SZAKCIKKEK

Helen Hunt plasztika nélkül is képes volt megfiatalodni

10-20 év fiatalodás szike nélkül

2013. július 18. 17:15
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Helen Hunt talán egy főszerep hitelességéért aszalta öregra arcát 44 évesen, vagy csak hevesen ellenállt minden fiatalító eljárásnak? Szerencsére 50 éves korára megfiatalodott, így legalább nem csak ő, hanem mi is bizakodhatunk abban, hogy az évek múlásával járó „aszalodás”, ráncosodás, arcbeesés, – ami különösen a vékony testalkatúak sújtja, egy visszafordítható folyamat.


Helen Hunt plasztika nélkül is képes volt megfiatalodni  1.kép

Helen Hunt 44 évesenAz egyik este belemerültem a tv nézésbe, mert valljuk be, Helen Hunt nagyszerű színésznő, de rendezőként se kutya – hisz az Amikor minden változik c. filmben nem csak a főszerepet játszotta, hanem ő is rendezte. Persze most nem akarok a filmkritikusokkal vitába keveredni, vagy a film mondanivalójáról filozofálni, csupán eltűnődtem Helen Hunt beesett, megnyúlt, ráncos arcán. Hisz 2007-ben „még csak” 44 éves volt, a vásznon azonban erős ötvenesnek tűnt. Talán a főszerep hitelessége miatt- meggyötört negyvenes tanárnő – hagyta magát el ennyire, vagy valóban nagy fába vágta fejszéjét, amikor egy személyben akart két lovat megülni? Míg a paparazzi fotó egyértelműbbé nem tette számomra a választ, smink ide vagy oda, Helen Hunt megöregedett.

Helen megfiatalodásaDe nézzük csak meg a Helenről 2010 után készült fotókat! Micsoda látványos fiatalodás, üde tekintet, sima arcbőr! Egyáltalán lehetséges ilyen eredményre jutni plasztikai műtét nélkül? Igen, napjainkban számtalan új és régi esztétikai beavatkozás, kozmetikai kezelés áll rendelkezésünkre, hogy visszakapjuk 5-10, de akár 20 évvel ezelőtti fiatalos arcvonásainkat, bőrállagunkat. Tehát aggodalomra semmi ok, 50 év után is van élet plasztikai sebész nélkül!

Helen Hunt plasztika nélkül is képes volt megfiatalodni  2.kép

Helen titkos receptjeHelen Hunt persze ügyesen elhallgatta megfiatalodásának történetét, de a szakértő szemek előtt lehullott a lepel. A smink nélküli (előtte) és a sminkes (utána) fotók láttán egyértelműen felfedezhetők a következő esztétikai beavatkozások eredményei:
- 1. arcszobrászat, volumenpótlás =hyaluronsavas feltöltés (orca, Marionett ráncok, szájkörnyéke és az ajakban- csak kis mennyiségű hyaluronsavval elért ajakvastagítás látható!). A volumenpótlást elvégezhették saját zsírral is (= Lipofilling), amelyet kiegészíthettek a Drakula terápiával.

- 2. bőrfeszesítés = rádiófrekvenciás és vagy/ frakcionált lézerkezelés a szemhéjakon, illetve a teljes arcon, tokán, nyakon

- 3. ránctalanítás = botox injekció a homlok, szemöldök, szemkörnyékén

- 4. bőrmegújítás = kémiai hámlasztás és/vagy fényterápiás (IPL, lézer) kezelés teljes arcon

A fent említett kezelések kombinációit DUBLIN lift-ként is emlegetik.

Talán egy plasztikai műtétet lehetséges, hogy el kellett végezniük, még pedig a felső szemhéjplasztikát, amennyiben a RF és a frakcionált lézerkezelés sorozatánál (3-6 hónap) gyorsabb eredményt kellett produkálniuk az amerikai esztétikai gyógyászoknak.
© 2010 szepsegbroker.hu | Helen Hunt plasztika nélkül is képes volt megfiatalodni
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink