SZAKCIKKEK

A tökéletes alapozás trükkjei

2009. november 03. 21:22
www.latte.hu
A jó sminkkel a legelőnyösebb vonásaidat hangsúlyozhatod, de az alapok itt is ugyanolyan fontosak, mint bárhol máshol – ha ezt elrontod, azzal tönkreteszed az összhatást.


A tökéletes alapozás trükkjei 1.kép
Az alapozó célja, hogy visszafordítsa az idő kerekét, azaz tökéletesen sima bőr illúzióját keltse. Tippjeinkből megtudhatod, hogyan válaszd ki a megfelelő alapozót, és hogyan alkalmazd helyesen.

A bőröd színének megfelelő árnyalatú alapozót válassz. Honnan tudhatod, hogy az alapozó ugyanolyan színű-e, mint a bőröd? Tegyél egy kicsit az álladra: az alapozó színe akkor tökéletes, ha gyakorlatilag nem látszik. Ha a bőröd más színű lesz tőle, akkor keress másik árnyalatú terméket, vagy keverd ki a megfelelő színt több árnyalatból. Fontos, hogy mindig természetes fénynél próbáld ki, különben meglepetések érhetnek.

Amikor felviszed az alapozót, egyszerűen tegyél néhány pöttyöt az arcodra, majd egy szivaccsal oszlasd el egyenletesen. Az egész arcodat fedje be, a szemhéjadat és az ajkad is. Vigyázz, hogy ne húzd a bőrt, különösen ne a vékony bőrt a szemed körül.

Ha száraz a bőröd, hamar beissza az alapozót. Tartósabbá teheted, ha előtte bekened az arcod hirdatáló krémmel. Ha zsíros a bőröd, használj olajmentes hidratálót, és válassz inkább púderes alapozót. Meghosszabbíthatod a fedő hatást, ha az alapozót ugyanolyan színű púderrel egészíted ki.
Hogyan tűntesd el a szeplőket és a foltokat?

Csábító esti sminkre van szükséged?

Forrás: www.latte.hu© 2010 szepsegbroker.hu | A tökéletes alapozás trükkjei
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink