SZAKCIKKEK

Arcszobrászat művészien: bőrmegújulás és finom kontúrok

40 év felett kombinált arcfiatalító megoldások hozhatnak látványos és tartós hatást / HIFU+Vékonyszálas kontur terápia

2016. július 05. 18:38
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta
Az új arcfiatalító rend szakít a ránctalanság mítoszával: inkább a fiatalos, a kor adta kereteken belül elérhető legjobb kondícióval rendelkező megjelenést részesíti előnyben.


Arcszobrászat művészien: bőrmegújulás és finom kontúrok 1.kép

Az arc öregedésének folyamataAz anti-aging medicina a legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre helyezi, mind az egészség, mind a bőröregedés esetében. A bőr védelme szempontjából az UV sugárzással szembeni védelmet jelölhetjük meg kulcskérdésnek. A prevenció szempontjából kiemelkedő fontosságú a bőrtípusnak megfelelő ápolás, a helyes életmód, a megfelelő táplálkozás és lehetőség szerint a stressz mellőzése.
Fontos tudni, hogy nemcsak a bőrünkben zajlanak változások a kor előrehaladtával: a csontozat, az izomzat is érintett és az arc zsírszövetének mennyisége is csökken. Ennek következtében nem elegendő a bőr felületét kezelnünk, hanem igyekezni kell az adott lehetőségek keretein belül ezeket a változásokat komplexen kezelni- így aztán gyakran nem elegendő pusztán egyetlen ráncra koncentrálnunk, hanem az arc egészét kell szemlélnünk.
Így kijelenthetjük, hogy az egyénre szabott, kombinált terápiák tudják meghozni a legideálisabb eredményt. Nincs egyetlen csodakezelés, amely minden, évek hosszú során kialakult problémát megold: vannak határaink és a beavatkozásoknak vannak veszélyei.


Arcszobrászat művészien: bőrmegújulás és finom kontúrok 2.kép

Elsősorban azok a kezelések népszerűek napjainkban, amelyek a szervezet természetes biológiai folyamatait aktiválják különböző irányított sérülésekkel beindított sebgyógyulási folyamat révén.Rengeteg módszer és kezelési eljárás segít minket napjainkban abban, hogy a bőr öregedésének folyamatát késleltessük, harmonikussá tegyük és kontrolláljuk. A kor előrehaladtával arcunkon, nyakunkon, dekoltázsunkon, kezünkön a fő problémát általában a felszínesebb ráncok megjelenése, a pigmentfoltok, a bőr általános minőség romlása szokta jelenteni. Az orvos-esztétikai kezeléseink összeállításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink számára a leggyakrabban előforduló esztétikai problémák kezelésére komplex, egyénre szabott megoldásokat tudjunk javasolni, mely módszerek hatékonyak, tartósak, klinikai tapasztalatokkal rendelkezünk róluk és hosszú távon is biztonságosnak bizonyulnak.


Öregedés folyamata
Öregedés folyamata


Bőröregedés 40 év felett40 év felett a bőröregedés folyamata felgyorsul: hangsúlyosabbá válik a szaruréteg megvastagodása és az alatta lévő 2 réteg elvékonyodása. A sejtszintű változások és keringési viszonyok tovább romlanak, amelyhez még társul a pigment-termelés zavara és egyenetlen eloszlása. A folyamatot súlyosbíthatja a napfény okozta bőröregedés.
A változások eredményeként megjelennek a mély, karakteres ráncok és barázdák. Az egyenetlen pigmenteloszlás öregségi foltok kialakulását eredményezi. A felszínen felhalmozódó elhalt hámsejtek vaskos réteget alkotnak, mely fokozza az arcbőr fakóságát, szürkeségét és fénytelenségét. A vízvesztés és a bőr rugalmasságát biztosító rostok mennyiségi és minőségi változása tovább rontja a bőr megereszkedését.
Nagyon fontos, hogy a mindennapi, bőrtípusnak megfelelő tápláló ápoláson túl kellő figyelmet fordítsunk a fényvédelemre. Sokak számára a kor előrehaladtával (40 év felett) a legnagyobb gondot arcukon a kontúrvesztés kialakulása jelenti. A bekövetkező bőrszerkezeti elváltozások és a gravitáció hatása együttesen eredményezi azt a folyamatot, mely során a pozícióvesztés következtében az arc kontúrja határozatlanabbá válik, kifejezettebb lesz az arcnak szomorú látványt adó szájzugi redő és erősödik az orr-ajak barázda. Az orcánk fiatalos teltsége elvész és a belső szemzugból egy mély megtöretés indul el, a szemeink a rácsúszó homlok miatt pedig bezárttá válnak.

Nem feltétlenül tudjuk ezt a problémát pusztán a bőr mechanikai kifüggesztésével, vagy megfeszítésével optimálisan orvosolni, ilyenkor a bőr egyidejű minőségi megújítása és a szövetek megemelése jelent megoldást.

Két különleges eljárás áll rendelkezésünkre, melyek kombinálásával az egymást erősítő regeneráló és lifting hatásuk eredményeként műtét nélkül, a saját vonások megőrzésével valósíthatjuk meg az arcemelést és az arcfiatalítást.

Mikrofókuszált ultrahang kezelés eredményessége/ Dr Mulholland
Mikrofókuszált ultrahang kezelés eredményessége/ Dr Mulholland

A saját vonásokat megőrző arcfiatalítás kombinált megoldása a Hattyú Klinikán


1. A mikrofókuszált ultrahangos (HIFU) kezelés legfejlettebb, hő-alapú technológiájával indítjuk a kezelést, amely kontrollált szöveti mikrosérüléseken keresztül fejti ki hatását három különböző mélységben: 1,5 mm és 3 mm mélyen a bőrben és 4,5 mm mélységben az izmokat fedő SMAS hártyarendszerben.

2. Majd 4 hét múlva a vékonyszálas kontúrterápia (DuoLifting) során vékony tűk segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a bioaktív, teljesen felszívódó, steril, multifil szálakat. Ennél a kezelésnél a szálak hosszának, vastagságának, illetve funkciójának sokszínűsége, valamint a bevezetési technikák variálása teremti meg az egyedi, személyre szabott kezelés lehetőségét.
E két, vezető műtétmentes eljárás kombinálása a kor előrehaladtával megereszkedő, lazává váló bőrt minden eddiginél hatékonyabb módon regenerálja és kontúrozza.
Különlegesen eredményes a bőrfiatalítás és feszesítés terén, valamint az egyik leghatékonyabb műtétmentes arcemelő beavatkozás. A beavatkozás segítségével saját regenerációs folyamatokat indítunk be a szervezetben, melynek kiteljesedése annál tökéletesebb, minél ideálisabb külső és belső feltételeket tudunk megteremteni.

Azonban a helytelen életmód, a külső környezeti ártalmak és a korból fakadó érrendszeri változások a szervezeten belül oxigénhiány kialakulását eredményezhetik, melyek ronthatják a regeneráció hatékonyságát.

3. Az oxigénterápiával viszont biztosíthatjuk a jobb szöveti oxigenizációt, mely katalizátorként felgyorsítja a szöveti megújulás folyamatait, elősegíti a toxinok hatékonyabb kiürülését, valamint erősíti a bőr védelmi rendszerét.
A kezelés eredményei fantasztikusak: műtét nélkül érhetjük el az arckontúr határozottabbá válását és ezzel egy időben élvezhetjük a fiatalosan sugárzó, ragyogó minőségű, feszes bőr képét. Mindezt műtétmentesen, hosszú távon, biztonságosan és a saját vonások megőrzésével tehetjük meg.

AKTUÁLIS engedményes ajánlat KOMBINÁLT kezelés esetén!

Kombinált arcfiatalító kezelések eredményessége
Kombinált arcfiatalító kezelések eredményessége
© 2010 szepsegbroker.hu | Arcszobrászat művészien: bőrmegújulás és finom kontúrok
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink