SZAKCIKKEK

Frotox az új fiatalító eljárás

Ránctalanítás a mélyfagyasztás technikájával

2013. április 02. 10:27
Gulyás Gabriella Anna
Az utóbbi időben a hazai és nemzetközi médiában nagy figyelmet kapott egy új, a botox kezeléshez hasonló eredményt ígérő mélyfagyasztáson alapuló eljárás a Coldtox vagy ismertebb nevén a Frotox.


Frotox  az új fiatalító eljárás 1.kép

A mélyfagyasztás ránctalanító hatásának felfedezéseA mélyfagyasztás, becenevén Frotox egy új, nem invazív eljárás, mely a botoxhoz hasonló ránctalanító hatással bír.
Az utóbbi időben a hazai és nemzetközi médiában nagy figyelmet kapott egy új, a botox kezeléshez hasonló eredményt ígérő mélyfagyasztáson alapuló eljárás a Coldtox vagy ismertebb nevén a Frotox. Az eljárás jelenleg még tesztelési fázisban van Európában és az Egyesült Államokban is, de az eredmények biztatóak a szakemberek szerint.
A hideget kihasználó az idegeket átmenetileg ellazító technikát eddig is használták krónikus fájdalom kezelésére. Az új eszközt, amit ehhez a kezeléshez használnak a MyoScience Inc. fejlesztette ki, számításaik szerint kórházakban is ugyanúgy lehet majd használni, mint a kozmetikai illetve plasztikai sebészetben.Frotox  az új fiatalító eljárás 2.kép

A Frotox működési elveA Frotox ideiglenesen hibernálja a megfelelő arcizmokat, ellazítja azokat, így kisimulnak a ráncok, magyarázza egy kaliforniai laboratórium vezetője, Dr. Yannis Alexandrides. A szakértők azzal érvelnek a Frotox mellett, hogy egy ilyen kezelés során nem kerül idegen anyag a testbe, mint a botox kezelésnél.
A hideg fokozza a vérkeringést, így lényegesen több oxigén és tápanyag jut a sejtekhez, a bőr kisimul, feszesebbé, ránctalanabbá válik.
Mindezek mellett a hidegterápiát már régebb óta alkalmazzák a felesleges zsír és a cellulit eltávolítására is.
Dr. Yannis Alexandrides szerint a folyékony nitrogén szó szerint lefagyasztja a célzott idegeket a homloknál, illetve a szemöldökök között. Állítása szerint azért is jobb, mint a botox, mert míg az injekciós kezelés hatása csak 4 nap múlva jelentkezik, addig a fagyasztás már azonnal szemmel látható javulást hoz, ráadásul semmilyen idegen anyagot nem kell hozzá bejuttatni a szervezetbe.
A kezeléshez használt eszköz nagyjából akkora, mint egy nagyobb toll. Az eljárás során helyi érzéstelenítést alkalmaznak. Az eszköz ezután kicsi tűhöz hasonló hegyeket mélyeszt a bőrbe. A 20 percig tartó eljárás során egy folyékony nitrogénnel teli eszközt helyeznek az arcidegek közelébe, amik azokat az izmokat kontrollálják, amiknek a ráncokat köszönhetjük. A folyékony nitrogén lefagyasztja a célzott idegeket a homlokon és a két szemöldök között.
A Frotox kezelés alatt nem jelentkezik fájdalom, csak egy kis nyomást érezhetünk a bőrön.

Jessica Alba is a hidegterápiával szépül.
Jessica Alba is a hidegterápiával szépül.

A Frotox a jövő küszöbénHa ez az új eljárás működik, sokkal hatékonyabb lesz, mint a ránctalanító krémek, ígérik a szakemberek.
A Frotox kezelés jól kombinálható más kezelésekkel, így a hámlasztó és egyéb kollagén indukciós (Dermaroller, Pelleve) eljárásokkal valamint a nyirok masszázzsal.

A hidegterápia esztétikai előnyeit már több híresség is kihasználtaCheryl Cole állítólag nagy rajongója a „Jég”- terápiának, ami arctisztításból, hámlasztásból áll, melyet tengervíz, vörös alga, ligetszépe olajból készített jégkockával történő masszázs követ.
Jennifer Aniston és Jessica Alba pedig rajonganak a hidegterápiás cellulit kezelésért.
Azt, hogy a Frotox mennyire jó ránctalanító eljárás, egyenlőre nehéz megmondani. A kezelés hosszútávú hatásairól még nem sokat tudni, így nem nevezhetjük 100%-ig biztonságosnak és eredményesnek.

Forrás:www.bellenews.com/2013/03/13/
© 2010 szepsegbroker.hu | Frotox az új fiatalító eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink