SZAKCIKKEK

Mádai Vivien a Body after Baby program segítségével hozza vissza formáját

Szülés utáni alakformáló csomag, VelaBabe

2015. április 08. 10:47
Cikkünk szerzője Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa, Mádai Vivien
Csatlakozzon a nők ezreinek táborához, akik már kipróbálták a Body After Baby programot.
Ön egy olyan anyuka, aki a megfelelően étkezik és mozog, de a teste ellenáll az erőfeszítésnek? Ön egy olyan anyuka aki örökké mozgásban van és nincs ideje naponta fittnessterembe járni?
Akkor a speciális Body after Baby program (VelaBabe) segít!


Mádai Vivien a Body after Baby program segítségével hozza vissza formáját 1.kép

Mádai Vivien őszinte vallomása a szülés utáni időszakrólHazatérve a bébivel, kisebb gondom is nagyobb volt, minthogy azzal foglalkozzak, hogy nézek ki. De teltek a napok, és olvadtak a kilók, viszonylag gyorsan, jött is egy két cikk, hogy Mádai lefogyott megint, csak éppen a ruhám alá nem láttak. Valóban elkezdtem fogyni, csak azt nem vettem számításba, hogy ennek a rohamos súlycsökkenésnek nagy böjtje lesz. Szóval belenéztem a tükörbe, és villámcsapásként ért a felismerés, hogy lóg a fenekem, és a hasamból rétest lehet hajtogatni a vasárnapi ebédhez.

Amikor elmegyek fürdeni este, látom a testemen a kis nyomokat, amik mind arra emlékeztetnek, hogy világra hoztam egy szuszogó gombócot a másik szobában. Ilyenkor minden titkos pecsétet imádok magamon, mert tudom, hogy ezek mind mind bizonyítékok. A küzdelem jelei.

Néha pedig, amikor felpróbálom a tavalyi fürdőruhámat, és egy rozmár mosolyog vissza rám pöttyös bikiniben, na akkor rám tör a sírhatnék ... :)
Szóval nehéz ez... Mert nem titok, nő vagyok, jókora hiúsággal, így van igényem arra, hogy a férjem szépnek lásson. Az utóbbi hetekben fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy kell tennem magamért.
Mádai Vivien a Body after Baby program segítségével hozza vissza formáját 2.kép
Sportolni kezdtem, és kipróbáltam egy Body after Baby kezelést is, amik ha nem is nyújtanak mindig száz százalékos eredményt, de próba szintjén miért ne kísérletezzen az ember.
Hisz én is szeretem csinosnak érezni magam a strandon, vagy szájhúzás nélkül felvenni egy passzosabb nadrágot. Van számos alakformáló, fogyasztó megoldás, lehetőség, de még mindig tartom azt, hogy alapvetően szeretnem kell magamat, a lelkemet. A blog folytatása...
Mádai Vivien a Body after Baby program segítségével hozza vissza formáját 3.kép

Szóval Mádai Vivien vagyok, 25 éves anyuka és így nézek ki fél évvel a szülés után...Kíváncsi vagy, hogy mit tartalmaz a Body after Baby program, amellyel Mádia Vivien újra formába került?

Body after Baby csomag1. Testregenerálás, alakformálás /VelaBabe - A Velashape orvosilag elismert alakformáló rendszer, amely nem csak a cellulit és a striák eltávolítására alkalmas, hanem has- és combkörtérfogat csökkentésére, valamint a kezelt bőrfelület feszesítésére is.

2007-ben bemutatkozott a világ anyukáinak a VelaBabe megoldás, amelynek alapja a VelaShape orvosilag elismert rendszer, nemcsak a cellulit és a striák eltávolítására alkalmas, hanem körtérfogat csökkentésére és feszesítésre is.
A világon 3.5 millió kezelés után az orvosok is a VelaShape kezelést ajánlják a cellulit kezelésre, és a műtét nélküli testkontúr javításhoz.

2. Arcregenerálás, pigmentfolt eltávolítás/ ELOS (Elektric Optical Synergy) - ma a legerősebb hatásfokú fotorejuvenáló eljárás, mely magában foglalja a barna pigmentfoltok, erek, arcpír eltüntetését és a felületes ráncok és tág pórusok elsimítását.

Várható eredmény:
A kezelt bőrfelület feszesedik, a cellulit gödröcskék és a striák elhalványodnak, a zsírfelesleg látványosan lecsökken. Az arcon a pigmentfoltok elhalványodnak, sok esetben teljesen el is tűnnek.

Egy komplex Body after Baby kezelés kb. 60 percet vesz igénybe alkalmanként. A látványos és tartós hatás érdekében 10 alkalom javasolt. Csak bérlet formájában elérhető kezelési csomag. Alapár: 150.000 Ft/ 10 alkalmas bérlet.

MOST ENGEDMÉNYESEN veheted igénybe a Body after Baby programot Wellmed Beauty and Medical Spa-ban!


© 2010 szepsegbroker.hu | Mádai Vivien a Body after Baby program segítségével hozza vissza formáját
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink