HÍREK

Nyílt Nap a Fehérhajó Revital Centerben

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

2011. március 23. 12:59
SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. törvény!)
2011. március 30-án ismét tárt kapukkal várja az érdeklődőket a Fehérhajó Revital Center csapata!Nyílt Nap a Fehérhajó Revital Centerben 1.kép
A Fehérhajó Revital Center bőrgyógyász szakorvosai a klasszikus bőrgyógyászati kezeléseken túl magas színvonalú esztétikai bőrgyógyászati kezelések széles körével is várják a pácienseiket.


Tavaszi AKCIÓ!


Március 31-ig megkezdett alakformáló kezelésekhez EXTRA engedmények!


- Ingyenes tanácsadás(értéke 3.000 Ft), valamint
- Ajándék fenntartó kezelés (értéke 4.400-35.000 Ft-ig a választott kezeléstől függően)!


Nyílt Nap a Fehérhajó Revital Centerben 2.kép
Bejelentkezés a következő telefonszámon: 061/267-3452

A Fehérhajó Revital Center az egyetlen olyan budapesti belvásori szalon, amely a legmodernebb alakformáló eljárások teljes arzenálját felvonultatja: UltraShape, UltraTone, VelaShape, hullámmmasszázs, Weiner féle tekercselés, stb. A legtöbbjüket ki is próbálhat a nyílt napon! Jelentkezzen be az alábbi nevek mögött található telefonszámokon!

Dr. Kriston Renáta - bőrgyógyász kozmetológus és Dr. Balogh György - bőrgyógyász kozmetológus és lézerspecialista szeretettel várja Önt 2011. március 30-án 16.00-20.00 óra között, a Nyílt Napon is!© 2010 szepsegbroker.hu | Nyílt Nap a Fehérhajó Revital Centerben
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink