SZAKCIKKEK

A Jóbarátok Monica-jának látványos fogyása szinkronszínésznőjét, Kiss Erikát is átalakulásra késztette

Kavitációs zsírbontás segítségében bízik Monica magyar szinkronszínésznője

2011. július 13. 09:37
Szépség Bróker
Kavitációs zsírbontás és diéta segítségével igyekszik visszanyerni karcsú alakját a Jóbarátok Monica-jának magyar szinkronszínésznője.


Monica átváltozása
Monica átváltozása
A Jóbarátok c. vidám sorozat 1994-től 10 éven keresztül szórakoztatta az amerikai, majd a magyar nézőket is. Az egyik főszereplőjét, Monica-t (Courteney Cox) a szerep kedvéért előnytelenül kövérré maszkírozták. Majd a forgatókönyvíró szerencsésen úgy alakította a sztori fonalát, hogy a Monica-ból bomba nőt formált. Persze tudtuk, hogy ez a megdöbbentő változás a maszkmesterek munkája, mégis szembesülhettünk vele, mennyire meg tud szépülni egy nő, ha ledob magáról 20-30 kilót. Az amerikai színésznő évekkel ezelőtti átalakulása akkora hatással volt szinkronszínésznőjére, Kiss Erikára, hogy elhatározta, most ő is megszabadul a felrakódott plusz kilóktól.
Kiss Erika színésznő az alakformáló program előtt
Kiss Erika színésznő az alakformáló program előtt
Megkértük Kiss Erika színésznőt, mesélje el saját történetét.

Hogyan sikerült felszedned a zavaró kilókat? Volt, van-e kedvenc ételed, amiről csak nehezen tudnál lemondani?

Igazából mindenevő vagyok, kivéve a paradicsomos káposztát. Édesanyám messze földön híres konyhát vitt. Aki egyszer evett a főztjéből, sosem felejtette el. Volt egy ragulevese, amit jómagam is sokszor megpróbáltam, láttam hogyan csinálja, mégsem lett olyan, mint az övé. Így jártam a zserbóval és a hájassal is, amelyek gyerekkorom kedvenc karácsonyi sütijei voltak. Sok helyen ettem zserbót, de ízük sosem volt olyan, mint az Anyué. Most már nekem is van egy specialitásom, egy mascarponés - csokis torta. Ha jönnek a fiam cimborái, mindig azt rendelik tőlem. Ráadásul a csokival meg úgy vagyok, mint Gombóc Artúr, bármilyen jöhet, csak csokiból legyen!

Tehát Édesanyádtól lested el a főzés tudományát?

Csak tésztát gyúrni tanultam meg tőle. Ez volt az egyetlen, amit nekem is szabad volt csinálnom, hisz csellistaként vigyázni kellett a kezemre. Így amikor férjhez mentem, a magam kárán kellett megtanulnom főzni. Szegény férjem, mit ki nem bírt! Most már nagyon jól belejöttem, és szinte imádok főzni. Azt hiszem, érzék kell hozzá és sok gyakorlás.

Ezek szerint a családi - baráti összejöveteleket már nem az éttermekben szervezitek meg?

Igen, ez így van. Gyakran látom vendégül a családunkat és barátaimat egy kis falatozásra. Mivel a fiam nagy gourmand, kísérletezhetek is új ízekkel. Francia konyha előnyben. Ha a pénztárcánk engedi, szívesen kipróbáljuk a jobb éttermeket is. Szeretjük az egzotikus ízeket, ezekkel otthon is megpróbálkozom.

Tehát a finom és új ízekért egyenesen rajongsz. Nem jelentett ez gondot tinédzser korodban?

Akkor még annyira nem, de már főiskolás koromban kezdett zavarni az az 1-2 cm felesleg is a combomon, pedig vékonynak tűntem, hisz derekam csak 56 cm volt. Ahogy "asszonyosodtam", az 50 kg-t felváltotta a 60, de szerencsémre a 170 cm magasságomhoz az nem jelentett gondot. 11 éve, amikor megszületett a fiam, lemondtam a színházról és csak a szinkron maradt, akkor kezdtek felkúszni a kilók. Igaz, sokan nem is ismerik az arcomat, de ha megszólalok, rögtön tudják, ki vagyok. A Jóbarátok Monica-ját mindenki ismeri, vagy a Monk szöszke Natalie-ját, vagy az idősebbek a Dallas szépséges Afton Couperjét.

Mindeközben számos karcsú színésznőnek kölcsönözted hangodat. Nem zavart ez?

De, nagyon is. Beláttam, hogy ha újra a színpadra akarok kerülni, akkor ebből az „asszonyos alakból” le kell faragnom. És különben is, miért is ne lehetnék én is újra olyan, mint ők?! Végigjártam több dietetikus orvost, kipróbáltam megannyi drasztikus és kevésbé drasztikus módszert is, de igazából egyik sem használt. Egyetlen, ami egy kicsit segített, az akupunktúra volt, de 3 év alatt visszaszedtem a leadott kilókat.

Akkor föladtad a próbálkozást?


Egy időre igen, hisz a környezetem is azzal vigasztalt, hogy törődjek bele, ez az én testalkatom. Pedig nagy probléma volt ez számomra, hisz zsírpárnáim megakadályozták színpadi fellépéseim lehetőségét. Ezért gondoltam, hogy mégis kipróbálom a kavitációs ultrahangot a Bárányos Zsuzsánál.

Miért választottad ezt a megoldást, és miért pont a Bárányos Zsuzsához fordultál?

Már régebben is jártam nála, akkor a tripoláris rádiófrekvenciás megoldással próbálkoztunk. Eleinte szép sikerrel, majd megállt a folyamat. De bízva a Zsuzsa szakértelmében, a kavitációs zsírbontásra (speciális ultrahangos alakformálás) hagytam magamat rábeszélni.

Észlelsz valami változást már, hisz csak még 2 kezelésen vagy túl?

Igen, a bőröm simább és rugalmasabb lett, szépen tűnik el a cellulit. Mivel nagy a súlyfeleslegem (20kg), még sokáig kell dolgoznunk a végső eredményért. Zsuzsa igazán profi szinten mindent meg tesz azért, hogy elégedett lehessek magammal, és újra magabiztosan léphessek fel a színpadra.

Ajánlanád a kavitációs zsírbontást és Bárányos Zsuzsát azoknak, akik fogyni szeretnének és egyben alakot is formálnának?

Igen, sőt, már a barátnőimnek is ajánlottam a kavitációs zsírbontást és az én Zsuzsimat!
© 2010 szepsegbroker.hu | A Jóbarátok Monica-jának látványos fogyása szinkronszínésznőjét, Kiss Erikát is átalakulásra késztette
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink