SZAKCIKKEK

Kate Winslet néhány éve még ellenezte a plasztikát …

2009. május 10. 16:14
Szépség Bróker
Kate Winslet néhány éve még ellenezte a plasztikát …Mégis plasztikáztatott, vagy csak egyszerűen lefogyott? Korábban Kate úgy nyilatkozott, hogy hajthatatlanul a plasztikai sebészet ellen van, majd megváltoztatta véleményét, amit férjére a rendező Sam Mendesre fogott. Kate így vallott az üggyel kapcsolatban: „Habár a plasztikai műtétek felkeltették bennem a kíváncsiságot, de Sam elhagyna, ha valamit átszabadtatnék magamon.”


Talán csak a fogyás eredménye látható Kate Winslet-en
Talán csak a fogyás eredménye látható Kate Winslet-en
Ahogy a díjátadó szezon felkészül, hogy teljes lendülettel induljon el, már a Make Me Heal alig várja, hogy kiszúrhassa a vörös szőnyegen felvonuló plasztikai beavatkozásokat. Az első szerencsés a listán Kate Winslet színésznő.
A 34 éves Katet korábban már 5 Oscarra jelölték és valószínűleg az idei "A szabadság útjaiban" és "A felolvasóban"- amelyért elnyerte a legutóbbi Golden Globe-ot - nyújtott alakításér is összeszed egy újabb jelölést.

Korábban Kate úgy nyilatkozott, hogy hajthatatlanul a plasztikai sebészet ellen van, majd megváltoztatta véleményét, amit férjére a rendező Sam Mendesre fogott. Kate így vallott az üggyel kapcsolatban: „Habár a plasztikai műtétek felkeltették bennem a kíváncsiságot, de Sam elhagyna, ha valamit átszabadtatnék magamon.” De a Make Me Heal és mások is már régebb óta gyanítják, hogy Kate több mint kíváncsi, és valójában már kés alá is feküdt.

Kate karrierjének korábbi szakaszából származó képeken kissé nagyobb orral rendelkezik, mostanában azonban úgy tűnik, mintha lekeskenyítettél volna az orrát. Igaz hogy Kate az utóbbi időben leadott néhány kilót, de orrának méretváltozása valószínűleg nem ennek a következménye. Az alíg észrevehető változás Kate arcát sokkal karcsúbbá, kifinomultabbá tette.

Orrplasztika vagy csak ügyes sminkmester áll a képi küldönbség mögött?
Orrplasztika vagy csak ügyes sminkmester áll a képi küldönbség mögött?
„Néhány fotón Kate Winslet orrháta az ostheotomiának (az orrhát lekeskenyítésének) következtében vékonyabnak néz ki. Orrlyukai kevésbé szélesek és orrhegyéből mintha lecsíptek volna. Összefoglalva, úgy néz ki, mintha egy visszafogott orrplasztikán esett volna át.”- mondta Paul S. Nassif, a Spalding DriveCosmetic Surgery arcplaszikai és rekonstrukciós sebésze. „Más fotókon, több látszik a szemhéjából, ami egy lehetséges szemhéjplasztika jele. Mindent összevetve, remekül néz ki!”- mondta Dr. Nassif.

Legújabban a színésznő megvált közismerten kicsattanó nőies alakjától, melyről úgy nyilatkozott, hogy a pilatesnek köszönheti a látványos fogyást. A kisördög azért motoszkál a bennünk, lehet,hogy ez is egy visszafogott testkontúr kezelés eredménye?! Nem, nem , inkább higgyük el, hogy a súlyvesztés, amely megjelenését tetőtől talpig átszabta, inkább kemény munkának köszönhető, mint egyéb plasztikai műtét eredményének.

Dr. Jennyfer Walden plasztikai sebész is némi plasztika nyomát vélt felfedezni Kate arcán: „Úgy néz ki Kate Winslet, mintha a közelmúltban egy jól sikerült orrplasztikán esett volna át, amely során lekeskenyítették orrát és annak hegyén finomítottak. A legfrissebb fotókon Kate szemei nyíltabbak, a felső szemhéj területén sokkal jobban kirajzolódó barázdával tűnik fel, így az is simán meglehet, hogy szemhéjfelvarráson ment keresztül a közelmúltban. Azonban senki sem ellenkezhet véleményemmel, hogy Kate legutóbbi Vanity Fair-es megjelenésében abszolút pompásan nézett ki. Ezt bizonyára annak köszönhette, hogy fogyott néhány kilót. A sztárfotókon egészségesebbnek és csinosabbnak tünt, mint valaha."

Ezzel szemben, Dr. Anthony Youn, plasztikai sebész vélemyénye: „Egyáltalán semmilyen változást nem látok az arcán, kivéve, amit a tipikus öregedésnél megfigyelhetünk. Nyílvánvalóan nem volt plasztikai beavatkozás az arcán!” Akár dolgoztak Kate arcán, akár nem, februárban csodálatosan nézett ki a vörösszőnyegen!”

Kate Winslaet az Oscar díjátadón valóban tündökölt
Kate Winslaet az Oscar díjátadón valóban tündökölt
Ahogy a díjátadó szezon felkészül, hogy teljes lendülettel induljon el, már a Make Me Heal alig várja, hogy kiszúrhassa a vörös szőnyegen felvonuló plasztikai beavatkozásokat. Az első szerencsés a listán a színésznő, Kate Winslet.

A 34 éves Katet korábban már 5 Oscarra jelölték és valószínűleg az idei A szabadság útjaiban és A felolvasóban- amelyért elnyerte a legutóbbi Golden Globe-ot - nyújtott alakításér is összeszed egy újabb jelölést.

Korábban Kate úgy nyilatkozott, hogy hajthatatlanul a plasztikai sebészet ellen van, majd megváltoztatta véleményét, amit férjére a rendező Sam Mendesre fogott. Kate így vallott az üggyel kapcsolatban: „A felkeltették bennem a műtétek a kíváncsiságot, de Sam elhagyna, ha valami hasonlót tennék.” De a Make Me Heal és mások is már régebb óta gyanítják, hogy Kate több mint kíváncsi, és valójában már kés alá feküdt.

Kate karrierjének korábbi szakaszából származó képeken kissé nagyobb orral rendelkezik, legújabban azonban úgy túnik, mintha lekeskenyítettél volna Kate orrát. Habár Kate az utóbbi időben leadott néhány kilót, de orrának méretváltozása valószínűleg egy orrműtét eredménye. A jól sikerült beavatkozás Kate arcának sokkal karcsúbb, kifinomultabb megjelenést kölcsönöz.

Dr. Jennyfer Walden plasztikai sebész a Make Me Healnek így elemzte Katet: „Úgy néz ki, mintha a közelmúltban Kate Winslet egy jól sikerült orrplasztikán esett volna át, amely során lekeskenyítették orrát és annak hegyén finomítottak. A legfrissebb fotókon egy tisztább, a felső szemhéj területén sokkal jobban kirajzolódó barázdával tűnik fel, így az is simán meglehet, hogy szemhéjfelvarráson ment keresztül a közelmúltban.”Semmi kétség,hogy Kate legutóbbi Vanity Fair-es megjelenésében abszolút pompásan nézett ki,ami annak a ténynek is tulajdonítható, hogy egészséges megjelenést tartott fenn, és fogyott néhány kilót, amely az arcán is látható.”

Ezzel szemben, Dr. Anthony Youn, plasztikai sebész vélemyénye: „Egyáltalán semmilyen változást nem látok az arcán, kivéte,l amit a tipikus öregedésnél megfigyelhetünk. Nyílvánvalóan nem volt plasztikai beavatkozás az arcán!”
Akár dolgoztak Kate arcán akár nem, februárban biztos csodálatosan fog kinézni a vörösszőnyegen!”

Forrás: www.makemeheal.com© 2010 szepsegbroker.hu | Kate Winslet néhány éve még ellenezte a plasztikát …
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink