SZAKCIKKEK

Eláruljuk hogyan fiatalodhatott meg Emma Thompson

Milyen arcfiatalító eljárásokkal lehet elérni ilyen látványos eredményt?

2014. január 29. 19:36
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Emma Thompsont színészi képességei és egyedi arcmimikája eddig is meggyőző volt számomra, de a 2014-es Golden Globe díjátadón készült fotói különösen lenyűgöztek, hisz minimum 10 évnyi fiatalodást fedeztem fel arcán és mosolyán.


Emma Thompson a Nanny McPhee c. film londoni premierjén  (2005), és a 2014-es Golden Globe-on
Emma Thompson a Nanny McPhee c. film londoni premierjén (2005), és a 2014-es Golden Globe-on

Amikor a belső szépséget, szakmai tehetséget a külsőségekben is produkálni kellA 9 évvel ezelőtti (2005), a Nanny McPhee c. film londoni premierjén készült fotóját személve már mindenki számára szembetűnő lehet a pozitív változás. Az évek múlásával bizonyára ő is szerette volna belső szépségét, színészi tehetségét a külsőségekben magas színvonalon tartozni. Mindezt úgy, hogy megőrízze egyedi mimikáját és elkerülje a plasztika sebész kését. És ez neki sikerült is! Semmi idegen arcvonás, meghökkentő ránctalanság vagy megváltozott szemforma nem fedezhető fel arcán, ő nem ábrándította ki magából rajongótáborát úgy, mint Reéne Zellwegert.

Azonban azt sem kell elhinnünk, hogy csupán kozmetikai kezelésekkel és tehetséges sminkesekkel, fodrászokkal tartja fitalon külsejét a hollywoodi sztár.

Emma Thompson 2009-ben és 2014-ben
Emma Thompson 2009-ben és 2014-ben

Emma Thompson évről évre fatalabb - Mi ennek a titka?Szakavatott emberek számára egyértelmű, hogy itt egy előre megtervezett és több lépcsős, több hónapos, összehangolt orvos-esztétikai munka eredményeiről van szó.

1. Fogszobrászat, avagy mosolytervezés és fogszabályozás

A 2009-es mosolygós fotón jól látható Emma kusza felső fogsora, különösen a szemfog és az első, frontális fogak vonatkozólag, amelyet szépen korrigált fogorvosa a fogszabályozással és némi fogcsiszolással formált szimmetrikussá és nőiesebbé, mint az eredeti volt.
A 2014-es gyönyörű eredményt komoly tervezés, un. mosolytervezés előzte meg és talán több mint egy évig tarthatott a kivitelezése – állapította meg fogorvos szakértőnk, Dr. Bögi Katalin.

Emma Thompson egy madridi kiállítás megnyitóján 2009 -ben és 2013-as Oscar gálán
Emma Thompson egy madridi kiállítás megnyitóján 2009 -ben és 2013-as Oscar gálán
2. Mosoly újrakomponálása a mimikai izmok relaxálásával

Szimmetrikus mosolyának és sima homlokának titka a botox-kezelésben rejlik, amely igen szépen lett kivitelezve, hisz természetes összhatást értek el vele. Habár a két szemöldök közötti un. „haragos ráncok” mélysége még lehetett volna csökkenteni ezzel a technikával, de ez már feltűnő változást hozott volna. Itt szeretném megjegyezni és ezzel eloszlatni azt a téves nézetet, hogy a botulinum toxin esztétikai célokra való alkalmazása NEM plasztikai sebészeti beavatkozásnak minősül, hanem egy szike mentes orvosi megoldásnak. A mimikai izmok átmeneti bénítása egy minimál invazív orvos-esztétikai beavatkozás, amelyet számos országban fogorvosok és bőrgyógyászok, vagy egyéb szakorvosok is elvégezhetnek, amennyiben akkreditált továbbképzésen sajátítják el a botulinos toxin alkalmazásának elméleti és technikai tudásanyagát.

Fotoshop remekmű Emma Thompsonról a Sunday magazin címlapján 2010-ben
Fotoshop remekmű Emma Thompsonról a Sunday magazin címlapján 2010-ben
3. Az arcbőr rejuvenálása

A karakterét megtartó, de látványos ránctalanító és bőrfelszín fiatalító hatást érhettek el pl. frakcionált lézerkezeléssel, Drakula terápiával, mezoterápiás vitaminkoktélokkal, vagy HydraFacial kezeléssel. Ezek egyikét, vagy mindegyik kezelést is elvégezhették 1-2 év alatt.

4. Szemhéjemelés, bőrfeszesítés - arcszobrászat


A felső és alsó szemhéjak feszesítését szintén frakcionált lézerrel és/vagy rádiófrekvenciás bőrfeszesítő készülékkel (pl. Pelleve). A szemgödör mélységének enyhítését az előbbi megoldások is segítették, de erre a célra alkalmazhatták Hydrobalance technikát és/vagy a keresztkötött hyaluronsav feltöltést, amely megoldásokat az arcszobrászat technikái közé sorolják a szakemberek.

50 pluszosok, ne aggódjatok!Emma Thompson 2008-ban, 2013-ban és 2014-ben
Emma Thompson 2008-ban, 2013-ban és 2014-ben
Emma Thompson megfiatalodását azért tartom példaértékűnek, mert a fokozatos, több lépcsős orvos-esztétikai kezelések ügyes kombinációjával 10 évet is lefaragott 55 évéből úgy, hogy karakteréhez tartozó ráncait még most is büszkén viseli. Emma Thompson reményt adhat a 50+-os nők számára, akik plasztikai sebész nélkül, de az ápolt megjelenésükre (egészséges bőr, fogak) ügyelve a természetes fiatalító folyamatok felgyorsításával szeretnének megújulni.
© 2010 szepsegbroker.hu | Eláruljuk hogyan fiatalodhatott meg Emma Thompson
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink