SZAKCIKKEK

Rebegtesd a pilládat!

Igéző tekintet mindennap

2010. november 14. 08:15
Cikkünk szerzője Jenőfi Réka
Azt hiszem, nincs olyan nő, aki ne tenne meg mindent azért, hogy a szeme minél tündöklőbb, hangsúlyosabb és csábítóbb legyen. Erre már nagyon sok praktikát kitaláltak a szépségipar szakemberei, többek között a szempillák kihangsúlyozását.


Rebegtesd a pilládat! 1.kép
Ma már léteznek különböző hosszabbító, volumennövelő, göndörítő és ezeket kombináló szempillaspirálok, vannak soros és tincses műszempillák, amelyeket a sminkesek használnak, vagy az ügyesebbek maguk is megtanulhatják feltenni. De ezek a módszerek nem tudták megoldani, hogy a szempilla tartós, természetes megjelenésű legyen, milliméterekkel meghosszabbítsa a saját szempillákat és viselőjének könnyű, súlytalan maradjon.

Már egy ideje megjelent a piacon a szempilla hosszabbítás, mint új technológia, amellyel tökéletesen dús, hosszú és természetes szempillákat lehet varázsolni.
A szempilla hosszabbítás - vagy 3D műszempilla néven is ismert- eljárás lényege, hogy a műszempillákat a saját szempillákhoz szálanként illesztik, és ezek a szempillák életciklusának megfelelően egészen addig fennmaradnak, amíg a saját szempillák elérnek abba a szakaszba, mikor kihullanak. Ez egyénenként változó, ahogyan pl. a haj vagy köröm növekedési ciklusa is, lehet akár 6-9 hét is.
Szintén a hajhoz hasonlóan, a kihullott szempillák helyett nő másik, ezért van szükség a 3-4 hetenkénti töltésre, hogy az új szempillákat is szép hosszúvá varázsolják. Aki fodrászhoz, esetleg műkörmöshöz jár, annak természetes, hogy festetni, vágatni, körmöt töltetni rendszeresen kell, hogy az mindig szép legyen, a szempilla hosszabbítással ugyanez a helyzet.

A műszempilla felhelyezés egy alapos mélytisztítással kezdődik, melynek során a szempilla tövét megtisztítják az estleges szennyeződésektől és teljesen zsírtalanná teszik. Ez biztosítja a ragasztó megfelelő tapadását. Ezt követően egy bőrtápláló, ápoló zselés tapasz felhelyezése következik. Ez utóbbi arra szolgál, hogy az alsó pillákat elválassza a felsőktől, miközben a szem alatti területet hidratálja.
A szempilla designját a saját pillák mérete, formája és a kívánt végeredmény alapján tervezik meg.

A szempillák felhelyezése egyáltalán nem kellemetlen, sőt, kimondottan relaxációs lehetőség a vendég számára, ami a mindennapok rohanásában kinek ne esne különösen jól …

Fontos, hogy képzett szakemberhez forduljunk, aki jó minőségű anyagokkal, ragasztóval dolgozik, mert a hibás felrakás, vagy a rossz minőségű ragasztó roncsolhatja a szempillákat!

A legújabb technológiával, melyet Jenőfi Réka szempilla stylist is alkalmaz, az átlagos 25-30 szempilla helyett minimum 70-80 szempilla helyezhető fel szemenként! Ezáltal tényleg dús, ugyanakkor természetes megjelenésű lesz a szempilla sor!

A szempillák különböző hosszúságban, íveltségben, vastagságban, sőt, különböző színekben kaphatók, emellett még apró Swarovski kövekkel is kiegészíthetők, esküvőre, bulira, különböző alkalmakra akár extrémebb megjelenésű szempilla sorok is készíthetők.

A tartós szempilla hosszabbításnak csak előnyei vannak! Ha azt a néhány ápolási tanácsot betartjuk, amivel a felragasztott pillák tartóssá tehetők, nyugodtan élhetjük változatlanul mindennapi életünket. Mehetünk uszodába, sportolhatunk, sminkelhetünk, miközben már reggel gyönyörű, természetes tekintettel ébredünk, ami mindenkinek feltűnik majd, mégis „csak” azt fogják észrevenni, hogy még szebbek lettünk!

Cikkünk szerzője :
Jenőfi Réka
sminkes, szempilla stylist, okl. sminktetováló
© 2010 szepsegbroker.hu | Rebegtesd a pilládat!
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink