SZAKCIKKEK

Speciális szemhéjplasztika a mélyült szemgödör és a karikás szem eltüntetésére

A belső szemgödör volumenpótlása szemhéjplasztikával

2010. augusztus 05. 17:46
Szépség Bróker
Az új műtéti technika alkalmas a szem alatti sötét karikák, a szem alatt táskák és a beesett szemgödör hatékony eltüntetésére. A plasztikai műtét során együlésben végeznek alsó szemhéjplasztikát, majd zsírt injekcióz a nasojuguláris (szemgödör) régióba a szemgödör pereménél.


Speciális szemhéjplasztika a mélyült szemgödör és a karikás szem eltüntetésére 1.kép
Idővel veszítünk az arc különböző területein elhelyezkedő zsír mennyiségéből. Különösen szembetűnő ez a változás az ún. nasojuguláris barázda területén (a szemgödör belső-alsó íve), ahol a bőr alatti zsírréteg csökkenése következtében kialakulnak a mély és sötét szem alatti karikák. Az alsó szemhéj mentén a külső szemzugban is hasonló folyamatok mennek végbe, az évek múlásával pedig csak romlik az állapot. Ez állandó „fáradt kinézetet” kölcsönöz az arcnak, ami egy idő után nagyon zavaró lehet viselőjének.
Egyedi szemhéjplasztikát alkalmaznak már a hazai plasztikai sebészeink is, amely technikákkal látványosan csökkentik a szemgödör mélységét és a szem alatti sötét karikákat is.

Plasztikai sebészeink, akik ezt a szemhéjplasztikai eljárást végzik:

Dr. Novoth Béla
Dr. László Zsolt

Megoldási lehetőségek sötét karikás szem és beesett szemgödör esetéreAz utóbbi években egyre szélesebb körben alkalmazza az esztétikai gyógyászat a hyaluronsavat (HA). Mind a plasztikai sebészek, mind a bőrgyógyászok által szívesen használt térkitöltő anyag előnye, hogy nem idegen az emberi szervezet számára, így ritkán is vált ki allergiás reakciót, és könnyen bejuttatható a legkisebb régiókba is. Nincs ez másképp a nasojuguláris barázda területén sem. Könnyedén pótolható hyaluronsavval az atrophizált zsírmennyiség, és így csökkenthetőek a szem alatti sötét karikák. Smink használatával pedig tovább halványítható a sötétebb régió. Igaz, ezek a módszerek csak átmeneti megoldást kínálnak a pácienseknek.


42 éves hölgy /Szem alatti táskák, karikák eltüntetése és a szemgödör sajátzsír feltöltése/ James H. Carraway MD, FACS
42 éves hölgy /Szem alatti táskák, karikák eltüntetése és a szemgödör sajátzsír feltöltése/ James H. Carraway MD, FACS
Vannak azonban, akik tartósabb korrekciót szeretnének. James H. Carraway új műtéti technikát dolgozott ki a szem alatti sötét karikák hatékony eltüntetésére. A műtét során együlésben végez alsó szemhéjplasztikát, majd sajátzsírt injekcióz a nasojuguláris (szemgödör) régióba a szemgödör pereménél. Ezek együttes eredménye látványosan, és tartósan csökkenti a szem alatti sötét karikákat.

Az új műtéti eljárásról (James H. Carraway MD), és a több száz eredményről bővebben itt olvashatsz. >>>
© 2010 szepsegbroker.hu | Speciális szemhéjplasztika a mélyült szemgödör és a karikás szem eltüntetésére
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink