SZAKCIKKEK

Cameron Diaz orra már sokkal egyenesebb

Cameron Diaz vélhetően egy sikeres orrplasztikán esett át

2011. július 14. 13:13
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Mostanság kritikusan figyelem a világsztárok legújabb fotóit, és igyekszem felfedezni a smink alatt rejtőző orvos-esztétikai beavatkozást. Talán ez már szakmai ártalom?
No, de így lettem figyelmes Cameron Diaz diszkrét, és épp ezért igen sikeres orrplasztikájára, amit az idei fotóin egyértelműen fel lehet fedezni.


Cameron Diaz orra már sokkal egyenesebb   1.kép
Véleményem szerint, professzionálisan megoldották orrának kiegyenesítését anélkül, hogy az orr teljes formáján, vagy az arc karakterén változtattak volna. Annyira jól sikeredett ez a korrekció, hogy már kezdtem is gyanakodni, hogy tévedek.

Cameron -bevallása szerint- négyszer törte össze orrát (szörfözés közben), amelyek nem csak külső torzulásokkal, hanem komoly orrsövényferdüléssel is járt.
Cameron Diaz (1972) tökéletes alakjának köszönhetően fotómodellként kezdte, majd bombaként robbant be a mozi világába a Maszkban nyújtott alkotásával. Az amatőr színésznőre számos kihívást várt, a legkülönbözőbb szerepkörökben kellett helyt állnia: liberális egyetemi hallgatót (Utolsó vacsora), szemét exkurva (Ő az igazi), vidéki prolilány (Az élet sója). Míg a kasszasikerű filmek főszerepei (Ronda ügy és a Keresd a nőt) végleg meghozták számára a világhírt 1998-ban.
Fiatalkori modellfotóit végignézve viszont azt állapítottam meg, hogy neki eredetileg is görbe volt az orra, amelyet a sminkmesterek sem tudtak eltüntetni. De minket ez nem érdekelt, mert mi az életvidám, jellegzetesen széles mosolyába, tökéletes alakjába és bohókás viselkedésébe szerettünk bele, és egyáltalán nem érdekelt minket a ferde orra. Cameron Diaz azok a szerencsés, vagy magabiztos nők közé tartozik, akiknek karaktere képes elfedni szépséghibáját. No, itt egy újabb ok, amiért irigyelni is lehet őt.Cameron Diaz orra már sokkal egyenesebb   2.kép
2007-ben mégis rászánta magát egy orrplasztikára, de akkor hevesen tagadta, hogy annak esztétikai célja lett volna, csakis orrlégzésének javítása érdekében feküdt kés alá. Így esztétikai eredményt nem is észlelhettük. De a legutóbbi orrplasztikája már egyértelműen csinosítási céllal történt. Az eredmény, azt hiszem önmagáért beszél.

Cameron Diaz orra már sokkal egyenesebb   3.kép
Ezt a precíz, nem túl nagy változtatást bizonyára hosszas tervezgetés előzte meg. Mivel az orrcsúcs formáján, az orr stílusán nem esett csorba, így valószínűleg zárt orrplasztikája lehetett. Esztétikai célja a felső görbület és az alsó porcos aszimmetria megszüntetése volt. Habár a görbületet el lehet tüntetni egy igen gyors, non-invazív (szike nélküli) beavatkozással is, az un. hyaluronsavas orrhát feltöltéssel, de a felszívódó hatóanyagot 1-2 évente pótolni kell. Ezt a feltevésemet erősíti meg a kissé szélesebb felső orrhát is.

Másik megoldás lehetett a saját porc (hátsó-felső fül részletből) beültetése is. Ez azonban egy hosszasabb és bonyolultabb műtéti beavatkozás, amely hosszas orrduzzanattal járt volna. Cameron viszont keményem dolgozott 2010 második felében a kamerák előtt a Rossz tanár c. film forgatásán, így nem egyezhetett bele egy ilyen hosszú „gyógyulási” idővel járó műtétbe.

Az alábbi, 2011 januári videó felvételen már egyértelműen látszik (Top Gear), hogy szépen kiegyenesedett orrának tengelye, amely harmonikusabbá és fiatalabbá tette arcát.
Az előtte-utána képekből pedig egyértelmű a sikeres változás pozitív eredménye.
Gratulálunk, ez szerencsésen alakult!

Mi a véleményed?
© 2010 szepsegbroker.hu | Cameron Diaz orra már sokkal egyenesebb
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink