SZAKCIKKEK

Brad Pitt sem tudott ellenállni a ráncfeltöltésnek

A hollywoodi sztár sem tökéletes?

2015. május 14. 09:32
Szépség Bróker
Bizonyára sok magyar hölgyet tett boldoggá a tudat, amikor Hollywood egyik legsármosabb fenegyereke, Brad Pitt pár hónapra Magyarországra költözött. Bár azt gondolhatnánk, minden idejét lekötötte, hogy tehermentesítve nálunk forgató feleségét, Angelina Jolie-t és felügyeli a 6 gyermekük mindennapjait, mégis, a legutóbbi fényképek alapján úgy tűnik, hogy a költözés előtt még tudott időt szakítani egy röpke látogatásra a plasztikai sebésznél is.


Brad Pitt rettentő szakállal 2009-ben és borotválkozás után, némi
Brad Pitt rettentő szakállal 2009-ben és borotválkozás után, némi
A 46 éves Brad Pitt tinédzser kora óta küzd híresen problémás bőrével, mégis úgy tűnik, minden idők egyik legsikeresebb hollywoodi színésze ma már a ráncaival sincs kibékülve. Köztudott, hogy sármos külseje érdekében már több kisebb plasztikai beavatkozást is kipróbált a színész. A legújabb szóbeszédek szerint nemrég ráncfeltöltésen is átesett.

A „The National Enquirer” c. újság nemrég az alábbiakat írta: „Brad Pitt feltöltette a ráncait, hogy fiatalabb, simább legyen a bőre, és a legfrissebb képek alapján úgy tűnik, elérte a kívánt célt, ugyanis Brad Pitt évek óta nem nézett ki ilyen jól, mint most. A változás minden bizonnyal felesége, Angelina Jolie tetszését is elnyerte.”

Az elmúlt hónapokban Brad Pitt sprőd szakáll mögé bújva hirdette a magabiztos öregedés eszméjét, azonban legújabb filmszerepe, a Moneyball kedvéért újra kibékült borotvájával. És milyen jól tette! De a borotválkozás után sem volt minden rendben és mivel Brad Pitt a lehető legjobb formáját akarta hozni a filmvásznon, így felkereste a Beverly Hills-i plasztikai sebészt, Dr. Mark Rubin-t. A doktor elmondta: „Pitt úgy érezte, fiatalodnia kell 10 évet.”
És ami az eredményt illeti: „Most, hogy ilyen sima lett a bőröm, a gyerekeim, és Angelina is folyton szeretnének megérinteni!” – mondja Pitt.

Dr. Anthony Youn plasztikai sebész bár nem látott összehasonlító képeket Brad Pittről, azt mondja, kis mennyiségű ráncfeltöltő anyag segítségével bárki letagadhat pár évet.„

Egy biztos, Brad Pitt jobban néz ki szakáll nélkül, idővel pedig az is kiderül majd, igazak voltak-e a pletykák a ráncfeltöltésről.

SzépségBróker kommentje

Azért már Brad Pitt sem engedhet meg mindent magának, a bal oldali képen visszataszítóan ápolatlan összhatást kelt, míg a bal oldali fotón magabiztosan csábít a fickós borostája és egészségesen napbarnított, természetes vonalait, ráncait megtartott bőre. Észrevételem alapján nem csupán ráncfeltöltésen esett át, hanem egy fotorejuvenációs (IPL, ELOS, vagy frakcionált lézerkezelés) bőrfiatalításon, vagy egy mezoterápiás kezeléssoron is.

2015-re Brad Pitt intelligensebb stílust és profibb orvos-esztétikai kezeléseket választott
2015-re Brad Pitt intelligensebb stílust és profibb orvos-esztétikai kezeléseket választott

Brad Pitt is, mint sok hollywoodi színész egyre jobban néz ki az évek múlásával- lásd 2010-es és 2015-ös fotóit!Mindenki számára jól látható, hogy Brad arcbőre fiatalabb, frissebb és teltebb, mint a 2010-es fotóján. Ezt részben köszönheti egy általános bőrrejuvenáló lézeres vagy kémiai peelingnek, a mélyebb ráncokat és az orcát hylauronsavas feltöltéssel (volumen pótlással) emelték ki- lásd a nyilakat!, míg a szem alatti régió ráncainak számát alacsony viszkozitású HA-val csökkentették, míg a homlokráncait kevés botulinos toxinnal simították el. Így Brad Pitt jellegzetes arcvonásait megtarthatta, viszont cserébe egy fiatalosabb arcbőrt kaphatott vissza! A természetes arcvonások megtartása az új trend Hollywood-ban is!


A férfiak számára ajánlott arcfiatalító kezelések listáját ITT találhatja meg<<<:Forrás: www.makemeheal.com© 2010 szepsegbroker.hu | Brad Pitt sem tudott ellenállni a ráncfeltöltésnek
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink