbontó, cellulit-mérséklő és bőrfeszesítő hatású Venus Freeze, az izomstimuláló Ultratone, valamint a vér-és nyirok-keringésélénkítő hullám-masszázs.


Testszobrászat mesterfokon 1.kép

Megnőtt az igény a komplex alakformáló megoldásokra, a testszobrászatraKiegyensúlyozott életmóddal, mozgással, teljes értékű táplálkozással sokat tehetünk alakunk természetes szépségének megőrzése érdekében, késleltethetjük a diétával és mozgással gyakran nehezen ledolgozható zsírpárnák kialakulását. Egyszer azonban eljön az a pillanat, amikor megjelennek a kritikus területeken a makacs zsírpárnák. Világszerte megfigyelhető tendencia, hogy az elvégzett alakformáló beavatkozások száma évről-évre drámaian nő. A páciensek részéről fellépő egyre nagyobb igény a gyártók oldalán egy technikai forradalmat robbantott ki, melynek eredményeként évről-évre modernebb, hatékonyabb megoldását lehetővé tevő, biztonságos készülékek és módszerek jelennek meg.

Az alakformálás és a súlycsökkentés tekintetében a páciensek számára az a fontos, hogy olyan megoldásokat találjunk problémáira, amelyek hatékonyak, egészségüket nem károsítják, biztonságosak, mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják, utókezelést nem igényelnek és a gyógyulási periódus nem tart tovább néhány napnál.
Biostimulációs előkezelés ULTRATONE készülékkel
Biostimulációs előkezelés ULTRATONE készülékkel

Jelentős súlyfelesleg estén több megoldást kell kombinálni1.
Amennyiben páciensünk súlyfelesleggel is küzd, az alakformálás előtt TESTSÚLYCSÖKKENTÉS szükséges.
Klinikánkon az alakformálás terén a rendkívül hatékony eljárások és kezelések állnak vendégeink rendelkezésére: a végleges zsírbontó hatással rendelkező Ultracontour, a gyengéd zsírbontó, cellulit-mérséklő és bőrfeszesítő hatású Venus Freeze, az izomstimuláló Ultratone, valamint a vér-és nyirok-keringésélénkítő hullám-masszázs.

2.
A kezelések előtt minden alkalommal a kezelendő területen lazítást végzünk biostimulációs ULTRATONE kezeléssel. Az előkészítés az ultrahangos zsíroldás hatékonyságának fokozását szolgálja.


Testszobrászat mesterfokon 3.kép
3.
Majd a Venus Legacy 4D, a forradalmi új alakformáló géppel kezeljük pácienseinket

Miért jó választás számunkra a műtét nélküli Venus Legacy 4D alakformáló, bőrfeszesítő technológia?

- javítja a szöveti anyagcserét, így a bőrt simává, feszessé teszi
- ránctalanító hatással bír a nyak és a dekoltázs területén
- a felkar bőrét feszesíti, körméretét csökkenti
- a hasat laposabbá, feszesebbé teszi, a derékvonalat újra definiálja
- a combok és a has körfogatát csökkenti
- a cellulitos fenék és a combok bőrét simává varázsolja, a cellulitot megszünteti
- a test visszanyeri a természetesen fiatalos, csinos körvonalát


Egyénre szabott testszobrászat a Hattyú KlinikánGyakorlatunknak megfelelően pácienseink kezelését orvosi konzultáció előzi meg igény- és állapotfelmérés céljából. Ennek keretében szakmai szempontból összeállítjuk a páciens problémájára legideálisabb kezelési tervet, akár több módszer együttes alkalmazásával.
A páciens megismeri a választott kezeléseket, annak hatásmechanizmusát, várható eredményét, lehetséges mellékhatását, a hatékonyságát befolyásoló tényezőket és választ kap minden felmerülő kérdésére. A konzultáció során derül fény arra is, hogy a páciens esetében nincs-e egészségügyi ellenjavallata a kezelésnek, illetve, hogy teljesíti-e azokat a kritériumokat, mellyel ideális alanya lesz a kezelésnek.


A konzultáció során további életmódbeli és táplálkozási tanácsadás is történik. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy pácienseink számára olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek egyénre szabottak, hatékonyak, egészségüket nem károsítják, biztonságosak, mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják és utókezelést nem igényelnek

Legyen az akár esztétikai probléma: ránc, a bőr tónusvesztése, minőségromlása, vagy szőrnövekedési zavar, akár alakformálással kapcsolatos gond a legmodernebb, legbiztonságosabb és leglátványosabb módszerekkel és kezelési eljárásokkal várjuk Önt, hogy a bőr öregedésének folyamatát késleltessük, harmonikussá tegyük és kontrolláljuk és alakját ismét vonzóvá varázsoljuk. Ezeket a módszereket a férfiak speciális igényeihez igazodva diszkréten, egyénre szabottan és a természetesség látszatának maximális megőrzésével alkalmazzuk.

Testszobrászat csomag ára (4-6 alkalom) egyébre szabottan/ Hattyú Klinika: 200.000 Ft- 300.000 Ft

AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES AJÁNLAT ITT!
© 2010 szepsegbroker.hu | Testszobrászat mesterfokon
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink