SZAKCIKKEK

Miről árulkodik a rúzsod?

2009. november 29. 20:23
www.latte.hu
Az ajkad akkor is sokat elmond rólad, ha ki sem nyitod a szádat. A rúzs meg is koronázhatja, de tönkre is teheti a külsődet. Mit tudhatunk meg a rúzsodból? Most eláruljuk neked.


Visszafogott irodai smink

A munkahelyre a semleges pasztellszínek illenek leginkább. A jó nappali rúzs olyan, ami “öltöztet”, de nem túl harsogó. Más szóval a külsőd megközelíthetőséget és profizmust sugároz tőle. Idősebb és fiatalabb nők is választhatják ezt a színt. A pasztell rózsaszínnek annyi árnyalata van, hogy a világostól a sötét arcbőrűekig mindenkinek jól áll.

Málnaszín

Ez az árnyalat leginkább estére illik. A kedveseddel vacsorázol? A barátnőiddel beültök valahová egy italra? Vendégeket vársz otthon? A sötét málnaszín tökéletes kiegészítő egy gyönyörű alkalmi ruhához. A sötét málnaszín minden évszakban jól mutat, és minden bőrtípushoz és hajszínhez találhatsz megfelelő árnyalatot.

Vad cseresznye

A csillogó vörös ajkak vonzzák leginkább a tekintetet. Olyan nőnek való, akinek van stílusa és merész, mert a személyiségnek tökéletesen kell passzolnia ehhez a színhez. Újévi bulira vagy elegáns koktélpartira remek választás, jól illik a kis fekete ruhához. De bevásárolni vagy dolgozni semmiképpen el ne indulj benne! Az élénkvörös nem mindenkinek áll jól. Megfelelő bőrszín és dús ajkak szükségeltetnek hozzá (világos bőrűek hátrányban).

Nem tudsz dönteni, melyik szín illik hozzád? Itt megtalálod a választ!

© 2010 szepsegbroker.hu | Miről árulkodik a rúzsod?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink