SZAKCIKKEK

A HydraFacial nemzetközi visszhangja

Amerikát már meghódította a HydraFacial technológia

2012. június 06. 12:30
Cikkünk szerzője Dr. Buda Bernadett
HydraFacial bőrmegújító, hámlasztó, arctisztító, ránctalanító, hidratáló, non-invazív eljárás a múlt év novemberétől már hazánkban is elérhető!


A HydraFacial nemzetközi visszhangja 1.kép

HydraFacial technológiaA HydraFacial az egyik legkorszerűbb, non-invazív bőrfelszín megújító hydrodermabráziós technológia. Ez az egyetlen olyan orvos-esztétikai eljárás, amely 6 arckezelést egyesít magában:
- arctisztítást/ pórus-felszabadítást
- a kíméletes kémiai savas hámlasztást
- a vákuummal végzett nyirokmasszázst
- kollagén-képzést
- gyulladáscsökkentést
- és a mélyhidratálást.
Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét és bőrtápláló hatóanyagokat juttat be a bőr kötőszöveti régiójába. Így teltebb, tisztább, egyenletesebb és ragyogóbb bőrt eredményez a HydraFacial kezelés. Az eljárás teljesen fájdalmatlan, bármilyen kellemetlenség előfordulása vagy gyógyulási idő nélkül. A HydraFacial megoldás biztonsággal alkalmazható a nyár időszakban is!

A HydraFacial technológia az utóbbi években számos nemzetközi esztétikai és Spa nagydíjat nyert meg:
1. American Spa Professional Choice Awards / 2011
2. The Award Night For Your Industry Aesthetic / 2011
3. LNE & SPA'S BEST / 2011-2012

Amerikai MÉDIA megjelenésekA leghíresebb amerikai orvosi-, hír-TV csatornák, női magazinok is részletes beszámoltak az új HydraFacial technológiáról.


A HydraFacial nemzetközi visszhangja 2.kép

Amerikai páciensek és celebek véleménye a HydraFacial kezelésrőlAzt vettem észre, hogy a HydraFacial ™ kezelés után mennyire fiatalos és sugárzó lett a bőröm. A HydraFacial ™ kezelés olyan sok csodálatos és azonnali előnyökkel jár, mint az egyenletes bőrfelszín, a bőrtónus fokozódása, a kitisztult pórusok. Képes csökkenti olajos tapintású, csillogó bőrhatást, és megszünteti a szürkés, fakó bőrt, amely az öregedő arc jellegzetes tünete. Úgy érzem, hihetetlenül boldog vagyok, hogy találtam egy olyan rendszert, amely kényezteti a bőröm, és fényképezőgép készen tartja az arcomat a színpadi előadások és a szépségkirálynői mivoltommal járó megjelenések során. Köszönöm, HydraFacial ™ -nak ezt a magabiztos nyugalmat!
- Julie Netter, Miss Colorado Globe 2008

"Meglepetésemre már az első HydraFacial kezelés után szembetűnő változást tapasztaltam a bőrömön, a sötét foltok elhalványultak és az egész arcom ragyogóbb és hidratáltabb lett. Annyira boldog vagyok, mert a jövő hónapban férjhez megyek, és az arcom is tökéletesen készen áll erre a nagy alkalomra! "
- Carole Campbell, Charlotte, North Carolina
A HydraFacial nemzetközi visszhangja 3.kép
"HydraFacial ™ hatására az arcbőrömön sokkal puhább lett, az orrom körüli pórusok eltűntek, a napfoltok eltűntek a homlokomról és az államon lévő vörösség is megszünt. A legjobb az egészben, hogy ez segített az allergia okozta szemhéj-hámlásom megszüntetésében is. "
- Janine-Sevy, Whittier, California

"A HydraFacial ™ csodákat művelt az arcommal. Az arcom tündököl, és rengeteg bókot kapok mostanság a barátoktól, munkatársaktól. Mindenki azt kérdezgeti, hogy mit csináltam az arcommal és hol lehet ilyenné varázsolni magukat is. Én pedig szívesen ajánlom ezt a megoldást nem csak női, hanem férfi barátaimnak is. Hisz apró ráncaim csökkentek, a vörös foltok szinte eltűntek az arcomról. Az egész arcom egészségesen üdének néz ki.
- Layla-Cicconi-Smith, Avalon, Kalifornia
HydraFacial sztárcsapata: Mattew Mc Conaghey; Beyoncé; Paris Hilton; Cameron Diaz
HydraFacial sztárcsapata: Mattew Mc Conaghey; Beyoncé; Paris Hilton; Cameron Diaz
Hazánkban egyenlőre csak egy helyen, a MEDIOS Orvosi Centrumban tallálható meg ez az eljárás. Alapára: 40.000 Ft/ teljes arc/ alkalom
A Hydrafacial kezelések eredményességéről az alábbi fotóalbum tanúskodik.


HydraFacial eljárás magyar nyelvű bemutatója


MEDIOS Orvosi Centrum/ Dr. Buda BernadettBEVEZETŐ AKCIÓ július 15-ig!


10.000 Ft engedmény 1 kezelés alkalmával (fizetendő 30.000 Ft)
vagy 4 kezelésből álló HydraFacial CSOMAG ára: 100.000 Ft (engedmény értéke: 60.000 Ft)
Töltse le az akciós kupont ingyenesen, klikk ide!


és NYERJEN egy 20.000 Ft értékű HydraFacial otthoni arcápoló csomagot!


A sorsoláson azok vehetnek részt, akik már részesültek HydraFacial vagy Pelleve kezelésben és BESZÁMOL tapasztalatairól az alábbi HOZZÁSZÓLÁSOK rovatban! (A rovat alsó piros „belépés” gombjára lépjen először!)
Sorsolás: 2012. július 15.
© 2010 szepsegbroker.hu | A HydraFacial nemzetközi visszhangja
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink