SZAKCIKKEK

Jennifer Aniston megbékélt melleivel

Jennifer 40 évesen még a mellnagyobbítás gondolatával játszadozott

2011. július 30. 20:15
Szépség Bróker
A 40 éves kor elérése egy nagyon fontos fordulópont egy nő életében, amit pezsgővel, híres vendégekkel, mellműtéttel és örökbefogadással szokás ünnepelni, mármint Hollywood-ban.


Jennifer mellei tökéletesen feszítenek implantátum nélkül is (2011, 2010)!
Jennifer mellei tökéletesen feszítenek implantátum nélkül is (2011, 2010)!
Jennifer Aniston is úgy tervezte, hogy szülinapja alkalmából megvalósítja régóta dédelgetett álmait. Igen, ő is mellnagyobbítást tervezett, amit nyilvánvalóan azt okozhatott, hogy hiányzott mellőle egy olyan férfi, aki megnyugtatta volna melleit illetően, hogy azok tökéletesek számára.

A pszichológusok szerint Jennifer mellnagyobbítási vágya egy középkorú pániknak tudható be. Jennifer Aniston egyik barátja hevesen tiltakozott: "Ez nem egy középkorú pánik. Sőt, épp az ellenkezője, úgy tűnik, hogy Jennifer jobban érzi magát, mint valaha, és azért szeretné a beavatkozás sikerességét, hogy az új külsejével ki tudja fejezni új szemléletmódját, amit a források nem szívesen részleteztek. Szerencsére, a feneke nagyszerű formában van"- mondta el ugyanazon barátja.

Feszes idomait nem a szerencsének, hanem a napi 2-3 óra edzésnek köszönheti.
Feszes idomait nem a szerencsének, hanem a napi 2-3 óra edzésnek köszönheti.
Időközben eltelt 2 év, és láthatjuk, hogy Jennifer megbékélt a melleivel, és most 42 évesen is természetesen feszít a kifutón. A bikinis fotója igazolja, hogy a sok jóga, futópad, szigorú étrend azért megteszi a hatását, a teste még most is tökéletesen feszes és zsírpárna mentes! Ne csak irigykedjünk, hanem kövessük példáját!© 2010 szepsegbroker.hu | Jennifer Aniston megbékélt melleivel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink