SZAKCIKKEK

Megújult szakembergárdával, kibővült anti-aging megoldásokkal és ÚJ helyen a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika

Elegáns, impozáns és professzionálisan felszerelt az új Hattyú klinika a MOM Park területén

2020. augusztus 22. 11:07
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta, Dr. Szabó Judit Anna
Újabb anti-aging megoldásokkal, termékekkel és kibővült szakembergárdával várja régi és új pácienseit Dr. Kriston Renáta Hattyú Anti-Aging és Orvos-Esztétikai Klinikája


Megújult szakembergárdával, kibővült anti-aging megoldásokkal és ÚJ helyen a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika 1.kép

Pillanatok a MEGÚJULT Dr. Kriston Renáta Hattyú Anti-Aging és Orvos-Esztétikai Klinikája megnyitó ünnepségéről„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…”
(Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás)


Elegáns, impozáns és professzionálisan felszerelt az új klinika a MOM Park területén a Csörsz utca 43. szám alatt, a Gesztenyés torony 1. emeletén
Kukkantsunk is be az új klinikára!Megújult szakembergárdával, kibővült anti-aging megoldásokkal és ÚJ helyen a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika 2.kép

MÉDIA MEGJELENÉSEKA mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jó egészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg. A teljesítőképesség és a fizikai erőnlét szinten tartásán túl a fiatalság megőrzése az ember önmagával szemben támasztott elvárásai közül az egyik legfontosabb. Meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, melyek új lendületet adnak ezen a téren számunkra, hisz a külső megjelenés fiatalossága, harmonikus volta a belső fiatalság, testi-lelki egyensúly függvénye és egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés - mint az önkifejezés egyik legjelentősebb eszköze- egészséges önbizalmat adva még sikeresebbé tehet bennünket mindennapi életünk során.

Számos tény vezetett évekkel ezelőtt az orvostudományban ahhoz a felismeréshez, hogy a korral nem tudjuk felvenni a harcot pusztán a bőrön keresztül bejuttatott hatóanyagok segítségével, hanem egy bizonyos idő után szükség van arra is, hogy ezzel karöltve a szervezet belső működését is optimalizáljuk. Így jött létre az anti-aging orvoslás, mely a megelőzésre, valamint a külső-belső szépség és az egészség összefonódó egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Ezt az átfogó szemléletet tekintjük mi is hitvallásunknak a Hattyú Anti-Aging Orvos-esztétikai Klinikán.

Jelképünket a finom vonalak, elegancia, mértékletesség és a természetesség jellemzi- kezeléseink során is ezek a vezető irányelveink.

Megújult, kibővült szakembergárda és anti-aging megoldások állnak rendelkezésre már augusztustól a Hattyú Klinikán
Megújult szakembergárdával, kibővült anti-aging megoldásokkal és ÚJ helyen a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika 3.kép
Dr. Kriston Renáta - bőrgyógyász-kozmetológus, esztétikai bőrgyógyász és anti-aging specialista
Dr. Sajgó Attila - nőgyógyász
Dr. Tóth Tamás - obezitológus, táplálkozástudományi-fogyókúrás tanácsadás
Dr. Marko Sylvia - orvosi természetgyógyász; hagyományos kínai orvoslás szakorvosa, Akupunktör
Ábrány Kinga - dietetikus
Lukéj Gabi- sminkmester

- x -

Bár mi sem ismerjük az örök élet és fiatalság titkát, de csúcstechnológiát képviselő, minimál-invazív beavatkozásaink, klasszikus gyógyászat és esztétikai orvoslás terén szerzett szakértelmünk és tapasztalataink segítségével - természetes biológiai folyamatok aktiválása révén - művészi megoldásokra vagyunk képesek az arcfiatalítás és testszobrászat terén. A holisztikus orvoslás jegyében mind a klasszikus, mind az esztétikai bőrgyógyászat, mint pedig az alakformálás területén a természetességre, a külső-belső harmónia megteremtésére, a megelőzésre és az egészség védelmére törekszünk munkánk során.

Sok szépülni, fiatalodni vágyó számára cseng ismerősen klinikánk neve, amely 2015-ben nyitotta meg kapuit. Orvos-esztétikai klinikánk, mely a jövőben a Hattyú Face Orvos-esztétikai Klinikai nevet viseli, továbbra is 3 fő profillal rendelkezik: klasszikus bőrgyógyászat, esztétikai bőrgyógyászat és orvosi alakformálás.

Ha szépségről, harmóniáról beszélünk, nem elég pusztán az arc esztétikájára koncentrálnunk. Sok kellemetlen, korunkat, betegségünket, esetleg helytelen életmódunkat eláruló bőrtünet jelenhet meg a testen is: a stria, vagy a cellulit akár az életminőséget is negatívan befolyásoló tényezők lehetnek. Egyre több páciens fordult hozzánk a testen jelentkező, vagy túlsúly talaján kialakuló esztétikai problémáival. Ez az igény hívta létre az újonnan megalakuló Hattyú-Shape Orvosi Alakformáló Központot, ahol a testen jelentkező valamennyi problémára a legmodernebb és leghatékonyabb eljárásokat, szükség esetén ezek kombinációját tudjuk Önöknek kínálni biztonságot adó orvos-szakmai háttér és kivizsgálás mellett, hatékony és egészséges diétás program bevezetésének lehetőségével.

A minőség iránti maximális elkötelezettségünk jegyében orvos-esztétikai kezeléseink összeállításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink számára a leggyakrabban előforduló klasszikus bőrgyógyászati, esztétikai és testalkatukkal kapcsolatos problémák kezelésére komplex, egyénre szabott megoldásokat tudjunk javasolni, mely módszerek hatékonyak, tartósak, klinikai tapasztalatokkal rendelkezünk róluk és hosszú távon is biztonságosnak bizonyulnak.

Megújult szakembergárdával, kibővült anti-aging megoldásokkal és ÚJ helyen a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika 4.kép
Igényes környezetben, maximális szakértelemmel és egyénre szabott, hatékony kezeléseinkkel várjuk Önöket!


Dr. Kriston Renáta
Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika
Bőrgyógyász-kozmetológus, esztétikai bőrgyógyász és anti-aging specialista
Cím: 1124 Budapest Csörsz utca 43. Gesztenyés Torony 1.em.
Telefon: +36 70 886 0887
Nyitvatartás: Előre egyeztetett időpontban


MÉDIA MEGJELENÉSEK

© 2010 szepsegbroker.hu | Megújult szakembergárdával, kibővült anti-aging megoldásokkal és ÚJ helyen a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink