SZAKCIKKEK

Kipróbáltam a homeo-mezoterapiát, a Biolifting-et

Természetes arcvonásokat megtartó arcfiatalító eljárás, homeopátiás hatóanyagokkal mezoterápiás bevitele

2010. június 05. 12:25
Crazy Forty
Hogy miért pont a mezoterápiát (Biolifting) választottam a többi száz arcfiatalító megoldás közül?


Kipróbáltam a homeo-mezoterapiát, a Biolifting-et 1.kép
Mert fontos volt számomra, hogy semmilyen rizikót ne vállaljak fel az arcomon történő változtatással kapcsolatosan, tehát maradjanak meg az eredeti vonásaim, és ne álljon fenn a foltosodás (hyperpigmentatio) veszélye sem.
De fiatalosabb, teltebb, feszesebb és egészségesebb legyen az arcbőröm. Mert bármennyire is hihetetlen számomra, már betöltöttem a 40-et, és engem sem kímélt meg a városi „biznisz csajokra” különösen nagy erővel lesújtó mentális és környezeti oxidatív stressz. Az arcbőröm hónapról-hónapra egyre ráncosabb lett, különösen a szemem körül, sőt, a szemem alatti rész lett elviselhetetlenül táskás, plusz az orcám is kezdett besüppedni, no és a nazolabiálisomról (az orr és a száj közötti ráncvonal) ne is beszéljünk, az egyre kifejezőbbé vált. Teljes csőd, gondoltam magamban. Most rohanjak egy plasztikai sebészhez? Nem, azért az még korai lenne. Töltessem fel a ráncaimat? Az viszont a beesett szemeimre nem jelentene megoldást. Ezeken töprengtem, miközben a vészjósló tükörképem árnyékolta be mindennapjaimat. Majd belevetettem magamat a „szépség boszorkánykonyhájának” tanulmányozásába, vagyis a szépségbróker portálon való kutakodásba. A hosszas olvasgatás után mégis a választásom a homeo-mezoterápiára (Biolifting) esett.

Számomra igen szimpatikus volt a kezelés mögött álló elmélet is, a PRM ( Physological Regulating Medicine = Fiziológiás státust Szabályozó Medicina), amely ötvözi a nyugati orvoslás és a klasszikus homeopátiás medicina tudományos bizonyítékait, gyakorlati tapasztalatait.

PRM olyan kezelési eljárás, amely homeopátiás hatóanyagok (neuropeptidek, interleukinok növényi eredetű hormonok, és nagyon nagy hígítású, a szervezetben találhatóval megegyező koncentrációjú növekedési faktorok) alkalmazásával, a fiziológiás állapotot helyreállítva fejti ki jótékony hatását. A homeo-mezoterapia tehát a bőr természetes egyensúlyi állapotát állítja helyre, a lebontó és felépítő folyamatokat korrigálja a legoptimálisabb szintig.

Mivel a mezoterápiás eljárás már bizonyított a bőrfiatalítás planétáján, már csak a doktornő homeo-mezoterápiás (Biolifting) előtte-utána fotóira voltam kíváncsi.
A képgaléria megtekintése után már sem szakmai, sem szubjektív ellenérvem nem maradt a homeo-mezoterápia, vagyis a Biolifting kipróbálása ellen.

A homeo-mezoterápia (Biolifting) kezelési folyamata, személyes tapasztalataim1. Rövid arctisztítás után a problematikus területeken lévő szisztémás és akupunktúrás pontok megszúrása rövid és vékony mezoterápiás tűvel, a homeopátiás hatóanyagok megfelelő mélységbe juttatásával. A tűszúrás a szúnyogcsípéshez hasonlóan éles, de pillanatok alatt elmúló, a cél érdekében könnyen elviselhető fájdalommal járt. Kb. 20 percet vett igénybe az egész procedúra, és az arcomon minimális, de igen gyorsan megszűnő, a szúrási pontok körül kialakuló halványpirosas elszíneződés, valamint enyhe duzzanat volt észlelhető. Ez a természetes szöveti reakció mindössze 15 percig volt látható. Igaz, a kezelést követően néhány óráig észleltem az arcom teltségét, majd ez is visszaállt majdnem az eredeti állapotához. Azonban kb. a 3-4. napon kezdtem felfedezni az arcomon a homeo-mezoterápia hosszantartó pozitív hatásait. Az eredetileg irritatív, stressz indukálta pattanások visszahúzódtak, a bőrfelszín sokkal nyugodtabbá, egyenletesebbé és halványabbá vált. A szemem alatti terület kezdett kisimulni és az arcom kipihentebb összhatást nyújtott. Ez a pozitív hatás kb. 2 hétig tartott.

2. Ezért a második kezelést gyorsan be is iktattam. Igaz, az időpontot nehéz volt megkapnom, mert már nagyon sok sorstársam jár vissza Kolat doktornőhöz. Mivel ez az időpont a menstruációs ciklusomra esett, így az apróbb tűszúrásokra is érzékenyebben reagáltam. Talán akkor jobb lett volna a tű nélküli mezoterápiát, vagyis az elektroporátoros megoldást kérnem. Mégis a tűs dolog mellett maradtam, mert a biztos hatóanyag bevitel fontosabb volt számomra, mint az a kis kellemetlenség.

3. A harmadik kezelésre csak az előző után 3 héttel tudtam időt szakítani, pedig már 2 hét múlva jól jött volna az újabb elixír csomag. A 3. homeo-mezoterápia eredménye már több napig látványos maradt, és kezdett állandósulni az arcbőr teltségének javulása, a ráncok mélységének csökkenése. Közben az egyik kedves barátnőmtől ajándékba kaptam egy 22%-os hyaluronsavat tartalmazó gyógyszertárakban elérhető készítményt, amely elméletileg és gyakorlatilag is kiegészítette a homeopátiás hatóanyagok által elindított regenerációs folyamatot. Miután elfogyott a próbaadag, a DM-ben találtam rá egy igen jól felszívódó hyaluronsavas oldatra.

Dr. Kolat
Dr. Kolat
4.
A negyedik kezelés után megnyugodtam, hisz az arcbőröm nagyon szépen kisimult, a szem körüli szarkalábaim száma jelentősen csökkent, és a szem alatti táskám és gödröm is enyhült. Végeredményben a teljes arcom, tehát az egész megjelenésem fiatalosabb összhatást kelt. Most, 1,5 hónappal a homeo-mezoterápia kezeléssor után meglepődve realizáltam, hogy az utóbbi 4 hétben egyáltalán nem jött elő semmilyen pattanás az arcomon, még a menstruáció előtt sem. Ez a nem elvárt hatás különös boldogsággal tölt el, hisz kb. 20 éve küszködöm ezzel a bőrproblémával. (DE! A homeo-mezoterápiás hatóanyagot forgalmazó cég még nem végzett az aknéval kapcsolatos vizsgálatot, ez csak az én saját, egyéni tapasztalatom volt.)

Összességében azt mondhatom, hogy a homeo-mezoterápia (Biolifting) beváltotta a hozzá fűzött reményeimet anélkül, hogy bármilyen mellékhatásról, szövődményről számolhatnék be, vagy az eredeti arcvonásaim torzultak volna. Ez egy valóban természetes arcfiatalító eljárás, amelyet bátran kipróbálhat minden 40-60 év körüli nő és férfi is.

Crazy Forty


Dr. Szabó Judit Anna, SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható és nem használható fel részben, vagy egészben egyik médiumban sem a tulajdonos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. Törvény a szerzői jogról!)

© 2010 szepsegbroker.hu | Kipróbáltam a homeo-mezoterapiát, a Biolifting-et
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink