SZAKCIKKEK

Udvaros Dorottya hideg héliumos plazma kezeléssel fiatalodik

Bőrfiatalító hideg hélium plazma kezelés és a COG-szálas kontúrterápia kombinálása

2018. május 03. 16:46
Cikkünk szerzője Dr. Kolat Zsuzsanna
Udvaros Dorottya, Kossuth díjas színésznő foglalkozásából és ismertségéből adódóan ugyan nem tudja és nem is szeretné titkolni korát. Bár a szélsőséges változtatásoknak nem híve, hisz abban, hogy bőrünk meghálálja a törődést, így ha lehetősége van szívesen él a legújabb bőrfiatalító lehetőségekkel, amelyeket kedvenc, arc- és bőrfiatalításban igen tapasztalt bőrgyógyászánál, Dr. Kolat Zsuzsannánál vesz igénybe.


Udvaros Dorottya hideg héliumos plazma kezeléssel fiatalodik 1.kép

Az öregedő bőr ellenAhogy átlépjük a bűvös harmincat, megindul a bőr öregedése. A kollagénszintézis csökkenése miatt, a bőr kisebb-nagyobb mértékben petyhüdtté, rugalmatlanná válik, majd megjelennek a ráncok is, amelyek aztán évről évre mélyebbé válnak. Bár segít az egészségtudatos életmód, mindent nem tud megoldani: a megereszkedés és a dehidratáltság ötven felett különösen felgyorsul. Ezen a folyamaton javít a hideg héliumos plazma, amely egy forradalmi, újgenerációs technológia. Segítségével a bőrfiatalítás terén eddig elérhetetlen eredmények most már elérhetővé váltak.
Hideg héliumos plazma bőrfiatalító technológiája:
gyengédség és hatékonyság kombinációjaA héliumos plazma használata elsőként a nőgyógyászati klinikákon lett népszerű. Mivel a héliumos plazma energiája kis távolságban elnyelődik, így komoly hasi műtétek végezhetők a technológiával. Esztétikai célra történő alkalmazása Európában is egyedülálló.

– Lézerspecialistaként gyakran éreztem, hogy szükség lenne valami hatékonyabb technikára, ami gyengéd a bőrrel. Sokan felismerték már, hogy hő hatására a bőr zsugorodik, de ezidáig a hőszállítás és az energiaszállítás problematikus volt: ha túl meleg volt, megégethette a bőrt. Ha viszont nem vezetünk be elég hőt, akkor eredmény sincs. Ezt hidalja át ez a forradalmian új technológia, amit a szépészet és a gyógyítás szolgálatába állítottak a kutatók, és ami engem is teljesen elbűvölt – mondta Dr. Kolat Zsuzsanna, az Alfa Med Egészségközpont és Lézerklinika bőrgyógyásza és lézerspecialistája.


Hideg lézeres plazma bőrfiatalító hatása teljes arcra/ Cool plasma laser forgalmazójának fotója:lookyounger.news
Hideg lézeres plazma bőrfiatalító hatása teljes arcra/ Cool plasma laser forgalmazójának fotója:lookyounger.news

Fontos a bizalomA Kossuth-díjas színésznőt, Udvaros Dorottyát is rabul ejtette az új eljárás, aki néhány hónapja szemhéját fiatalította meg hideg héliumos plazma kezeléssel.

– Ha az életkoromat ismert emberként nem is tudom eltitkolni, abban hiszek, hogy a meglévő állapoton sokat segíthet a megfelelő szakember. Mindig törekedtem a megelőzésre, abban hiszek, hogy a bőr meghálálja a törődést, ellenben aki elhanyagolja, azon utólag mindig nehezebb segíteni. A lézeres kezelésekben sejtmegújító hatásuk miatt hiszek, de ahhoz, hogy eldöntsem mit próbálok ki, fontos, hogy megbízzak az orvosomban. Dr. Kolat Zsuzsához évek óta visszajáró vendégnek számítok, szeretem, hogy nagyon alapos, és már pontosan tudja, hogy mire, hogyan reagál a bőröm. Tudja, hogy durva elváltoztatás esetemben szóba sem jöhetne, mindig figyelembe veszi a foglalkozásomat – mondta a színésznő.


Amit tudni érdemes a Cool Helium / hideg héliumos Plazma technológiáról

Mi történik?:
A felületes kollagénrostokat összehúzza és kb. három hónap alatt új, fiatalabb bőrre jellemző kollagénrostok termelődnek a bőrfelszín tökéletes megújulása mellett.

Miért jó?:
Valódi és azonnali javulást eredményezhetnek a nyak, a has, a karok területén és bárhol, ahol laza, tónustalan a bőr.

Mire jó?:
A korán ráncosodó vagy az 50 év feletti korosztálynak bőrfeszesítésre, napkárosodások eltűntetésére, ránctalanításra, a bőr tónusának javításár, idősödő ajkak fiatalítására, az orcák eredeti textúrájának visszaadására átfogó bőrmegújításra műtéti beavatkozás nélkül.

A héliumos plazma hatása a bőrreA plazma a negyedik halmazállapot: ionizált, energia-dús állapotot jelent. A nagy energiájú állapotban levő héliumgázt J-Plazmának nevezzük, ezt rádiófrekvenciás elektróda segítségével hozzuk létre. Az így létrejövő plazmaállapotú sugár különösen pontosan használható a bőr gyógyítására, faiatíltására. Sőt, mivel a héliumnak csak két elektronja van, így ennek magasabb energiájú állapota is sokkal alacsonyabb hőmérsékletű (csak 100 Celsius-fokos) ellentétben a sok-elektronos atomokkal, melyek hőmérséklete akár 300 Celsius-fok körül is mozoghat.

A hideg plazmasugár elegendő energiát biztosít a bőr fehérjéinek kicsapódására (koagulálás), mindezt pedig a szomszédos szerkezetek károsítása nélkül teszi. Ezt a folyamatot a tojásfehérje anyagának főzés során megfigyelhető változásához lehetne hasonlítani. A károsodott sejtek hatására beindulnak a regenerációs, felépítő, bőrfiatalító folyamatok. Tápanyag forrásául a környéki, épségben maradt szövetek szolgálnak.

A hideg héliumos plazma-kezelések leginkább abban különböznek a levegős plazmáktól, hogy amíg ez utóbbit csak a szemhéjra és apró ráncok kezelésére használták, addig az új technológiával a test bármely területén látványos eredmények érhetők el, így a szemhéj és arc területén kívül a nyakon, a dekoltázson, hason és a karok bőrén, és ahol laza, tónustalan a bőr.
Udvaros Dorottya hideg héliumos plazma kezeléssel fiatalodik 3.kép

Kombinálható bőrfiatalító megoldásA plazmalézer ’hidegsége’ a többi lézerhez és hagyományos technológiákhoz képest teszi lehetővé annak a viszonylag alacsony hőmérsékletnek eltalálását és használatát, amivel látványos eredmények érhetők el a mélyebb szövet rétegek sérülése nélkül. Dr. Kolat Zsuzsanna az eljárást az országban egyedülállóan végzi, azonban mivel a kezelés sikere mind az azt végző szakorvos, mind a páciens fegyelmezettségétől is függ, csak kizárólag azoknak ajánlja, akik képesek az utókezelésen is betartani az utasításokat.

– Ez az eljárás minden eddiginél mélyebbre ható eredményeket produkál, és éppen ezért fontos, hogy mi történik az azt követő napokban: milyen krémeket, milyen tempóban használunk. Ennél a kezelésnél be kell vállalni, hogy pár napig a bőr piros, ödémás lesz a kezelt területen, tehát vigyázni kell rá, óvatosnak lenni és fontos a pihenés. Ilyenkor is folyamatos a kapcsolat az orvosommal, de én nagyon fegyelmezett vagyok ebből a szempontból is. A kollégáim elismerése ezúttal is megerősített benne, hogy jól döntöttem – magyarázta Dorottya, akinek a szakember felszívódó, fogazott bioszállal kombinálta a hideg héliumplazma kezelést. –

Mivel a hélium plazma egésze felületesen nyelődik el, ezért az érett bőr mélyebb rétegeibe előtte úgynevezett COG szálak is húzhatók. A COG horgas szálas kontúrterápia a legjobb eljárás a megereszkedett bőr helyreállítására, megindítja a regenerációs folyamatokat, bőrmegújító hatása stimulálja a kollagéntermelést, felgyorsítja a helyi mikro-keringést, aktiválja a reparatív folyamatokat.
Kinek nem ajánlott?:

Pigmentálódásra hajlamos bőrön nem végezhető el a kezelés.

Kockázata?:

Foltosodás, ún. másodlagos pigmentálódás abban az esetben előfordulhat, ha a kezelést követő egy hónapban napfény éri a bőrt, de a kezelést követő további három hónapig fokozott napvédelem szükséges.

Gyógyulási idő?:

Szemhéj plazma esetén két hétig hámosodik a bőr, a teljes arc kezelése esetén egy hónapig. Utána az arc újra sminkelhető.

Ár (Alfa med) :

Szemhéj: 150 ezer Ft/alkalom

Teljes arc: 900 ezer Ft
Amit tudni érdemes

COG – vékonyszálas kontúrterápia

Mi történik?

Az orca és/vagy az áll vonalába egy vékony tű segítségével behelyezik a 100%-ban felszívódó szálakat megfelelő érzéstelenítés előtt. Így a kezelés szinte fájdalommentes.

Miért jó?

A fogazott szálak a bőrt alulról, mélyen tartják, így valóban mély, feszesítő, emelő hatással bírnak.

Mely bőrterület kezelésére alkalmas a hideg héliumos plazma?

Az arc, nyak, kéz, marionette ráncok, nazolabiális redő, szarkalábak ránctalanításra. A toka, karok, hasi területek zsírcsökkentésére. A mell, has, felső kar formázására.

Meddig tart a hatás?

A szál vastagságától függően a felszívódás 3-6 hónap, de a kezelés eredménye tartós, akár 2 évig is látható. A maximális eredmény elérése érdekében a vékonyszálas kontúrterápia kezelés ismétlése javasolt.

Ár:

100 ezer Ft-tól (Alfa med)© 2010 szepsegbroker.hu | Udvaros Dorottya hideg héliumos plazma kezeléssel fiatalodik
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink