SZAKCIKKEK

Arcfiatalítás új trendje - tűzoltás helyett szépség-egészség program

Nőknek és férfiaknak egyaránt

2019. március 07. 10:10
Cikkünk szerzője Dr. Gáspár Lilla /Health and Beauty Center /Budaörs, Dr. Szabó Judit Anna
Rohanó világunkban mindenki azonnali szeretné kielégíteni vágyait, szükségleteit. Pedig már a gyorsétkezésről, a gyorskajákról is kiderült káros hatásuk, az arcfiatalítás területén a tűzoltásos technikák valós rizikónövekedéssel járnak együtt.


Arcfiatalítás új trendje - tűzoltás helyett szépség-egészség program 1.kép

Arcfiatalítás gyors eredménnyel, tűzoltásos technikákkalTudom, rohanó világban élünk, mindenki a gyorsan el akarja érni célját, ki akarja elégíteni szükségleteit, kívánságait, vágyait. Erre fel is készült a környezetünk, a különböző iparágak, szolgáltatók. De vajon az emberek, a szerveztünk is készen áll arra, hogy mindent gyorsan feldolgozzon, beépítsen és hasznosítsa azt?

Pedig a tűzoltásos technika sehol sem hozott még igazi, megnyugtató eredményt vagy tartós sikert. Az arcfiatalító orvos-esztétikai eljárások esetén ez különösen igaz, sőt, az azonnali és látványos eredményt nyújtó megoldások még rizikóval is járnak. Gondoljunk csak az arcplasztika utáni irreverzibilis (visszafordíthatatlan) idegsérülésekre, torzulásokra, vagy a sajátzsír arcfeltöltések alkalmával tapasztalható aszimmetriájára és gyors felszívódásra, vagy akár a tartós ráncfeltöltők (pl. polymethylmethacrylate/ PMMA/ Bellafil; Polyalkylimid/ Aquamid, vagy az a szilikonolaj injekció, amelyet csak egyes szemészeti indikációban legális alkalmazni) okozta gyulladásokra, vándorló szöveti csomókra, stb.

Általánosságban megállapított tény, hogy minél gyorsabb és látványosabb esztétikai eredményt szeretnénk, annál nagyobb rizikóval kell számolnunk.


Fiatalságunk és szépségünk megőrzésének 2 alapvető titka vanDr Gáspár Lilla, a Health & Beauty Center orvos – esztétikai szakembere arra hívja fel a figyelmünket, hogy ne hagyjuk becsapni magunkat egy-egy sminktrükk vagy „csodakrém” varázsütésszerű hatása kapcsán, és ne várjuk, meg míg a szürkülő, foltos, száraz, ráncos bőrünkre a környezetünk hívja fel figyelmünket. Szépségünk és a fiatalságunk megőrzésének 2 titka van Dr. Gáspár Lilla szerint: az egészség és a rendszeresség. A mai rohanó, eredményorientált életünkben a nőknek már húszas éveitől kezdve tudatosabban kell menedzselnie életét, melynek kardinális része a nőiességének és szépségének megőrzése. Ennek alapvető elemei az egészséges életmód és az arc-, ill. bőrfiatalítás.

Természetesen a férfiak sem hanyagolhatják el egészségüket, ápoltságukat, hisz velük szemben is megnőttek az igények a munkaerőpiacon és a párválasztás során is. A megnyerő külsőhöz ma már kevés a menő öltöny, autó, a drága óra, vagyis az anyagi javak prezentálása, sokkal többet nyom a latba a lendületes, fiatalos attitűd, a sportos testalkat és az arc, a bőr ápoltsága. A XXI. századi sikeres férfi védjegye az egészség, fittség és az ápoltság.


Arcfiatalítás új trendje - tűzoltás helyett szépség-egészség program 2.kép

Szépség-egészség programA szépség-egészség program felállításában Dr. Gáspár Lillaorvos-esztétikai szakemberünk ad tanácsot nekünk.

Alapvető lépések a szépség-egészség programunk felállításához:- Mindennapos arctisztítás: elhalt hámsejtek eltávolítása, a természetes savas bőr pH beállítása.
- Bőrtápláló, regeneráló otthoni krémek használata - kiválasztásában érdemes szakember segítségét kérni!
- Egészséges táplálkozás: szénhidrát dús, zsíros ételek kerülése, rostokban, napi 2-3 liter cukrozatlan, alkoholmentes ital fogyasztása
- Elegendő, pihentető alvás.
- A rendszeres mozgás, amely illeszkedik a test felépítéséhez, alkatához és aktuális egészségügyi, illetve lelki állapotához.
- A környezeti oxidatív stressz források kerülése: dohányzás, szmog, alkohol fogyasztás, szoláriumozás, a nyári időszakban a 12.00-15.00 óra közötti napozás, stb.
- Esetleges gyulladásos folyamatok, betegségek korai felismerése és kezelése.
- Rendszeres professzionális kozmetológiai és/ vagy orvos-esztétikai kezelések (2-3 havonta, vagy félévente egy 3-4 alkalmas kezeléssor).


A professzionális arc- és bőrfiatalító kezeléseknek a következő lépésekre kell kiterjedniük:1. Mélytisztítás és az aquagén csatornák kinyitása (DE a forrópárás gőzölés már elavult módszer, különösen kontraindikált gyulladt, aknés arcbőr esetén! Ugyanis a felhám felpuhításával, majd a drasztikus nyomkodás a bőrfelszín sérülésével járnak, amely és a gyulladás súlyosbodását, tovább terjedését okozzák.)
2. A bőr állapotától, problémáitól függő célzott gépi és hatóanyagos kezelések (pl. depigmentálás, rosacea v akne kezelése, gyulladáscsökkentés, mélyhidratálás, és vagy Izomstimuláló, bőrfeszesítő kezelések)
3. 35 év felett nem maradhat ki a nyak, dekoltázs és a kézfej célzott (hidratáló, ránctalanító, depigmentáló) kezelése sem.
4. Professzionális minőségű és magas hatóanyag tartalmú hidratáló és tápláló, de mindenképpen kényeztető, bőrnyugtató kezelések.
5. Otthoni arcápolás beállítása, rendszeres használata.

Ilyenkor persze jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy nekünk melyik megoldással kellene kezdeni, melyik lenne a legjobb fenntartó kezelés, mely hatóanyagokat kellene keresni az arcápoló krémekben? Az elmúlt 15 év alatt rendkívül felgyorsult az arcfiatalító technikák fejlődése, hatóanyagok tárháza, mely megadta a reményt, hogy visszafordítsuk az idő kerekét. Viszont meg is nehezítette a választásunkat.

Ha segítségre van szükséged arc- és bőrfiatalítás és a szépség-egészség programod felállításában, akkor fordulj bizalommal kiemelt orvos-esztétikai szakemberünkhöz, Dr. Gáspár Lillához, aki aktuális bőrállapotodnak és életmódodnak megfelelően alakítja ki számodra.

A Health & Beauty Centerben számos innovatív és bevált kozmetológiai technológia áll rendelkezésedre a személyre szabható szépség-egészség programodhoz - alábbiak közül választhatsz.


Arcfiatalítás új trendje - tűzoltás helyett szépség-egészség program 3.kép

OctoLine2 – teljes körű arctisztítás és kényeztetésAz OctoLine2 olyan összetett és komplett berendezés, melynek különböző kezelőfejei számos technológia használatát teszik lehetővé. Ennek segítségével minden bőrtípusra és problémára – érzékeny bőr, aknés probléma, heg, szem alatti sötét karika, pigmentfoltok, öregedő bőr, ráncok – hatékony megoldást nyújt. A kezelőfejek kínálta lehetőségek kombinálásával személyre szabható és teljes körű arcápolás végezhető nemcsak hatásosan és látványosan, de kényeztetéssel egybekötve.

OctoLine2 kezelőfejei:1. Az ultrahang segítségével a kezelés során használt jótékony hatóanyagok mélyen a bőrbe jutnak. Így rendkívül eredményesen képesek regenerálni, hidratálni, feszesíteni a bőrt és halványítani a pigment foltokat.

2. Az iontoforézissel működő technológia az arcfeszesítés és fiatalítás egyik leghatékonyabb eszköze. Sok esetben már egy alkalom után is látványos eredményt érhetünk el. Természetesen a hosszú távú jó eredményt az ismételt kezelések biztosítják.

3. Az egyik legkülönlegesebb élményt kínáló OxyJet kezelőfej tiszta vízzel és gyógyvízzel is használható. A kezelés javítja a bőr mikrocirkulációját, melynek eredménye egységes és egészséges bőrfelszín. A hatás igen rövid idő alatt kialakul. A friss oxigénnel dolgozó OxyJet fájdalommentesen képes kezelni a gyulladt, pattanásos bőrt is, így a tinédzserkori problémák megoldásához is hatékony segítséget nyújt. Alkalmazása során semmilyen kemikália nem szükséges. Így optimális választás lehet érzékeny bőrre is. Minden nő számára ajánlott, 30 éves kor felett különösen jótékonynak bizonyul.

4. Az OxySpray kezelőfejjel az adott bőrtípusnak leginkább megfelelő hatóanyag tiszta oxigénnel vegyítve jut a bőrre és annak mélyebb rétegeibe egyaránt.

Férfiak figyelem!Az OctiLine2 komplex kezelési palettája kiválóan alkalmas a férfi vendégek
arcfiatalítására is
, hiszen az eljárások valóban hatékonyak és fájdalommentesek. Így ők is részesülhetnek egy alapos arctisztításban és bőrfeszesítésben mialatt kellemesen relaxálhatnak.

Hydra & Beauty / EunShung


Mélytisztítás, hámlasztás és arcfiatalítás

Ezzel a professzionális, teljes körű tisztító és arcfiatalító kezeléssel már egy alkalommal is látványos eredményeket érhetünk el. A jótékony hatást három különböző technológia ötvözése biztosítja.

1. A gyémántfejes mikrodermabrázió vákuummal kombinált kezelőfeje segítségével tökéletes hámlasztás, peeling érhető el.
2. LED fényterápiával kiegészítve és az
3. elektroporációs kezelőfejjel a hatóanyagok mélyrétegi bejuttatását érjük el.

A Hydra & Beauty kezelés eredményesen alkalmazható pórustisztításra, bőrtónus – és szerkezetjavításra, mélytisztításra, hámlasztásra, hidratálásra, ránctalanításra és feszesítésre.


Arcfiatalítás új trendje - tűzoltás helyett szépség-egészség program 4.kép

DUET RF: frakcionális RF és thermal RF


Egyetlen készülékkel többrétegű bőrrejuvenáció

A DUET RF kiváló rádiófrekvenciás technológiáival az orvosi lézerekhez hasonló eredményt érhet el rendkívül kíméletes módon. A rádiófrekvencia előnye a fényesztétikai technológiákkal szemben, hogy a különféle indikációkra egyetlen kezelőfejjel, egy ülésben nyújt látványos bőrfiatalítást. Ezen kívül a sötétebb bőrtípusokat is biztonságosan kezelheti a “színvak” energiával, ezért a nyár kivételével a 3 évszakban szinte bármikor elvégezhető az arcfiatalító kezelés. Napjaink egyik népszerű technológiájával, az Ultherapy-val szemben további előnye, hogy nem csupán a mély rétegekben fejti ki hatását, hanem a felszínhez közeli rétegekben is, ahol a pigmentfoltok halványításával, a hegek kezelésével tovább növeli a kezelés indikációs körét és eredményességét.

Orvosi HIFU Ultimate 3A High-Intensity Focused Ultrasound (magas intenzitású fókuszált ultrahang) az orvoslásban régóta használt megbízható technológia. A műtét- és idegen anyag bejuttatása nélküli, felszíni sérülés mentes bőrfeszesítő eljárás az új kollagén termelődését váltja ki a bőr mélyebb SMAS rétegében. Már 1 kezelés is látványos eredményt nyújt, amely 3-4 hét alatt fokozatosan alakul ki. Jelentősebben megereszkedett arcbőr esetén szükségszerű válhat egy-két emlékeztető kezelés is. Minimális odafigyeléssel egész évben alkalmazható mélyfeszesítő eljárás.Személyre szabom szépség-egészség programját,
várom szeretettel a Health & Beauty Centerben:Arcfiatalítás új trendje - tűzoltás helyett szépség-egészség program 5.kép
Dr. Gáspár Lilla, a Health & Beauty Center orvosa
Budaörs, Otthon köz

Telefon: +36-30-684-9171

© 2010 szepsegbroker.hu | Arcfiatalítás új trendje - tűzoltás helyett szépség-egészség program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink