SZAKCIKKEK

Az angol férfiak egyre igényesebbek

Az Egyesült Királyságban 80%-al nőtt a férfiak esztétikai kezeléseinek száma 2009-ben

2009. december 16. 09:59
Dr. Szabó Judit Anna, SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. törvény
Egy felmérés szerint ez év eleje óta 82 %-kal nőtt azon angol férfiak száma, akik valamilyen esztétikai beavatkozásnak vetették alá magukat.


Az angol férfiak egyre igényesebbek  1.kép
A thegoodsurgeonguide.co.uk internetes oldal felméréséből az is kiderül, hogy a megkérdezett 3015 férfi válaszai alapján a területi eloszlást nézve a leginkább a Londonban élő úriemberek vállalkoztak szépészeti beavatkozásokra – 21%-uk esett át botox-kezelésen, vagy hialuronsavas ráncfeltöltésen.

A területi eloszlást tekintve Glasgow, Manchester és Dublin alulmarad ugyan, itt is 20-ból 1 férfi átesett már valamilyen szépészeti beavatkozáson, és 6-ból 1-nek pedig a jövőbeni tervei közt szerepel. A dublini urak 87%-a utasítja el a kozmetikai sebészeti eljárásokat, mondván, hogy azok nem fontosak.

A 20 és 35 év közti férfiak sokkal nyitottabbak a kozmetikai sebészet iránt. Angliában 5 megkérdezettből 1 alávetné magát ilyen eljárásnak a jövőben. Ebben nem kis szerepe van a sztárvilágban egyre gyakrabban hangoztatott beavatkozásoknak.

Férfi arc botox-kezelés előtt és után
Férfi arc botox-kezelés előtt és után
Az említett internetes oldal társtulajdonosa, Christiana Clogg szerint a celeb férfiak ma már minden fórumon elmondják, milyen beavatkozásokon estek át, míg korábban szégyenkeztek, ha a botox-kezelésükről kérdezték őket, ma már nyíltan vállalják, ha a jövőben terveznek ilyen beavatkozást. A „metroszexuális férfi" jelensége általánossá vált az elmúlt évtizedben. Csak idő kérdése volt, hogy az urak az egyszerű bőrápolástól - mint a hidratáló krém használata – mikor jutnak el a nőket is megszégyenítő hiúságig.© 2010 szepsegbroker.hu | Az angol férfiak egyre igényesebbek
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink