SZAKCIKKEK

Az ápolt férfiak sikeresebbek

Sikeresebbek a munkában és a nők körében is

2015. május 15. 16:31
Dr. Szabó Judit Anna, SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. törvény
A társadalmi és gazdasági változások következtében a férfiaknak több potenciális versenytárssal kell szembenézniük, tehát most minden eddiginél fontosabb, hogy a legjobb formájukat hozzák ki magukból.


Az ápolt férfiak sikeresebbek 1.kép

Az ápolt férfiak vonzóbbak


A közvélemény kutatások szerint a nők és férfiak többsége is automatikusan sikeresnek ítéli meg a jó megjelenésű férfiakat. Dion, Berscheid és Walster pszichológusok, a „What is beautiful is good” (Ami szép, az jó is) című 1972-es munkájukban azt vizsgálták, hogy a „jó külső” milyen hatással van a befogadó érzékelésére. Megállapították, hogy egy fizikailag vonzóbb személynek rendre vonzóbb személyiségjegyeket is tulajdonítunk, mint egy kevésbé jó megjelenésűnek, annak ellenére, hogy egyiküket sem ismerjük. Ennek megfelelően mindkét nem képviselői egyetértenek abban, hogy a modern uraknak ügyelniük kell bőrük, foguk, hajuk, körmeik, és öltözékük ápoltságára is.

A férfiak a test ápolását, az esztétikai problémákat sokáig felületesen kezelték. Még most is akad köztük, aki úgy gondolja, az ő bőre nem igényel ápolást. A többség véleménye azonban mára megváltozott.
Richard Branson- a világ egyik legsikeresebb embere 65 évesen is fitt és ápolt
Richard Branson- a világ egyik legsikeresebb embere 65 évesen is fitt és ápolt

A férfi arcbőr jellegzetességeiA férfiak bőrének hámrétege vastagabb, mélyében pedig nagyobb faggyúmirigyeket is rejt. Kötőszövetük több kollagén rostot tartalmaz, ezért a bőr öregedése, a ráncok megjelenése később következik be, és kevésbé látványos.

Az urak bőre általában zsíros, vagy vegyes típusú, így esetükben gyakoribb a pattanás-, és mitesszerképződés, valamint a tág pórusok jelenléte. Ezek megfelelő bőrgyógyászati kezelés nélkül nemritkán hegeket hagynak maguk után.
Közel 10 évvel ezelőtt a férfiak többsége legfeljebb kamaszkorában találkozott kozmetikussal, vagy bőrgyógyásszal, míg felnőttkori bőrápolásuk is csupán a reggeli borotválkozásra korlátozódott. Ma azonban már egyre elfogadottabb, hogy a férfiaknak is szükségük van a kényeztető bőrápolásra, hiszen az urak bőre is ugyanolyan öregedési folyamatokon megy át, mint a hölgyeké. Ennek megfelelően napjainkban, a kozmetikákban és bőrgyógyászati rendeléseken is egyre sűrűbben fordulnak meg férfiak különböző esztétikai gondokkal, és vesznek igénybe különféle revitalizáló, fiatalító arc- illetve testkezeléseket. Emellett sok úriember használ otthon is arctisztító zselét, tonikot, borotválkozás előtt olajat, azt követően pedig gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató balzsamot. A középkorú urak előnyben részesítik az otthoni öregedést lassító kozmetikai készítményeket is.
 Jon Hamm - a Mad Men c. filmsorozat főszereplője 44 éves/ Képzeld el pocakosan, tokás nyakkal, rossz fogakkal :-(
Jon Hamm - a Mad Men c. filmsorozat főszereplője 44 éves/ Képzeld el pocakosan, tokás nyakkal, rossz fogakkal :-(

A tárgyalás már a fürdőszobában elkezdődikA kozmetikai cégek is egyre több terméket kínálnak az erősebb nem képviselőinek, hozzájárulva ahhoz, hogy az urak egyre sikeresebbek legyenek párkapcsolati és szakmai téren egyaránt. Ne felejtsük el ugyanis, hogy a tárgyalás gyakorlatilag a fürdőszobában elkezdődik - méghozzá az alapvető higiéniai teendőkkel, és az alkalomhoz illő öltözék összeállításával. Emellett a férfikozmetikák nyújtotta arc- és testkezelések, masszázsok, pedikűr és manikűr mind hozzájárulnak a magabiztosabb, ezáltal pedig sikeresebb életvitelhez.

A verseny erősödik a férfiak körében isA társadalmi és gazdasági változások következtében a férfiaknak több potenciális versenytárssal kell szembenézniük, most minden eddiginél fontosabb, hogy a legjobb formájukat hozzák ki magukból. Így majdhogynem elengedhetetlen a férfi test- és arcápolás, sőt az arcfiatalítás és alakformálás is, hiszen a stresszes hétköznapok nyomot hagynak az urak arcán és testén is.
Idővel az urak bőre is fakóvá, szürkévé válik, egyre több ránc és barázda jelenik meg a szem és homlok tájékon, orcájuk beesik, szemgödrük mélyül, foguk elszíneződik, a régi fogkoronájuk és fogtöméseik szélei befeketednek, a hajuk kihullik, míg szőrzetük más helyeken (fül, orr, genitália) kellemetlen burjánzásnak indul, és ki lassan ki gyorsabban, de a "slim fitt" ingeknek is búcsút intenek.
De ez nem feltétlenül kell, hogy így történjen! Ma már egy 50+os férfi is lehet sikeres, nem csak a munkában, hanem a nők körében is! És ebben az esetben csak magára kell figyelni!;-)

Hazánkban elérhető MEGOLDÁSOKAT FÉRFIAK számára lásd a cikk végén!


Mindezek ellenére vannak, akik vonzónak gondolják a borostát, a laza, sőt néha ápolatlannak tűnő öltözéket. Szerintük az igazi férfi nem ken magára krémeket, nem használ dezodort, parfümöt és egyáltalán nem jár kozmetikushoz. Szerencsére ez a "férfias atitűd" már átalakulóban van.
Lássuk be, az egyedfejlődés évmilliói alatt a nők megtanulták, hogy körültekintően a legegészségesebb és legerősebb társat válasszák ki. A külső megjelenés egy bizonyos fokig a férfi egészségét tükrözi. Ebből arra következtethetnek a nők, hogy egy jól kinéző férfi egészséges génállománnyal rendelkezik, így gyermeke is életrevalóbb lesz. Hosszútávon tehát, ő a jobb választás.

Amikor egy 50+os férfi hátrányba kerül...Azok a férfiak, akik úgy gondolják, ők már megelégedetten élvezhetnék a szakmai és anyagi sikerüket, de a nagy hajsza alatt elveszítették párjukat, családjukat, és még a megszokott szerető is eltűnt a heti "menüsorból", megdöbbenek, amikor a kiszemelt hölgy megjegyzést tesz a boroshordóra duzzadt pocakjára, a fekete kerettel szegélyezett fogkoronájára, az öregségi foltokkal, hegekkel teli arcbőrére, vagy esetleg a szőrös orrára, hátára. Persze, van az a pénz, amely a női érzékszerveket működését képes maximálisan kikapcsolni, de talán már a tapasztalt 50+os férfiak sem hisznek a "szőke herceg és a királylány" meséjében;-)
Akár a címet meg is fordíthatjuk:

A sikeres férfiak ápoltabbak!FÉRFIAK számára ajánlott megoldások:ARCFIATALÍTÁS1. Vékonyszálas kontúrterápia COG szálakkal (Győrfi Pál i skipróbálta ;-)
2. Silhouette Soft Arclifting
3. IPL: pattanásos, heges bőr kezelése villanófénnyel
4. Kozmetikai férfi arckezelések
5. Stresszoldó menedzserkezelés
6. BIOSHAPIG, BIOLIFTING: toka- és orca formálására

7. TRINITI program: bőrfiatalítás 3 lépésben
8. Ráncfeltöltés
9. Minden bajra gyógyír: a csodatévő BOTOX
10. Liquid Facelift
11. Frakula terápia
12. VIVACE Revital Plusz – 5 arcfiatalító megoldás 1 kezelés során
13. Kényeztető arcfiatalító csomag férfiak számára

HAJPROBLÉMÁK1 Kopaszodás és a hajhullás leállítása SENTIREE oldattal
2. Hajátültetés mikrograftokkal
3. Demodex, a hajhullást okozó szörtüszőatka vizsgálata és kezelése

FOGÁSZAT1. Fiatalos mosoly megtartása: fogkő eltávolítása és egyéb szájhygiéniés kezelések, tanácsadás
2. Fogfehérítés - SDI a villámgyors orvosi fogfehérítő eljárás
3. Esztétikai fogászat ARCANALÍZISsel
4. Fog implantáció - végleges fogpótlás

ALAKFORMÁLÁS1. VELASHAPE: férfi haskörfogat csökkentés
2. ULTRASHAPE kezelés kontra zsírleszívás
Férfi mellkisebbítés (gynecomastia)

EGYÉB1. Zavaró hónalji izzadás
2. Szőrtelenítő eljárások
3.Horkolás differenciál diagnózisa
4. Horkolás-gátlás rádiófrekvenciás műtéti eljárással
5. Pénisz görbület megszüntetése
6. Pénisznövelés

A cikk kivonata előadás formájában:
© 2010 szepsegbroker.hu | Az ápolt férfiak sikeresebbek
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink