SZAKCIKKEK

Plasztika tippek az Oscar-díjra jelölt színészeknek

Christoph Waltz-nak, a jelölt Matt Damon-nak, és Woody Harrelson-nak

2010. június 22. 11:25
SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. törvény!)
A hollywoodi színésznők mindent elkövetnek, hogy az Oscar-díj átadás estéjén kirobbanó formában mutatkozzanak a nagyvilág előtt. De mi a helyzet az urakkal? Milyen esztétikai beavatkozásokkal lehetne még többet kihozni a reflektorfénybe került amerikai színészekből?
Amerikai plasztikai sebészek igen változatos ötleteit állítottuk szembe a mi (a SzépségBróker és kollégái) véleményünkkel.


Plasztika tippek az Oscar-díjra jelölt színészeknek  1.kép

Christoph WaltzIgaz, csak nemrég tűnt fel Hollywood egén, mégis fényesen ragyog az 53 éves osztrák színész, Christoph Waltz csillaga. Idén májusban bezsebelte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar szobrocskát a Becstelen brigantyk Hans Landa ezredesének megformálásáért, megelőzve a gála több neves színész jelöltjét, többek közt Matt Damont és Woody Harrelsont is.
A megkérdezett amerikai plasztikai sebészek egybehangzó véleménye szerint Christoph Waltz sikereit már csak egy kis homlok tájéki botulin-toxinos kezeléssel, vagy az orcák területén végzett ráncfeltöltéssel lehetne fokozni.

Igaz, hogy Waltz a természetes vonásaival érte el sikereit, ennek ellenére mi is úgy véljük, hogy a szem és a homlok környékére valóban ráfér egy kis simítás. Azonban mi nem botulin-toxinos kezelést ajánlanánk egy mimikájából élő színművésznek, hanem azt a legújabb orvosi ránctalanító eljárást, a PelleveTM rádiófrekvenciás megoldást, amellyel rizikó és tűszúrás nélkül eltüntethetné mélyülő ráncait.
Plasztika tippek az Oscar-díjra jelölt színészeknek  2.kép

Matt DamonBár az aranyszobrocskáért indított versenyfutásban most alulmaradt, ennek ellenére a 39 éves Matt Damon híres színészi sokoldalúságáról. Ki ne emlékezne a Vágyak vonzásában, A bátrak igazsága, Ryan közlegény megmentése, A Bourne-rejtély, A Bourne-csapda és A Bourne-ultimátum, vagy akár az Ocean's Eleven, Twelve és Thirteen című filmekben nyújtott mesteri alakításaira? Emellett ő volt a Good Will Hunting forgatókönyvének írója is. Újabban az a hír járja, hogy egy készülő filmben Robert Kennedy-t fogja megformálni.

A hír hallatán a miami plasztikai sebész, Dr, Michael Salzhauer elmondta, mi az, amivel a sármos színész még jobban mutathat majd Kennedy szerepében. „Matt Damon számára mindenképp ajánlanék egy felületes hámlasztást, ami csökkentené a fénykárosodás nyomait, és a kisebb ráncokat. Ezt követően a homlok régió botox kezelését javasolnám. A botox nagy előnye, hogy gyógyulási idő nélkül, azonnal fiatalabbá teszi az arcot, így a színész zavartalanul folytathatja a munkát. A kezelés hatása legalább 4 hónapon át tartós marad.”

A kaliforniai plasztikai sebész, és orr specialista, Dr. Paul S. Nassif szerint ugyanakkor Matt Damon egyáltalán nincs rászorulva sebészi beavatkozásra, mivel korát meghazudtolóan fiatalosak a vonásai.

Mi inkább az utóbbi véleménnyel értünk egyet, hisz Matt Damon esetében néhány szarkaláb felett igazán szemet hunyhatunk… Ugyanakkor, ha a színész mégis felvenné a harcot apró ráncaival, akkor mi a lokális érzéstelenítésben végezhető pásztázó lézeres hámlasztást, a MicroLaserPeel-t javasolnánk, ami pár nap pihenőt is jelentene az elfoglalt színésznek.

Másik javaslatunk az érzéstelenítés nélkül végezhető Matisse frakcionált bőrmegújító lézeres kezelés, mely szintén okot adhatna pár nap kikapcsolódásra, amit egyre gyarapodó családjával tölthetne a színész.
Plasztika tippek az Oscar-díjra jelölt színészeknek  3.kép

Woody HarrelsonAz Emmy-díjas 48 éves Woody Harrelsont 1985–1993 között a Cheers című tv sorozat csaposaként ismerte meg a világ. Ezután feltűnt többek közt a Tisztességtelen ajánlat, a Pénzvonat, a Larry Flynt - a provokátor, az Amikor a farok csóválja és a Nem vénnek való vidék című filmekben is. Idén már a The Messenger (A hírnök) című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb férfi mellékszereplő díjára.

A színész legfrissebb fotóját nézve Dr. Nassif az orcákon végzett ráncfeltöltést, valamint hajbeültetést javasolna a jelöltnek, ugyanakkor azt is elismeri, akkor sincs még nagy baj, ha a színész egyáltalán nem változat a vonásain.
Dr. Salzhauer eltérő véleményt fogalmazott meg. Szerinte ugyanis, Woody Harrelson esetében egy szemhéjplasztikával eltüntethetőek lennének a szem alatti táskák, míg egy orrplasztika során a színész megszabadulhatna bogyószerű orrcsúcsától is. „Fontos, hogy a beavatkozások során is megőrizzük az urak férfias vonásait. A színész lelógó felső szemhéját óvatosan megemelve megőrizhető lenne az eredeti szemformája, míg az orrcsúcs plasztikának köszönhetően határozottabb, szoborszerű orrot viselhetne.”

Egyetértünk dr. Salzhauerrel, és mi is javasolnánk egy orrcsúcs korrekciót a színésznek, ugyanakkor a szem körüli régió fiatalítására neki is a hatékony, gyors és fájdalommentes PelleveTM rádiófrekvenciás kezelést ajánljuk.

Akárhogy is döntenek az említett színészek, rajongóik bizonyára kitartanak mellettük, és továbbra is várják tőlük a jobbnál jobb filmeket.

Forrás: News.Makemeheal.com


Dr. Szabó Judit Anna, SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható és nem használható fel részben, vagy egészben egyik médiumban sem a tulajdonos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. Törvény a szerzői jogról!)

© 2010 szepsegbroker.hu | Plasztika tippek az Oscar-díjra jelölt színészeknek
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink